Top

Zorg voor het voortbestaan van jouw onderneming na de corona crisis door nu een financiering aan te vragen!

Nu is het de tijd om te gaan rekenen. Hieronder hebben we een voorbeeld van een financieringsaanvraag die je gratis kunt downloaden en kunt aanpassen. Dit is wat de bank nodig heeft om je financieringsaanvraag te kunnen beoordelen. 

Hierbij voeg je nog 1-2 A4´tjes over de achtergrond van het bedrijf, de achtergrond van het management, waar je precies de lening voor nodig hebt en hoe je hem terug kunt betalen.

Zo heb je zelf direct overzicht in de toekomstige financiën. Nu is het tijd om niet bij de pakken neer te zitten, maar om te gaan rekenen. 

Kom beslagen ten ijs bij de bank met je financieringsaanvraag

Wanneer je hem zelf hebt ingevuld, kun je je financieringsaanvraag voor 350,- laten beoordelen door een oamkb bedrijfsadviseur. Dan kom je bij de bank goed voorbereid over. Bovendien krijg je meteen de aanwijzingen om de slagingskans van je financieringsaanvraag te vergroten.

Of laat je financieringsaanvraag van A tot Z begeleiden

De grootste slagingskans van je financieringsaanvraag is als je de financieringsaanvraag van A tot Z laat begeleiden door een oamkb bedrijfsadviseur. Naast de aanvraag voor een financiering bij de bank zijn er altijd nog andere mogelijkheden om jouw bedrijf weer genoeg liquiditeiten te bezorgen. De begeleiding van A tot Z kost 2.500,- en dit kun je mee financieren. Zo heb je meer zekerheid van een goede solide financieringsaanvraag die je bedrijf door de crisis heen trekt.

Grip op je liquiditeiten

Rekenen is weten: met een ingevulde liquiditeitsprognose  hebt je weer overzicht in de liquiditeitspositie van je bedrijf.  De impact van de corona crisis wordt zichtbaar. Het plan na de corona crisis ligt klaar en wordt samen met je oamkb bedrijfsadviseur gemonitord. Daarbij is financiële herstructurering van het werkkapitaal en liquiditeiten ook middel om de liquiditeitspositie weer op orde te krijgen.

Financiering van je bedrijf is één van de oplossingen

Naast financiering zijn er nog meer mogelijkheden. Het is een tijd van bezinning, van creatieve ideeën en keuzes maken om de toekomst van je bedrijf te waarborgen. Als ondernemers pakken we samen je liquiditeitsprobleem aan.

Vraag hier jouw kosteloze adviesgesprek aan!

Het bericht Zorg voor het voortbestaan van jouw onderneming na de corona crisis door nu een financiering aan te vragen! verscheen eerst op Bedrijfsadvies.