Top

Oamkb Hilversum

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Door geautomatiseerde administratie meer tijd voor belangrijke zaken; ondernemen!

Ik ben Jeroen van der Vlies en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers, ZZP’ers én particulieren vanuit ons administratiekantoor in Hilversum. Wist je dat je boekhouding al tot 70% te automatiseren is? Ons administratiekantoor zorgt voor een overzichtelijke én inzichtelijke boekhouding. Vervolgens helpen we jou bij het realiseren van je doelstellingen. Hierdoor blijft er voor jou meer tijd over om te ondernemen. Neem nu contact op met oamkb en we helpen je graag verder!

Mijn naam is Jeroen van der Vlies, administrateur en eigenaar van oamkb Hilversum. Ik help ondernemers met een geautomatiseerde administratie, zodat zij tijd overhouden voor belangrijke zaken; ondernemen! De administratie wordt omgezet naar belangrijke stuurinformatie, zodat de ondernemer hierop kan acteren.

Samenwerkende ondernemers

De tijd die nodig is om de administratie te doen wordt bij het opstarten van een bedrijf nogal eens onderschat. Tuurlijk, je bent ondernemer en wilt je dus bezighouden met waar je goed in bent, dat is tenslotte je passie. Samen met jou wil ik je doelen verwezenlijken door je op administratief gebied compleet te ontlasten. Geen vervelende verrassingen of onverwachte kosten en daarom tegen een vaste maandprijs. Jouw administratie is 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk en inzichtelijk. Je wordt onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele aanpassingen. Ik ben zelf ook ondernemer. Dus ik begrijp als geen ander hoe belangrijk een gedegen financiële bedrijfsstrategie met een gezonde kostenbeheersing is.

24/7 inzicht in je administratie bij oamkb Hilversum

Met het landelijk dekkende oamkb netwerk van professionele administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches bieden we op alle administratieve vlakken absolute kwaliteitsgarantie. Kies er dus voor om met mij samen te werken zodat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week geheel transparant toegang hebt tot je eigen administratie.

Je online adviseur in Hilversum

Ik ben werkzaam als online adviseur in Hilversum en omstreken en bedien ook veel ondernemers in Amsterdam. De mogelijkheden die het internet biedt zijn ideaal voor het leggen van en onderhouden van contacten, bijvoorbeeld via Google Hangout of email. Maar toch blijft persoonlijk contact onmisbaar. En daarom maak ik graag ook even persoonlijk kennis. Dit kan natuurlijk op ons kantoor in Hilversum of bij jou op locatie, als je dat liever hebt. Wil je weten wat oamkb Hilversum voor jou en je onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je kunt mij ook altijd via de telefoon, email of Skype bereiken. Een dringende vraag in het weekend? Ook geen probleem.

Ons team

mkdf-team-image

Jeroen van der Vlies

Eigenaar
mkdf-team-image

Roy Argyrakis

Salarisadministrateur
mkdf-team-image

Roger Prins

Fiscalist
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Hilversum

Bezoekadres:
Franciscusweg 219 (unit C1.3)
1216 SE Hilversum

Postadres:
Postbus 816
1200 AV Hilversum

 

T. 06 – 4141 4449
E. jeroen.vandervlies@oamkb.nl

    Contact