Top

Oamkb Crimson Consultancy Amersfoort

  • Bedrijfscoaching op maat
  • Flexibel stappenplan
  • Binnen 3 maanden terugverdiend
  • Binnen 7 maanden een futureproof bedrijf
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Een bedrijfscoach die zich richt op de ondernemer, niet op het bedrijf

Ik ben Erik de Rode en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers. Ons bedrijfscoachingskantoor in Amersfoort zorgt ervoor dat je bedrijfsprocessen op orde zijn. We helpen je ook bij het realiseren van jouw doelstellingen met je bedrijf. Zo heb jij weer tijd voor je echte passie: ondernemen!

De titel ‘bedrijfscoach’ klinkt mooi, maar het klopt eigenlijk niet. Een bedrijf heeft namelijk geen coaching nodig, het zijn de ondernemers die het verschil maken. Ik ben de bedrijfscoach voor ondernemende personen.

Erik de Rode, bedrijfscoach van oamkb Crimson consultancy Amersfoort

Ik help MKB’ers graag met ondersteuning, zodat je aan een onderneming kunt bouwen vanaf een stevige fundering. Je werkt met meer vertrouwen als je weet dat de bedrijfsprocessen op orde zijn. Zo kun je als ondernemer bezig blijven met de zaken die je echt aanspreken. Ik zal met een duidelijk plan komen, op basis van vooraf besproken resultaten zodat we samen kunnen bepalen welke zaken je uit handen wilt geven. Naast professionalisme kun je rekenen op een bedrijfscoach met inlevingsvermogen. Als bedrijfscoach ondersteun ik je op menselijk vlak.

Samen werken aan een gezonde onderneming

Als ondernemer werk je liever aan je bedrijf dan in het bedrijf. Je wilt niet steeds brandjes blussen op verschillende locaties binnen de onderneming. Misschien wil je ooit het bedrijf overdragen, dan is het van belang dat alles op orde is. Af en toe even pas op de plaats maken kan veel nieuwe inzichten bieden.

 

Waar ligt de groeipotentie en wat zijn de knelpunten binnen het bedrijf die opgelost moeten worden? Net zoals je binnen de organisatie niet zit te wachten op vervelende verrassingen, geldt dit ook voor de externe dienstverleners waar je mee samenwerkt. Als oamkb bedrijfscoach stel ik transparantie in een hoog vaandel, dit betekent bijvoorbeeld een vast tarief waarbij het resultaat de kosten overtreft zodat jij altijd verdient aan het bedrijfs coachingstraject.

 

Je bent op zoek naar iemand die met je meedenkt en zoekt naar praktische oplossingen. Omdat ik zelf ondernemer bent, denk ik proactief mee over jouw bedrijfsstrategie en de doelen die jij wilt behalen.

Waarom heb je een bedrijfscoach nodig?

Ik weet uit ervaring wat bedrijven nodig hebben om succesvol te kunnen presteren. Daarom werk ik graag samen met ondernemers die vooruit willen en ook openstaan om verbeteringen in de organisatie door te voeren.

Ervaren bedrijfscoach op basis van een persoonlijke aanpak

 

Je kunt bij mij, Erik de Rode van oamkb Crimson consultancy Amersfoort, terecht voor:

  • in 7 stappen naar een beter bedrijf: van A tot Z je bedrijf klaar maken voor meer winst, meer groei en meer rust voor jou
  • coaching trajecten inclusief personal coaching voor ondernemers
  • het opzetten en uitvoeren van personal training trajecten of workshops voor medewerkers met name m.b.t. sales, communicatietechnieken en teamvorming

Werkt jouw team niet zelfstandig genoeg en moet je nog veel zelf op de werkvloer aansturen?

 

In het traject nemen we je team door en hebben verschillende tools om je team zelfstandig en zelfsturend te maken. Dit zijn beproefde methodes die werken. Je hebt een team nodig waar je op kunt steunen, die je bedrijf helpen groeien. Dit geeft jou meer rust en tijd om aan je bedrijf te werken i.p.v. in je bedrijf.

 

Ik mag naast het MKB ook ondernemers in midden- en grote bedrijven tot mijn clientèle rekenen. Deze bedrijven variëren van de beauty branch tot aan ICT, autobedrijf, meubels, media en groothandel.

 

Zolang ik als dienstverlener het enthousiasme van de ondernemer voel, kan ik maatwerk oplossingen bieden. Ik heb ervaring in verkoop- en accountmanagement, interim management, trainen en doceren, talentmanagement en bedrijfscoaching.

 

Ik werk graag met MKB ondernemers want de korte lijnen binnen het MKB staan het toe persoonlijke contacten te leggen hetgeen leidt tot een waardevolle vertrouwensband.

 

Binnen oamkb hebben we ook een 7 stappenplan ontwikkeld om jouw bedrijf beter en winstgevender te maken met meer rust voor jou. Zo haal je niet alleen meer rendement uit de onderneming, je zult ook meer plezier ervaren in ondernemen.

 

Dit bedrijf coachingstraject heet: in 7 stappen naar een beter bedrijf en wordt uitgevoerd op basis van een vaste prijs, zo weet je precies waar je aan toe bent en welke resultaten je van het bedrijfs coachingstraject kunt verwachten.

Bedrijfscoaches werken samen binnen oamkb- alle specialismen

 

Binnen oamkb werken onze bedrijfscoaches samen. Daardoor hebben we alle specialisten in huis. Ik neem met jou het 7 stappenplan bedrijfscoaching door en betrek zo nodig een collega erbij.

Waar heb jij behoefte aan?

 

Heb je meer omzet nodig?

We hebben hier bijvoorbeeld 100 maatregelen voor meer omzet voor die wij samen doornemen. Hieruit kiezen we enkele maatregelen en passen die toe. Wanneer er een verdieping plaats moet vinden betrek ik mijn collega bedrijfscoach erbij die in sales gespecialiseerd is. Altijd moet het resultaat hoger zijn dat het jou kost zodat jij er altijd bij wint.

Heb je meer financiële ruimte nodig?

Meer geld begint met 24/7 inzicht in de financiën. Dat kunnen mijn collega´s bij oamkb verzorgen voor een betaalbare prijs. Hierna kun je gaan sturen op betere resultaten. Het bedrijfs coachingstraject is de rode draad: het bereiken van jouw doelen, dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn: meer winst, meer rust, meer omzet of meer liquiditeiten.

 

Ik werk daarom met oamkb, het landelijke samenwerkingsverband van administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Ik stel mijn team samen aan de hand van jouw doelen. Het bedrijfs coachingstraject levert jou meer op dan het je kost, anders hoeven we het niet te doen.

Loop je zelf tegen belemmeringen aan?

Hierin word ik door ander oamkb Tribe Members betrokken bij hun klanten. Met name de persoonlijke belemmeringen, waar je tegenaan loopt, wat je dwars zit, wat je op persoonlijk vlak wil oplossen neem ik met met ondernemers door. Dit leidt tot nieuwe inzichten en hierdoor kun je weer met volle kracht vooruit!

 

Zolang ik als dienstverlener het enthousiasme van de ondernemer voel, kan ik maatwerk oplossingen bieden. Ik heb ervaring in verkoop- en accountmanagement, interim management, trainen en doceren, talentmanagement en bedrijfscoaching.

Ons team

mkdf-team-image

Erik de Rode

Eigenaar
mkdf-team-image

Danny Haan

Bedrijfscoach

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Erik de Rode - oamkb Crimson Consultancy Amersfoort

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Crimson Consultancy Amersfoort

Bruggensingel-Noord 42

3823 BC Amersfoort

 

T. 06 – 22 13 78 01

E. erik.derode@oamkb.nl

    Contact