Top

Oamkb Maastricht

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Oamkb advieskantoor Maastricht, Financiële administratie met net dat stapje extra

Ik ben Roland Dassen en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Maastricht. Oamkb heeft voor elke ondernemer een passende digitale oplossing voor de administratie. Zo bespaar je als hardwerkende ondernemer veel kostbare tijd en weet je overal en altijd hoe je bedrijf ervoor staat. Je krijgt een professionele sparringspartner een je zij. Bespreek jouw uitdaging nu met oamkb en bel ons!

Mijn naam is Roland Dassen, de sparringpartner en bedrijfsadviseur voor zelfstandige ondernemers en eigenaar van advieskantoor oamkb Maastricht. Klanten waarderen mijn eerlijke no-nonsense aanpak, met duidelijke communicatie die houvast biedt. Dus geen uren verspillen aan de administratie maar samenwerken aan de kerncompetentie van de ondernemer: ondernemen. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op met advieskantoor Maastricht!

De klok staat niet stil, de administratie ook niet

De bank, de Belastingdienst maar ook de ondernemer zelf heeft behoefte aan een overzichtelijke en sluitende administratie met bijbehorende cijfers. Voor de meeste ondernemers is dit een noodzakelijk kwaad waar je helaas niet aan ontkomt. Door samen te werken met de bedrijfsadviseur beschikt de ondernemer direct over alle informatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dus niet achteraf kijken naar je financiële cijfers, maar nu. Je actuele cijfers gebruiken om vooruit te kijken om tot een verantwoorde besluitvorming te komen. Nieuwe klanten moeten vaak eerst wennen aan deze manier van werken maar zijn daarna zeer snel enthousiast. Het effect van deze aanpak is direct merkbaar.

Laagdrempelige aanpak

Ik hoor vaak dat ondernemers niet tevreden zijn over hun bedrijfsadviseur. Met name het gebrek aan inlevingsvermogen en het bekende “Uurtje Factuurtje“ weerhoudt veel ondernemers ervan om contact op te nemen met de bedrijfsadviseur, soms met vergaande gevolgen achteraf. Wanneer de klant wel contact zoekt is het administratiekantoor vaak matig bereikbaar. Ook de steeds wisselende contactpersonen, vaak zelfs stagiaires, maakt communicatie niet prettig voor de ondernemer. Vaak is er niemand waar je als actieve ondernemer even mee kunt sparren.

 

Ik sta haaks op dit imago. Als lid van oamkb, een nationaal netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige bedrijfsadviseur zijn. Klanten hebben altijd in mij een vast contactpersoon en aanspreekpunt, dat werkt wel zo prettig. Ook kunnen mijn klanten 24/7 hun administratie en actuele cijfers inzien. Ook benader ik klanten juist vaker proactief en ik merk dat klanten dit erg waarderen. Ik ben zelf eenvoudig bereikbaar via mobiel, Google Hangout en e-mail. Dus wanneer je een prangende vraag hebt, sta ik voor je klaar.

Stroomlijnen van het administratie proces

Als klant bij oamkb moet je de beschikbare tijd kunnen steken in de zaken waar je goed in bent en waar je passie ligt: ondernemen. Cijferwerk en administratie horen daar meestal niet bij. Oamkb advieskantoor Maastricht neemt deze zorg van je over. Alle informatie is transparant en inzichtelijk, volgens een vooraf bepaalde vaste prijsafspraak en duidelijk plan van aanpak, zodat je als ondernemer achteraf niet voor verrassingen en hoge kosten komt te staan. Omdat we voornamelijk online werken heeft de klant altijd inzicht in de actuele cijfers, je zult standaard een update ontvangen van elke handeling. Ook zorgt dit ervoor dat we je het juiste bedrijfsadvies kunnen geven. Als extra toegevoegde waarde ben ik uiteraard ook zelf ondernemer en kan ik door mijn lange ervaring en inlevingsvermogen proactief met de klant meedenken over bedrijfsstrategieën en kostenposities.

Communicatie is de sleutel naar succes

Ik ben als bedrijfsadviseur actief in de regio Maastricht – Heuvelland. Toch ben en blijf ik een mensen-mens. Voor mij is persoonlijk face-to-face contact erg belangrijk en waardevol, Ik hoor vaak dat klanten blij zijn met net dat stapje extra, dit kan zowel op locatie bij de ondernemer of bij mij op kantoor. Daarnaast bieden digitale tools uiteraard veel voordelen voor de klant en ook voor mijzelf, online communiceren kan tijdbesparend en efficiënt werken. Bereikbaarheid maakt het verschil, als je kiest voor oamkb kies je voor een betrouwbare partner in financieel beleid die altijd voor je klaar staat. Neem vandaag nog contact met mij op voor een persoonlijk bedrijfsadvies over jouw onderneming!

 

Wil jij ook een vaste partner aan je zij, die met je meedenkt over jouw onderneming? Neem dan nu contact op met oamkb Maastricht.

Ons team

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Maastricht

Grimbeertstraat 28 C

6217 BE Maastricht

 

E. roland.dassen@oamkb.nl

    Contact