Top

Oamkb Eindhoven

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Heb je een administrateur in Eindhoven nodig?

Wij zijn Ben Coops, Alex Vroegh, Bas van Rooij en Dennis van Meetelen. Vanuit ons oamkb administratiekantoor in Eindhoven verzorgen wij de cijfers van MKB-ondernemers. Wij bieden je een altijd up-to-date administratie die 24/7 inzichtelijk is. Zo wordt jouw administratie een bron van belangrijke stuurinformatie.We helpen je graag verder, dus neem direct contact met ons op!

Wij zijn Ben Coops, Alex Vroegh, Bas van Rooij, en Dennis van Meetelen. Samen vormen wij oamkb Eindhoven. Met ieder hun eigen expertise kunnen wij ondernemers in de regio Eindhoven bijstaan bij het slimmer organiseren van de administratie. Daarnaast adviseren wij onze klanten proactief over fiscale, financiële en bedrijfskundige onderwerpen. Slimme ondernemers doen niet aan inboeken. Daarom ben je bij ons administratiekantoor welkom met je hele administratie. We regelen dat je administratie online, gedigitaliseerd en volledig automatisch verloopt. We doen je belastingaangiften en ook voor fiscale vragen kun je bij ons terecht. We hebben een heel netwerk achter ons van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, die je helpen nog succesvoller te ondernemen.

Administratiekantoor Eindhoven

Elke ondernemer krijgt er, of je nu wilt of niet, mee te maken: de verplichte financiële administratie, accountantsverklaring en fiscale aangiftes. Soms een samenstellingovereenkomst van een fiscalist of deponering van jaarrekening bij de KvK. Het correct vastleggen van alle gegevens kost meestal veel tijd en moeite. Aan de boekhoudplicht ontkom je niet, maar je kunt het wel anders aanpakken. Je wilt actueel inzicht in je cijfers en proactief advies van je administrateur. Wij, Alex, Ben en Bas zijn de enthousiaste ondernemers van oamkb Eindhoven. We helpen ondernemers doordat we van boekhoudkundige gegevens bruikbare informatie maken.

Online administratie met je eigen administrateur

We zijn graag de laagdrempelige en betrokken administrateurs voor jou en jouw onderneming. We zijn partner bij oamkb, een nationaal opererend netwerk van ondernemende adviseurs, accountants en administrateurs. Als je klant bent bij ons is je boekhouding 24 uur per dag toegankelijk en zijn wij gemakkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail, sms, WhatsApp, en Google Hangouts. Van een online administrateur krijg je realtime informatie en de mogelijkheid om te anticiperen op je financiële stand van zaken. Bovendien kan een online administrateur op afstand meekijken.

Ondernemende professionals

Toen jij startte als ondernemer, heb je misschien de tijd die in het papierwerk gaat zitten een beetje onderschat. Je wilt natuurlijk vooral lekker bezig zijn met wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Door je de zorg over het papierwerk uit handen te nemen, helpen we je om dit mogelijk te maken. We werken met een vaste prijs want transparantie staat bij ons voorop. Zo kom je niet plotseling voor verrassingen te staan. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid je gegevens in te zien en krijg je een update zodra er iets verandert. Wij zijn zelf ook ondernemer en daarom begrijpen we wat belangrijk voor jou is en denken we graag met je mee over bijvoorbeeld bedrijfsstrategieën of kostenposities.

Digitaal en persoonlijk contact

We werken als online administrateurs in en rond Eindhoven. Via de digitale snelweg is het eenvoudig contact te maken, maar persoonlijk contact vinden we ook nog steeds heel belangrijk. Om die reden vinden we het ook waardevol om je face-to-face te spreken, op jouw eigen kantoor of op ons kantoor in Eindhoven. Neem contact met ons op en ontdek wat onze diensten jouw onderneming kunnen opleveren. Samen met je online administrateur richt je je op een zo efficiënt mogelijke inrichting van je administratie.

Een professional en innovatieve software aan je zij

Bij oamkb werken wij met innovatieve en betrouwbare software. Zo kunnen we je de beste service bieden. De software kunnen we overigens helemaal aanpassen aan jouw wensen. Of je nu ZZP’er bent, samen werkt met partners of veel personeel in dienst hebt, de (online) software van oamkb is altijd precies op maat. Wil je graag zonder papier werken en vooral niet te teveel tijd in je boekhouding steken? Dan is Yuki precies wat voor jou. Voor ondernemers die behoefte hebben aan extra managementinformatie en prognose staat Visionplanner klaar. Wat kost het? Klik snel hier en wij rekenen het vrijblijvend voor je uit!

Ons team

mkdf-team-image

Ben Coops

Administrateur
mkdf-team-image

Alex Vroegh

Administrateur
mkdf-team-image

Bas van Rooij

Administrateur
mkdf-team-image

Dennis van Meetelen

Administrateur
Campagne online administratie

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

 

Administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Zo kun je nog beter ondernemen.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Eindhoven

Beemdstraat 1

5653 MA Eindhoven

KvK:64225682

 

T. 040 – 218 00 37
T. 06 – 38 89 94 48

E. eindhoven@oamkb.nl

    Contact