Top

Oamkb Meierijstad – Bedrijfsoverdracht

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Oamkb Meierijstad – Bedrijfsoverdracht staat voor je klaar

Ik ben Adrie van Miltenburg, ik ben bedrijfskundige, gespecialiseerd in bedrijfsorganisatie, bedrijfsovername en financiering. Samen met mijn team binnen oamkb ondersteun ik ondernemers met hun bedrijf. Wanneer jij het vervelend en frustrerend vindt om je administratie te doen, dan ben je bij ons aan het goede adres: wij automatiseren je boekhouding zoveel mogelijk, zodat wij tijd overhouden om met jou naar jouw cijfers en ambities te kijken.

Ik ben Adrie van Miltenburg, partner bij oamkb Meierijstad – Bedrijfsoverdracht. De overname / verkoop van het bedrijf is voor de ondernemer vaak het meest memorabele moment van zijn ondernemerschap. Dit traject verdient dan ook de juiste begeleiding door een ervaren adviseur die bekend is met alle aspecten van een overname / verkoop. Een onmisbaar aspect voor elke onderneming is een juiste financiële verslaglegging. Geen enkele investering, overname, financiering of subsidieaanvraag kan succesvol geregeld worden zonder de juiste en actuele cijfers.

Online adviseur Meierijstad – Bedrijfsoverdracht altijd bereikbaar

Als lid van oamkb, een netwerk op nationaal niveau bestaande uit onder meer accountants, administrateurs, bedrijfsadviseurs, belastingadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik juist laagdrempelig en betrokken zijn. Klanten kunnen mij altijd benaderen voor advies. Hiervoor ben ik op meerdere manieren bereikbaar: telefoon, e-mail, social media, app, Google Hangout.

Deskundigheid waar je wat aan hebt

Ik kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, waarbij ik niet alleen de financiële en fiscale aspecten meeneem maar ook de emotionele en privé omstandigheden. Het gaat bij de meeste (MKB) ondernemers immers vaak om meer dan alleen winstmaximalisatie. Langetermijn doelstellingen worden zeker bij familiebedrijven niet alleen in winstcijfers geschreven. Juist voor deze ondernemers is een bedrijfskundige die verder kijkt dan de cijfers van belang. Samen met de deskundigheid van mijn kantoorgenoten van oamkb Eindhoven – Gemert en de inzet van praktische fiscale en administratieve tools kan ik ondernemers op vele terreinen ondersteunen.

Samen met innovatieve software en een professional

Oamkb is een landelijke organisatie en is mede daardoor in staat om gebruik te maken van de meest innovatieve software. Voor elke onderneming kunnen wij een passende administratieve oplossing aanbieden. Gebruiksgemak door maximale automatisering afgestemd op de individuele onderneming is daarbij het uitgangspunt.

Kopje koffie?

Ik werk als online adviseur bij oamkb Meierijstad – Bedrijfsoverdracht en houd van de snelheid en toegankelijkheid die daarbij hoort. Natuurlijk maak ik ook graag persoonlijk kennis. Dan spreken we af voor een kopje koffie op een tijd en een plaats die jou het beste uitkomt. Dat mag ook na kantoortijd! Ben je op zoek naar iemand om samen mee te brainstormen? Dan ben je bij oamkb Meierijstad – Bedrijfsoverdracht aan het juiste adres! Neem hier contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Adrie van Miltenburg

Eigenaar
mkdf-team-image

Ben Jenniskens

Financieel Professional
mkdf-team-image

Ivon Geurts van Kessel

AA Accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Meijerijstad – Sint-Oedenrode

Kwikstaart 5

5492 PA Sint-Oedenrode

 

T. 06 – 12 36 24 14

E. adrie.vanmiltenburg@oamkb.nl

    Contact