Top

Oamkb Bedrijfscoach Maartje Laarakker

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

In 7 stappen naar een (nog) beter bedrijf met
Maartje Laarakker – Bedrijfscoach
Venray, Deurne en Nijmegen

Ik ben Maartje Laarakker, bedrijfscoach en bedrijfskundig onderlegd. Met veel persoonlijk contact en aandacht zorg ik samen met jou voor het neerzetten van een goede organisatiestructuur. Afhankelijk van waar jij als ondernemer staat en waar de vragen liggen gaan we aan de slag met het 7-stappenplan van oamkb en kijken we hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen bekijken we op welke manier meer winst behaald kan worden. Mijn doel is ondernemers met een voor hun werkende structuur vanuit eigen kracht en kwaliteiten áán de organisatie te laten werken i.p.v. in de organisatie werkzaam te zijn.

Mijn naam is Maartje Laarakker en ik ben oamkb bedrijfscoach in de regio Venray, Deurne en Nijmegen. Als bedrijfscoach til ik samen met jou je bedrijf naar een hoger niveau. Met het 7-stappenplan van oamkb verwezenlijken wij je doelen! Ik denk proactief met je mee over bedrijfsstrategie, focus, structureringen en doelen die je wilt behalen. Mijn passie ligt bij het helpen groeien en ontwikkelen van MKB-ondernemers.

Wat doe ik

Ik bied o.b.v. het 7 stappenplan van oamkb een flexibel op maat gemaakt bedrijfscoaching traject aan, waarin ik naast groeiende jonge en kleine mkb ondernemers ook startende ondernemers binnen Nederland coach en begeleid. Ik ondersteun in zowel het neerzetten van de totale opbouw van de organisatie als het aanpakken van de knelpunten en het oplossen van vraagstukken die er liggen. Ik ben ook inzetbaar voor de begeleiding en uitvoering van structureringsvragen, planningen en time-management bij ondernemers.

Jij bent meester in ondernemen

Wat houdt dat 7-stappenplan in? Eerst maken we je doelen helder. Om aan je bedrijf te kunnen werken en te groeien heb je een bedrijf nodig dat vanzelf loopt met systemen en een zelfstandig en zelfsturend team. Hier is geld voor nodig, daarom beginnen we met het verhogen van de omzet. Om te zorgen dat je aan de slag kunt aan je bedrijf, ontwikkelen we systemen die voor jou werken. Dit betekent dat jij aan je bedrijf kunt werken in plaats van er in. Daarbij zal het team zelfstandig en zelfsturend voor jou werken. Dan is het tijd voor meesterlijk werken aan groei! Ondertussen meten we resultaten en blijven we bijsturen. Als dan alleen nog finetuning nodig is, verhogen we de waarde van jouw bedrijf door ons te richten op value drivers.

Individuele aanpak op landelijk niveau

Ik bied klanten een luisterend oor, een rechterhand en geef ze de tools en begeleiding om meesterlijk te gaan ondernemen. Dit met het 7 stappenplan als basis maar met flexibel maatwerk voor jou. Samen met jou kijken we waar de behoeftes op dat moment liggen en zullen we het vraagstuk beetje bij beetje verder afpellen.

 

Naast het op maat gemaakte 7-stappenplan, staat de rest van oamkb ook achter je. Als partner van oamkb, een nationaal netwerk van ondernemende bedrijfscoaches, bedrijfsadviseurs, administrateurs, accountants en belastingadviseurs kan ik een inbreng bieden op alle facetten van de bedrijfsvoering. In het bedrijfscoachingstraject sta jij als ondernemer centraal maar mochten we gedurende het traject er achter komen dat bepaalde punten in de bedrijfsvoering verdere kennis en aandacht vereisen, dan kan ik die kennis direct invliegen. Ik ben vooral op een laagdrempelige manier samen met je in contact.

Géén peperdure adviseur

Het idee is dat jij als ondernemer leert om jouw bedrijf te laten groeien op de manier dat jij wil. Aan de hand van het flexibel stappenplan van oamkb realiseren wij het volledig op maat gemaakt plan.
Als ondernemer weet ik dat een peperdure adviseur niet nodig is, in plaats van ingewikkelde rapporten ontvang je praktische begeleiding van mij met het in 7 stappen naar een beter bedrijf als leidraad. Jij leert hoe je meesterlijk onderneemt!

Transparantie

Met het bedrijfscoachingstraject zorg ik dat jij mij in 3 maanden terugverdiend. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij binnen 7 maanden een futureproof bedrijf hebt. Zo ben jij altijd bestand tegen zwaar weer. Aangezien ik zelf ondernemer ben begrijp ik dat ondernemers van transparantie houden en niet van verrassingen. Daarom werk ik met een vaste prijs, zodat klanten niet opeens tegen hoge kosten aanlopen.

Laagdrempelig contact

Als bedrijfscoach ben ik actief in de regio Venray – Deurne – Nijmegen, maar zijn klanten door heel Nederland welkom. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je graag face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ik ben een laagdrempelige partner voor je, jouw bedrijfscoach in de regio Venray, Deurne en Nijmegen met wie je je ideeën kunt delen en bij wie je altijd terecht kan! Het ondernemerschap houdt immers niet op na 17:00 uur!

 

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis maatwerk offerte en op maat gemaakt stappenplan!

Ons team

mkdf-team-image

Maartje Laarakker

Eigenaar
mkdf-team-image

Renee Petiet

Bedrijfscoach

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 238,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 155,- per maand
Holding, Stamrecht BV € 155,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 182,-
€ 276,-
per maand
per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 2-5 € 280,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 415,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 519,- per maand
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op
Maartje Laarakker - oamkb Bedrijfscoach Maartje Laarakker

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Bedrijfscoach Maartje Laarakker

Marktstraat 6

5801 BM Venray

 

T. 06 – 25 19 75 41

E. maartje.laarakker@oamkb.nl

    Contact

    [captcha]