Top

Oamkb Hilvarenbeek

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plezier in ondernemen bij oamkb Hilvarenbeek

Ik ben Bas van Rooij en samen met mijn team ondersteun ik MKB ondernemers met de administratief en belastingvoordelen. Ons administratiekantoor in Hilvarenbeek zorgt voor een inzichtelijke en overzichtelijke administratie. We werken niet alleen vóór jou, maar vooral mét jou. Wij zijn een eigentijds administratie- en advieskantoor, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt. Zo heb jij meer tijd om écht te ondernemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Mijn naam is Bas van Rooij en ik ben ben jouw online adviseur voor de regio Hilvarenbeek en omgeving. Met mijn bedrijf zorg ik ervoor dat ondernemers het plezier in hun werk terugwinnen!

Ben je ondernemer en heb je behoefte aan fiscaal advies? Dan ben ik jouw online belastingadviseur in Hilvarenbeek!

Administratie is tijdrovend

Menig ondernemer heeft ermee te maken: werk dat in principe aantrekkelijk is, maar wordt belast door de ellenlange financiële administratie en vastlegging  die zeeën aan tijd in beslag nemen. Je ontkomt er als ondernemer simpelweg niet aan. Wat je wél kunt doen is dit anders aanpakken, bijvoorbeeld via een financieel professional met boekhouders tot zijn beschikking.

Online adviseur Hilvarenbeek altijd bereikbaar

Als lid van oamkb, een netwerk op nationaal niveau bestaande uit administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik juist laagdrempelig en betrokken zijn. Klanten kunnen mij altijd benaderen voor advies. Hiervoor ben ik op meerdere manieren bereikbaar. Een dringende vraag op zaterdagavond? Géén probleem: ook dan mag je mij gewoon bellen.

Administratie uit handen nemen

Mijn mening is dat een ondernemer moet doen waar hij goed in is én wat hij of zij leuk vindt. Het bijhouden van specifieke gegevens en boekhouding horen daar meestal niet bij. Die zorg neem ik je graag uit handen – op transparante wijze. Ik werk daarom met een vaste prijs waardoor er niet opeens hoge kosten om de hoek komen kijken. Ik bied tevens inzicht in gegevens en geef je altijd updates over de huidige situatie. Omdat ik weet hoe het is om een ondernemer te zijn denk ik graag mee over verschillende bedrijfsposities en -strategieën.

Oplossingen op maat

Bij oamkb Hilvarenbeek houden we rekening met de wensen van de ondernemer en daarom werken we met de innovatieve online software die daarbij past. Voor iedere ZZP’er of ondernemer met personeel, voor iedereen hebben we de juiste oplossing. Of je nu branchegericht werkt, verschillende vestigingen moet managen of een samenwerkingsverband met meerdere partners hebt, wij hebben altijd een oplossing op maat.

Online adviseur Hilvarenbeek

Als online adviseur Hilvarenbeek ben ik actief in Hilvarenbeek en omgeving. Kennismaken? Dat kan altijd. Persoonlijk contact is waardevol en ondanks de aanwezigheid van digitale tools ben ik altijd aanspreekbaar – op jouw of mijn kantoor. Tóch liever digitaal contact? Uiteraard is dat óók mogelijk. Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende administratie in Hilvarenbeek en omgeving ben je bij oamkb aan het juiste adres!

Ons team

mkdf-team-image

Bas van Rooij

Eigenaar
mkdf-team-image

Ben Coops

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Alex Vroegh

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Dennis van Meetelen

Bedrijfsadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 229,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 149,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 175,-
€ 265,-
per maand
per jaar extra ivm IB
Holding, Stamrecht BV € 149,- per maand
BV zonder personeel (alleen 1 DGA) € 195,- per maand
BV lopende activiteiten 2-5 medewerkers € 269,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 medewerkers € 399,- per maand
BV lopende activiteiten >10 medewerkers € 499,- per maand
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Hilvarenbeek

Jan van Dongenpad 5

5081 MB Hilvarenbeek

 

T. 06 – 4035 7393

E. bas.vanrooij@oamkb.nl

 

    Contact