Top

Oamkb Breda – Oosterhout

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratie zonder bedrijfsadviseur is als een auto zonder stuur oamkb

Ik ben Johan Rinzema en ik ben salarisadministrateur. Ik ondersteun ondernemers vanaf ons administratiekantoor in Oosterhout door het verzorgen van loonstroken, contracten, personeelsregistratie en financiële administratie. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Administratie zonder Johan is al een auto zonder stuur. Je weet waar je heen wilt met jouw bedrijf. Wat je moet doen om jouw bedrijf op de weg ernaartoe te zetten en te houden vertelt je administratie jou… en Johan! Ik zorg dat alles goed geregeld is en samen kijken we naar jouw cijfers en ambities. Neem contact op met oamkb voor meer informatie.

Mijn naam is Johan Rinzema en ik automatiseer online administraties voor het MKB. Dit betekent dat minimaal 70% van de administratie volledig automatisch verloopt. Dit is op zich niet zo spannend. De stuurinformatie die ik voor je uit de administratie haal, die is wel belangrijk. Met stuurinformatie kun je bijsturen. Of het nu even tegen zit of juist mee, met deze stuurinformatie kun je direct bijsturen.

Cruciale stuurinformatie

Cruciale stuurinformatie voor jouw onderneming

Stuurinformatie is de informatie uit de administratie die helpt beslissen welke maatregelen er genomen moeten worden om op koers te blijven.In de snel veranderende economie is het cruciaal dat je snel kunt bijsturen. Digitalisering maakt een hogere kostenefficiëntie mogelijk. Een investering kan de afzetmogelijkheden vergroten.

Salarisadministratie oamkb Breda - Oosterhout

Salarisadministratie bij oamkb Breda – Oosterhout

De salarisadministratie verzorgen we op dezelfde manier als de financiële administratie: automatisch en gericht op stuurinformatie. Bij stuurinformatie uit de salarisadministratie kun je denken aan het maken van kostprijsanalyses; het spiegelen van het salaristarief aan marktconforme tarieven en het optimaliseren van de planning. Tevens kunnen we aan de hand van een procesanalyse mogelijk onbenutte besparingen toepassen door middel van automatisering of efficiëntere werkprocessen. De salarisadministratie richten we zo in, dat deze online, 24/7 overal inzichtelijk is, via een portal waarin we eenvoudig kunnen samenwerken. Zien hoe dit werkt? Vraag direct een demo aan.

Met prognoses navigatie instellen

Met prognoses de navigatie instellen

De automatische administratie, met de up-to-date informatie, via de online software de cijfers altijd en overal inzichtelijk en de oamkb partner aan je zij die de stuurinformatie doorgeeft, kun je vrijuit gaan ondernemen. Of je stelt je doel in door middel van een prognose en werkt daarnaartoe. Bij oamkb Breda – Oosterhout zijn we groot voorstander van prognoses stellen, zodat de stuurinformatie nog efficiënter kan worden gebruikt. “Dan hoef je niet blind te ondernemen in afwachting dat het wel goed zou gaan, maar kun je direct beslissingen nemen.” Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek en leer oamkb en onze manier van werken kennen.

Netwerk van financiële experts

Netwerk van financiële experts

De professionals van oamkb vormen een landelijk netwerk, die allemaal zelf ook ondernemer zijn. Wij hebben één gezamenlijk doel: ondernemers succesvoller laten zijn door hun administratie slimmer, makkelijker en vooral zinvoller te maken. Dit doen we dus door de administratie te automatiseren, up to date te houden, online beschikbaar te maken, prognoses op te stellen en stuurinformatie te geven. Door ons brede kennis netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, kunnen wij jou als ondernemer alles bieden wat je maar nodig zou kunnen hebben. En dat voor een vast maandtarief per maand!

Ons team

mkdf-team-image

Johan Rinzema

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Maandabonnement Prijs per maand v.a.
Maandabonnementen eenmanszaak en VOF € 145,00
VOF met 2 vennoten € 170,00
BV tot 5 fte € 265,00
BV 5 - 10 fte € 395,00
BV meer dan 10 fte € 495,00
Holding, Stamrecht BV € 145,00
Campagne online administratie

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

 

Administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Zo kun je nog beter ondernemen.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Johan Rinzema - oamkb Breda - Oosterhout

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Breda – Oosterhout

Ericssonstraat 2

5121 ML Gilzen-Rijen

 

T. 06 – 24 76 74 60

E. johan.rinzema@oamkb.nl

    Contact