Top

Oamkb Helmond – Asten

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies op maat bij oamkb Helmond – Asten

Ik ben Ivon Geurts van Kessel en ik ondersteun ondernemers vanuit ons accountantsantoor in Asten. Ik ben accountant en help ondernemers met financiële en fiscale vraagstukken. Een goed inzicht in je financiën is namelijk essentieel voor je onderneming! Ik help je bedrijf financieel succesvol te maken en je doelen te realiseren. Neem contact op met oamkb en we bespreken je uitdagingen!

Ik ben Ivon Geurts van Kessel, en ik ben de eigenaresse van accountantskantoor oamkb Asten. Als accountant-administratieconsulent wil ik jou helpen om de doelen te realiseren van jouw bedrijf, maar ook van jou privé. Ik denk strategisch mee, gericht op de continuïteit en de winstgevendheid van jouw bedrijf in de toekomst en houd dit op financieel en fiscaal gebied nauwlettend in de gaten. Kortom: ik sta écht naast jou en je bedrijf. Wil je er direct achter komen wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op!

Kennis van de ondernemer maakt het leuk en geeft rust

Bij veel ondernemers leven bezwaren als het gaat om accountants: weinig inlevingsvermogen richting de ondernemer, ‘uurtje factuurtje’ en matige bereikbaarheid.

 

Bij oamkb Helmond – Asten is dit juist niet het geval. Door intensief contact samen over jouw bedrijfsplannen en 24/7 inzicht in de administratie kan ik juist direct overal op inspelen en worden je financiën een stuk leuker. Tevens breng ik rust doordat alles is bijgewerkt en ik vooruit denk op het gebied van de te betalen belastingen. Dat alles voor een vaste, afgesproken prijs per maand.

Luisterend oor

Met behulp van mijn empathisch vermogen, oprechte interesse en een luisterend oor kan ik veel voor jou als ondernemer realiseren. Door jou, je onderneming en je privé situatie goed te leren kennen kan ik zorgen voor passende adviezen. Ik zal de mogelijkheden gestructureerd voor je duidelijk maken, maar laat de beslissing om een advies al dan niet uit te voeren in eerste instantie bij jou zelf.

Moderne accountant

Ik onderscheid me door met de moderne ondernemer online en digitaal te werken, waardoor alles minder tijd kost en ik goed bereikbaar ben voor de ondernemer. Er hoeft niet meer met ordners vol administratie gesleept te worden en daardoor is er tijd over voor persoonlijk contact. Zelf ben je minder tijd kwijt aan het opmaken van je verkoopfacturen, het ordenen van je bankafschriften en facturen en de inkoopfacturen hoef je alleen maar te mailen of te uploaden.

 

Zorgvuldigheid, ordelijkheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel, evenals efficiënt en betrouwbaar werken. Ik kom mijn afspraken na en ben daarbij goed voorbereid. Tevens zal ik op eigen initiatief met jou contact opnemen wanneer er interessante ontwikkelingen in mijn vakgebied zijn waar jij je voordeel mee kan doen. Dit doordat ik jou intensief heb leren kennen en de visie van jou als ondernemer helemaal bij mij bekend is.

Neem nu contact op!

Dit accountantskantoor is aangesloten bij de NBA, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Accountants, die staat voor kwaliteit. Mijn fiscale kennis is actueel en erkend door de succesvol gevolgde opleiding tot Belastingaccountant bij het Register Belastingadviseurs.

 

Je kunt met mij in contact komen via de diverse social media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Natuurlijk ben ik ook te vinden op diverse regionale netwerkbijeenkomsten in Helmond, Asten, Deurne en Someren en uiteraard kun je ook met mij mailen, bellen, appen, een afspraak maken op Google Hangouts of gewoon langskomen op mijn kantoor. Neem nu contact op en ik help je graag verder!

Ons team

mkdf-team-image

Ivon Geurts van Kessel

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring opgesteld door een accountant € 499,-
Due diligence en overige accountantsverklaringen De kosten variëren van €1050,- tot circa €6050,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht.
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Helmond – Asten

Logtenstraat 41

5721 EX Asten

KvK: 66902827
T. 06 – 27 40 75 52

E. ivon.geurts.vankessel@oamkb.nl

    Contact