Top

Administratie Hilversum

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Online administratie

Wat doen we voor je?

Profiteer bij oamkb van álle voordelen van online administratie in Hilversum:

Voordelen van de online administratie

Geldbesparing, tijdsbesparing, gemak en 24/7 inzicht in je cijfers via je telefoon, tablet of computer, waar je ook bent!

Boekhouding geautomatiseerd

Om van alle voordelen van de online administratie te kúnnen profiteren, zorgen we dat we eerst jouw boekhouding automatiseren (al tot 70%). Je online administrateur controleert jouw administratie, en zorgt voor al je verplichte aangiften.

Beste boekhoudsoftware advies voor jouw bedrijf

Voor je start, bekijk je eerst met jouw oamkb administrateur welke boekhoudsoftware het beste bij jouw bedrijf past. Wij kennen alle pakketten en kunnen je daarin goed adviseren.

Maandabonnement en de kosten

Omdat we het belangrijk vinden dat je weet waar je aan toe bent, is dit altijd een slim vast laag bedrag per maand, waarin tussendoor bellen/mailen en appen inclusief is.

Voor het MKB

Administratie Hilversum puur voor het MKB

Online boekhoudsoftware maken we precies op maat voor jouw MKB-bedrijf en branche. We hebben hier al 10 jaar ervaring in: de inrichting kost daarom maar 225,- euro. Zo maken we je online administratie makkelijk te gebruiken en tijdbesparend.

Als je op zoek bent naar online administratie in Hilversum, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het bijhouden van de administratie voor je MKB-bedrijf een tijdrovende klus kan zijn en daarom bieden wij je een oplossing op maat. Ons team van online administrateurs staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het bijhouden van je boekhouding en het maken van belangrijke financiële beslissingen. Met onze 24/7 online toegang tot je bedrijfsgegevens, kun je altijd en overal inzicht krijgen in je financiën. Bovendien bieden wij onze diensten aan voor een scherp tarief vanaf slechts 95,- per maand.

 • Online administratie, BTW aangiften, jaarcijfers, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting aangiften zijn inclusief het maandbedrag
 • Mailen, appen, telefoon en 4x per jaar overleg zijn inclusief het maandbedrag
 • Altijd overzicht in de vorderingen, te betalen bedragen, je omzet, kosten en winst
 • Nog beter ondernemen door te sturen op actuele cijfers en sparren met je online administrateur
 • Makkelijk, tijdbesparend en je wordt bijgestaan door de tribe van 120 ervaren online administrateurs
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Hilversum

Bezoekadres:
Franciscusweg 219 (unit C1.3)
1216 SE Hilversum

Postadres:
Postbus 816
1200 AV Hilversum

 

T. 06 – 4141 4449
E. jeroen.vandervlies@oamkb.nl

  Contact