Top

Oamkb Kampen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor oamkb Kampen regelt jouw administratie

Ik ben Reinier van Belle en vanuit Kampen ondersteun ik ondernemers met het automatiseren van hun administratie. We zorgen ervoor dat het MKB en de ZZP’er altijd voorzien is van up-to-date financieel inzicht in hun onderneming. Daarnaast automatiseren we de administratie tot wel 70%, zodat je tijd overhoudt om te ondernemen. Je belt, mailt of chat snel met ons als je een vraag hebt, wat dat is inclusief in de maandprijs.

Mijn naam is Reinier van Belle, partner bij oamkb Kampen. Als ervaren administrateur en ondernemer weet ik hoeveel tijd en energie er in de financiële administratie gaat zitten. Dit werk neem ik je graag uit handen, zodat jij meer tijd kan besteden aan wat je echt leuk vindt: ondernemen!

Hoeveel tijd besteed jij aan de administratie?

Vind je de administratie tijdrovend? Zijn de belastingregels ingewikkeld? Je bent niet de enige die er zo over denkt! Het kan een lastig karwei zijn om de administratie van jouw bedrijf bij te houden en op tijd alle belastingaangiftes in te dienen. Misschien wordt het tijd om dit uit te besteden. Stel je eens voor dat je hier geen tijd meer voor vrij hoeft te maken, en toch altijd je administratie op orde hebt. En dat je geen avonden meer op hoeft te offeren om die BTW aangifte nog op tijd de deur uit te krijgen. Administratie wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad, waar je als ondernemer niet aan ontkomt. Maar dit betekent niet dat jij hier zelf druk mee hoeft te zijn!

Online werken met offline bereikbaarheid

Ik onderscheid mij door een moderne manier van werken. Zoveel mogelijk handelingen en processen verlopen digitaal en geautomatiseerd. Hierdoor is de administratie altijd up-to-date, mijn klanten hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in hun administratie. Als financieel professional wil ik laagdrempelig blijven, ik ben makkelijk persoonlijk te benaderen. Klanten mogen mij altijd even bellen of appen met vragen. Dit zit allemaal bij de vaste maandprijzen inbegrepen, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Als lid van oamkb, een nationaal samenwerkingsverband van ondernemende administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, heb ik toegang tot een zeer groot netwerk van specialisten. Hierdoor kan ik alle service bieden die je van een groot accountantskantoor kan verwachten, maar mét de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor.

Ondernemen met zekerheid

Als ondernemer ben je al druk genoeg met het runnen van jouw bedrijf. Daarnaast moet je in die spaarzame vrije uurtjes ook nog de administratie bijwerken en belastingaangiftes doen. Deze taken neem ik je graag uit handen. Ik houd van duidelijke communicatie en heldere afspraken, daarom werk ik tegen vaste maandtarieven. Ook voor maatwerk oplossingen kun je bij mij terecht, iedere onderneming is immers uniek. Omdat ik zelf ook ondernemer ben kan ik mij goed inleven in de uitdagingen die er bij het ondernemerschap komen kijken, het is mijn doel om jouw bedrijf optimaal te laten presteren.

Online administratie door een lokale financieel professional

Als echte kampenaar weet ik wat er speelt in de regio. Ik begrijp de uitdagingen die hier in de stad spelen. Ondanks dat alles digitaal gaat vind ik persoonlijk contact het belangrijkst. Daarom maak ik meerdere keren per jaar met jou een afspraak voor een persoonlijk gesprek over jouw onderneming en ambities. Dit kan op jouw kantoor, of het mijne. Hoe vaak we afspreken bepaal je zelf! Neem gerust even contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons team

mkdf-team-image

Reinier van Belle

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Kampen

Cellebroedersweg 7a

8261 GC Kampen

 

T. 06 – 11 98 02 88

E. reinier.vanbelle@oamkb.nl

 

    Contact