Top

Oamkb Bedrijfscoaching & Advies Den Bosch

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Samen groeien met jouw bedrijf

Mijn naam is Martijn Weijtmans, eigenaar en oprichter van oamkb Bedrijfscoaching Den Bosch | WHOA advies | Ondernemersadvies. Met het 7 stappenplan van oamkb bedrijfscoaching upgraden we samen je bedrijf door meesterlijk te gaan ondernemen. Problemen pakken we aan met praktische oplossingen en ondernemersdoelen worden bereikt.

Mijn naam is Martijn Weijtmans en ik ben bedrijfscoach bij oamkb Bedrijfscoaching Den Bosch | WHOA advies | Ondernemersadvies. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar actief als ondernemer en betrokken geweest bij meerdere succesvolle bedrijven. Ik deel de passie van ondernemen en weet wat ondernemers bezig houdt. We spreken dezelfde ‘taal’ waardoor ik ondernemers kan helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen. Nog tijdens mijn studie richtte ik mijn eerste bedrijf op. Door de verschillende functies die ik heb bekleed, van accountmanager tot commercieel directeur en het oprichten van meerdere succesvolle bedrijven, heb ik veel ervaringen opgedaan rondom het ondernemerschap. In de afgelopen jaren heb ik verschillende succesvolle bedrijven op mogen zetten en tevens verkocht. Van een webshop voor beveiligingsartikelen tot een bedrijf in de evenementenverhuur. Hierdoor heb ik van de verschillende aspecten van het ondernemerschap mogen proeven en veel kennis opgedaan. Kennis die ik inzet om MKB ondernemers verder te helpen met de groei aan hun bedrijf. Uit ervaring weet ik dat de welbekende tunnelvisie kan ontstaan en dat hierdoor geplande doelen niet meer behaald worden. Op zo’n moment bied ik de helpende hand met het 7 stappenplan; een unieke en meetbare methode waarmee we samen aan zichtbaar resultaat werken. Gegarandeerd. Ik help je graag om je doelen te bereiken!

Een goed begin is het halve werk

Voor jouw bedrijf starten we allereerst, indien nodig, met een efficiënt ingerichte online administratie. De online administratie dient als belangrijke stuurinformatie waarop we voort kunnen borduren. Een groot voordeel van een online administratie is naast kostenbesparing ook tijdsbesparing. Deze tijd kunnen we besteden aan het behalen van de bedrijfsdoelen m.b.v. het 7 stappenplan, waarmee we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

 

Uiteraard stemmen we het 7 stappenplan af op jouw bedrijf. Alle doelen die je wilt stellen zitten in het 7 stappenplan, of je nu je bedrijf wil verkopen in de toekomst of van jouw personeel een zelfsturend team wil maken.

Ook voor bedrijven in zwaar weer

Ook als het even niet goed gaat met je bedrijf biedt het 7 stappenplan uitkomst. Samen trekken we je bedrijf weer boven water. Met mijn team zorg ik ervoor dat je verder kunt met een futureproof bedrijf.

Je schulden saneren m.b.v. de WHOA

Om een frisse start te maken is het soms nodig om schulden af te kopen. Bij oamkb Bedrijfscoaching Den Bosch | WHOA advies | Ondernemersadvies zijn we gespecialiseerd in de WHOA, de wet die het mogelijk maakt om faillissement te voorkomen. Hiervoor stellen we een nieuw businessplan op waar o.a. sanering van de schulden, herstructurering van je bedrijf en de financiering van de afkoop van de schulden in op zijn genomen.

Oamkb Bedrijfscoaching Den Bosch | WHOA advies | Ondernemersadvies: laagdrempelig en transparant

Oamkb Bedrijfscoaching Den Bosch| WHOA advies | Ondernemersadvies is aangesloten bij het landelijk oamkb netwerk van zo´n 120 administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dat betekent een achterban met alle kennis en ervaring in huis om MKB ondernemers verder te helpen. Het is ons gezamenlijk doel MKB ondernemers te laten groeien en handvatten aan te reiken waarmee blijvend resultaat geboekt wordt. Dit doen we allemaal met eenzelfde werkwijze: laagdrempelig en transparant. Zo ben ik altijd bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp, ook als je in het weekend eens met een prangende vraag zit. We werken met vaste (maand) tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Als er toch extra kosten zijn bespreken we dit eerst met je, zodat je achteraf nooit onaangenaam verrast wordt.

 

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen en samen werken aan de groei van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis maatwerk offerte of een op maat gemaakt 7 stappenplan!

Ons team

mkdf-team-image

Martijn Weijtmans

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Martijn Weijtmans - oamkb Bedrijfscoaching & advies Den Bosch

oamkb Bedrijfscoaching & Advies Den Bosch

Willemsplein 2

5211 AK ‘s-Hertogenbosch

 

T. 06 – 12 54 45 55

E. martijn.weijtmans@oamkb.nl

KVK:18082237

    Contact