Top

Oamkb Deltawerk – Meierijstad

  • Bedrijfscoaching op maat
  • Flexibel stappenplan
  • Binnen 3 maanden terugverdiend
  • Binnen 7 maanden een futureproof bedrijf
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Meesterlijk ondernemen met Hugo de Brouwer

Mijn naam is Hugo de Brouwer en ik ben de oprichter en eigenaar van oamkb DeltaWerk – Meierijstad. Ik ben bedrijfscoach en til met het 7 stappenplan van oamkb jouw bedrijf naar een hoger niveau. Met deze stappen verwezenlijken we samen jouw doelen! Hiermee groeit je bedrijf en haar omzet, waarde, team en resultaten.

Als gedreven en energieke bedrijfscoach, weet ik wat bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn. In het op maat gemaakte traject  verbeteren we jouw bedrijf. Graag werk ik samen met ondernemers die vooruit willen en openstaan voor verbeteringen in en aan hun bedrijf.

Over dat 7 stappen plan, wat houdt dat nou in? We beginnen met het meesterlijk bepalen van je doelen. Wat wil je bereiken en waarom. Vervolgens verhogen we de omzet, daar hebben we 100 maatregelen voor waar jij uit kunt kiezen. Daar ga ik je bij helpen. Daarna kijken we naar  de systemen die jouw bedrijf laten draaien en zorgen we ervoor dat je geen werknemer bent in je bedrijf, maar werkgever die “in control” is. De systemen die nodig zijn gaan we met elkaar verbinden.  We zorgen ervoor dat jouw team zelfstandig en zelfsturend wordt en weet wat ze moeten doen. Dan hebben we de ruimte om meesterlijk aan je bedrijf te werken en jouw doelen te realiseren. Deze resultaten gaan we natuurlijk meten ten opzichte van het doel. In de laatste stap is de waarde van jouw bedrijf verhoogd. We weten dat de bedrijfswaarde belangrijk is bij financieringen, verzekeringen, pensioenplanning en bij de overdracht of verkoop van je bedrijf.

Vast laag maandtarief

Voor het MKB is een dure consultant vaak niet weggelegd en dat is volgens ons ook niet nodig. Ondernemers houden niet van vervelende verrassingen daarom werken we bij oamkb altijd met een vast laag maandtarief. Je krijgt van mij de garantie dat wij onszelf altijd terugverdienen. We gaan als team met en voor jou aan het werk en zorgen er voor dat je kosten omlaag gaan en je winst omhoog.

Wij realiseren doelen

Klanten zien mij als een hervormende beslisser die op een breed bedrijfskundig vlak het verschil maakt. Een onderneming is voor mij altijd een uitdaging omdat het  altijd beter kan. Ik zie een onderneming als een “doelrealiserend samenwerkingsverband”. Als je geen doel hebt bereik je het ook niet. Als je een goed team hebt kun je alles bereiken. Als het niet beter kan bij jouw onderneming vertel ik je dat natuurlijk van te voren. Geen verrassingen zoals we dat hebben afgesproken. Met ons 7 stappen plan maken we maken we jou en je team nog beter.

Nationaal netwerk voor het MKB

Ik help MKB’ers, van ZZP’ers tot groot MKB. Ik vind het MKB erg belangrijk omdat het voor mij de ruggengraat is van de Nederlandse economie. We werken lokaal en regionaal. Achter mij,  en dus ook achter jou, staat een netwerk van 90 oamkb kantoren met verschillende expertises waaronder online administratie, belastingadvies, accountancy en bedrijfscoaching. Mijn specialisme is bedrijfscoaching en daarnaast ben ik ook expert op het gebied van inkoop, personeel en organisatie.

Binnen het team van bedrijfscoaches van oamkb word ik als specialist ingevlogen wanneer er kosten bespaard moeten worden op basis van een inkoop spend-analyse en wanneer het team samen met jou de doelstellingen van jouw bedrijf moet gaan realiseren..

Daarbij maken we maatwerk van het 7 stappenplan zodat we precies de zaken aanpakken die jij en je bedrijf nodig hebben. Met onze unieke inkoop analyse maken we snel mogelijke besparingen duidelijk en kunnen die voor jou realiseren. Inmiddels hebben we bij meer dan 100 bedrijven gemiddeld 17% kosten kunnen besparen. Dit is niet alleen een inkoop optimalisatie maar ook directe verhoging van je winst.

Laagdrempelige & Persoonlijke Samenwerking

Liever dan via de online wereld, spreek ik je persoonlijk, op jouw kantoor. Zo maak ik nog beter kennis met jouw bedrijf en jouw team. Een vertrouwensband is een voorwaarde om jou goed te helpen. Ik vind het belangrijk dat ons contact persoonlijk en laagdrempelig is. Neem gerust contact met me op via mijn website of via mijn mobiele nummer 06-22970236.

Ons team

mkdf-team-image

Hugo de Brouwer

Eigenaar
mkdf-team-image

Robbert Simons

Bedrijfscoach
mkdf-team-image

Renee Petiet

Bedrijfscoach
mkdf-team-image

Albert Last

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Ton Peters

HR Adviseur
mkdf-team-image

Bas van Kooten

Horeca Specialist
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Bedrijfscoach

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb DeltaWerk – Meierijstad

Rembrandtlaan 70

5461 GH Veghel

 

T. 06 – 22 97 02 36

E. hugo.debrouwer@oamkb.nl

 

    Contact