Top

Oamkb Den Haag – Wateringen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Inzicht in je cijfers bij Administratiekantoor oamkb Den Haag – Wateringen

Ik ben Daniël Spaans en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Wateringen. Wat onderscheidt oamkb van de rest? Communicatie! Naast cijfertjes bekijken, sparren we samen over je bedrijf en over wat jou als ondernemer drijft of welke kansen en/of bedreigingen er zijn. Je hebt altijd inzicht in jouw financiële administratie. Op een heldere, open, transparante en duidelijke manier communiceren, dat is oamkb Den Haag. Bel oamkb nu: één van onze bedrijfsadviseurs helpt je graag verder!

Mijn naam is ​Daniël Spaans, ​eigenaar van oamkb ​Den Haag – Wateringen. Wij helpen dagelijks ondernemers, groot of klein, met hun administratie en bij het krijgen van inzicht in hun cijfers, waarop zij kunnen sturen en dus nog beter kunnen ondernemen.

Automatische administratie

Of je de bonnetjes nou vervelend vindt of graag 24/7 inzicht wilt hebben in je cijfers, voor bijna elke ondernemer is het mogelijk om de software en dienstverlening zodanig in te zetten dat het hele administratieproces aan al jouw wensen voldoet. We automatiseren je gehele administratie, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Administratiekantoor met alle kennis

Hoe vernieuwend of bij de tijd je ook bent, het kan soms zijn dat je niet voldoende kennis in huis hebt met betrekking tot de salarisadministratie, boekhouding of fiscale aangelegenheden. Dan is het natuurlijk fijn als je een professionele partner aan je zijde hebt die je kan voorzien van informatie en advies en je, waar nodig, kan helpen.

Online administratie voor elke ondernemer

Elke ondernemer kan bij ons terecht. Of je nu schilder bent of filmproducent, eigenaar bent van een callcenter of van een ICT bedrijf. Dit is ook het leuke aan ons vak. Wij kunnen bij heel veel verschillende bedrijven in de keuken kijken. De ervaring die wij hierdoor opdoen, kunnen wij weer toepassen waardoor er een continu proces ontstaat van leren en toepassen.

Duidelijkheid voor ondernemers staat voorop

Door ons abonnementssysteem zijn we altijd bereikbaar voor een telefoontje of e-mail, voor een vast bedrag per maand. Pas als wij een advies moeten uitbrengen of als er extra werk gedaan moet worden zullen wij een rekening sturen. Over deze kosten word je vooraf geïnformeerd. Hierdoor zijn wij echt betrokken bij jou als ondernemer en weten we wat er speelt. Daarnaast houden wij er een “no-nonsense” aanpak op na. Ja = ja en nee = nee. Duidelijkheid voor een ieder.

Bedrijfsadviseur in Den Haag – Wateringen

Wij zijn als financiële bedrijfsadviseurs actief in de ​Den Haag – Wateringen en omstreken. Net zo graag als via de digitale weg, spreken wij je face to face, op jouw kantoor of bij ons. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan nu contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of meer informatie.

Ons team

mkdf-team-image

Daniël Spaans

Eigenaar
mkdf-team-image

Ramon van Winkel

Controller

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Maandabonnement Prijs per maand v.a.
Maandabonnementen eenmanszaak en VOF € 145,00
VOF met 2 vennoten € 170,00
BV tot 5 fte € 265,00
BV 5 - 10 fte € 395,00
BV meer dan 10 fte € 495,00
Holding, Stamrecht BV € 145,00
Campagne online administratie

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

 

Administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Zo kun je nog beter ondernemen.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Daniël Spaans

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Den Haag – Wateringen

s-Gravenzandseweg 37

2291 PE Wateringen

KvK:73659711

 

T. 06 – 46 36 78 66

E. daniel.spaans@oamkb.nl

    Contact