Top

Oamkb Heesch – Uden

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Passie voor ondernemen bij administratie- en advieskantoor oamkb Heesch – Uden

Ik ben Alex Mehlbaum. Ik ondersteun, samen met mijn team MKB-ondernemers. Ons administratiekantoor oamkb Heesch – Uden zorgt voor een administratie die voor jou echt inzichtelijk en overzichtelijk is. Vervolgens helpen we jou bij het realiseren van jouw doelstellingen met je bedrijf. Ondernemers willen nu eenmaal ondernemen en moeten dus weinig tijd en geld besteden aan hun administratie. Neem nu contact op met oamkb en start vandaag nog met tijd en geld besparen.

Ben je een ondernemer en is jouw bedrijf gevestigd in de regio Heesch – Uden? Dan is oamkb Heesch – Uden jouw partner.

Mijn naam is Alex Mehlbaum en ik ben ondernemer en bedrijfsadviseur bij oamkb. Graag wil ik dat iedere ondernemer plezier heeft in zijn of haar werk en mijn passie is hen daarbij te helpen.

Overzichtelijke en geautomatiseerde administratie

Ondernemers zijn vanuit een ambitie gestart met hun onderneming, willen zich bezighouden met de kernactiviteiten van het bedrijf en halen daar hun voldoening uit. Vaak wordt dat echter belemmerd door verplichtingen op het gebied van administratie, financiën, wet- en regelgeving en te weinig inzicht in de cijfers. Hoewel je als ondernemer er niet aan ontkomt om deze zaken ook op orde te hebben, kom je er vaak niet aan toe. Graag zorg ik ervoor dat dit overzichtelijk en automatisch op orde is, waardoor je eerder kan sturen en betere beslissingen kunt nemen.

Administratiekantoor met ondernemerservaring

Samen met mijn collega’s van oamkb, een landelijk netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, sta ik klaar voor MKB ondernemers. Voor mijn klanten wil ik vooral een betrokken en laagdrempelige adviseur zijn. Klanten van oamkb hebben altijd en overal inzicht in hun gegevens en ben ik als adviseur altijd bereikbaar op een manier die voor jou het beste is, bellen, appen of mailen.

Advieskantoor Heesch – Uden altijd bereikbaar

Samen met de ondernemer kijk ik naar zijn of haar doelstellingen en hoe die te realiseren zijn. Waar het bedrijf sterker kan worden of zelfs kan groeien. Omdat ik zelf ondernemer ben, kan ik proactief meedenken over strategie en bedrijfsvoering.

Als adviseur ben ik actief in de regio Heesch – Uden en naast het online contact spreek ik je graag persoonlijk op jouw bedrijf, op mijn kantoor of op locatie. Persoonlijk contact blijft waardevol en kan juist dat stukje meerwaarde bieden.

Bedrijfsadviseur met ambitie

Elk bedrijf in topconditie, dat is mijn ambitie.Voor elk bedrijf ongeacht vorm, grootte en branche ben ik graag de persoonlijk adviseur. Benieuwd naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Ons team

mkdf-team-image

Alex Mehlbaum

Eigenaar
mkdf-team-image

Arend Pasma

Fiscalist
mkdf-team-image

Bianca Mehlbaum

Marketing & Sales

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Alex Mehlbaum

oamkb Heesch – Uden

Bosschebaan 58

5384 VZ Heesch

KvK:16085477

 

T. 06 – 53 46 24 65

E. alex.mehlbaum@oamkb.nl

    Contact