Top

Oamkb Bedrijfscoaching Den Haag e.o.

  • Bedrijfscoaching op maat
  • Flexibel stappenplan
  • Binnen 3 maanden terugverdiend
  • Binnen 7 maanden een futureproof bedrijf
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel kompas en grip je business

Ik ben Don Westerduijn en ik ben bedrijfscoach én bedrijfsadviseur voor MKB bedrijven in en rondom Den Haag. Mijn uiteindelijke doel is altijd: jij bereikt jouw doelstellingen, er ontstaat rust en overzicht en jij kunt weer verder met wat je het liefste doet…het ondernemen!

Ik ben enthousiast in het helpen van ondernemingen die ‘vastzitten’ in hun bedrijfsvoering, graag willen groeien, en meer grip willen krijgen op hun business. Daarnaast kan ik jouw bedrijf begeleiden in het financieel gezonder worden, zodat de continuïteit voor de toekomst sterk gewaarborgd blijft. We stellen doelen op, verhogen je omzet, draaien de systemen op en verhogen de waarde van je onderneming. Zo upgraden we jouw onderneming met het bedrijfscoachingstraject In 7 stappen naar een beter bedrijf. Of zoek je een sparringpartner om intensief mee te praten over de meest uiteenlopende zaken? Dan ben je ook altijd bij mij welkom!

Alles onder één dak bij oamkb Bedrijfscoaching Den Haag e.o.

Als bedrijfscoach werk ik graag via de menselijke en de financiële kant en werk vanuit de volgende principes:

  • Welke problemen en kansen zijn er?
  • Hoe zou het zijn en voelen als dat probleem is opgelost en de kansen volledig worden benut?
  • Hoe kan ik deze behoefte adequaat ondersteunen en oplossen?

Bedrijfsadvies. Hierbij optimaliseren we de financiële planning! Ik ben een ervaren bedrijfsadviseur en begeleid over uiteenlopende zaken zoals: accounting, financiering, cash flow, herstructurering/optimalisatie trajecten, ERP implementaties, personeel/HR incl. coaching, jaarwerk begeleiding en de begeleiding van audits, reporting en forecasting.

 

Financiële dienstverlening. Door onze totale online administratieve dienstverlening inclusief benodigd jaarwerk en alle relevante fiscale verplichtingen (BTW, Inkomsten- of vennootschapsbelasting) voor je dierbare onderneming, heb je hier geen omkijken meer naar.

 

Overige dienstverlening. Mochten er tevens aandachtspunten zijn op het gebied van accountancy, fiscaliteiten, HR, payrolling dan kan ik daarin tevens adviseren of bemiddelen. Met een achterban van administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches is er geen probleem dat niet opgelost kan worden voor jou als oamkb klant.

Een échte sparringpartner voor jouw onderneming

Albert Einstein zei ooit: ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

 

Het is nu tijd om je onderneming te vernieuwen en opnieuw in te richten op de digitale turbo boost die nu en in de komende jaren plaatsvindt. Ik houd ervan om mezelf blijvend door te ontwikkelen en deel graag al mijn kennis en ervaring met jou en je bedrijf zodat je bedrijf future proof is en blijvend tegen noodweer bestand is. Geheimhouding en onderling vertrouwen zijn hierbij vanzelfsprekend.

 

Ik ben ruim 20 jaar als Finance director werkzaam geweest in verschillende soorten ondernemingen in het MKB. Ik ben binnen deze bedrijven zowel financieel als daarbuiten altijd de brede sparringpartner van de eigenaar geweest. Hierdoor heb ik ervaring met alle andere facetten van een onderneming. Als bedrijfscoach werk ik hands on met veel kracht, overtuiging, ownership, leiderschap, inspiratie en coaching in combinatie met mijn sterke financiële achtergrond.

Ik heb mij de laatste jaren, en nog steeds, bewust verdiept in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Bovendien ben ik NLP Master Practitioner waarbij ik communicatie, gedrag en dynamiek van zowel de mens en ook de dynamiek en logische niveaus van een onderneming optimaal kan combineren.

Team van professionele bedrijfscoaches

Als lid van oamkb ben ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige bedrijfscoach. Oamkb bestaat uit een nationaal netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs,bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Zo kun je 24/7 je administratie inzien en ben ik makkelijk bereikbaar via telefoon, Google, Whatsapp en e-mail.

 

Onze bedrijfscoaches hebben allemaal hun eigen specialiteit. Wanneer je behoefte hebt aan o.a. extra omzet, meer klanten, meer winst, een zelfstandig en zelfsturend team of meer liquide middelen in je bedrijf dan zet ik eventueel een verdiepende vraag uit bij mijn collega´s bij oamkb. Alles natuurlijk op anonieme, geheimhoudings- en vertrouwensbasis. Zo hebben wij samen voor elke vraag een oplossing.

 

En als iemand op zaterdagavond met een prangende vraag zit, dan ben ik óók bereikbaar.

Haags kopje koffie?

Laten wij sparren over het nog beter realiseren van je droom! Bel of stuur mij een bericht voor een virtuele kennismaking, Haags kopje koffie of een korte wandeling in of rondom Den Haag op nummer 06-46344440 of mail naar don.westerduijn@oamkb.nl

Ons team

mkdf-team-image

Arend Pasma

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Bedrijfscoaching Den Haag e.o.

van Bylandtstraat 103a

2562 GA Den Haag

 

T. 06 – 46 34 44 40

E. don.westerduijn@oamkb.nl

    Contact