Top

Contact

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bedrijfsadvies Heesch – Altijd beschikbaar voor contact

Als je behoefte hebt aan bedrijfsadvies in Heesch, hoef je je geen zorgen te maken over barrières om contact op te nemen met onze oamkb-adviseurs. Onze maandprijs omvat telefoongesprekken en e-mailverkeer, zodat je altijd gemakkelijk met ons in contact kunt komen. Voor complexere onderwerpen geven we de voorkeur aan communicatie via telefoon of in persoonlijke ontmoetingen, en we leggen alle afspraken vast via e-mail. Of je nu wilt bellen, mailen of appen, wij zijn er om je te helpen met bedrijfsadvies in Heesch.

 

Hoeveel contactmomenten zijn er?

Onze oamkb-adviseurs zullen ten minste één keer per kwartaal met jou overleggen over jouw onderneming en financiële gegevens. Als je echter vaker contactmomenten wenst, kun je ook per maand verzoeken indienen, of zelfs vaker als dat nodig is. Bij ons bedrijfsadvies in Heesch staan we altijd klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en je te voorzien van de juiste ondersteuning en begeleiding om succes te behalen.

 

Wat bespreken we tijdens de contactmomenten per kwartaal?

Bij ons bedrijfsadvies in Heesch zorgen onze oamkb-adviseurs ervoor dat jouw administratie 24/7 wordt bijgehouden. Hierdoor kunnen we tussentijds vragen stellen over jouw administratie, terwijl het antwoord nog vers in jouw geheugen zit en het voor zowel jou als ons de minste tijd kost. De frequentie van de kwartaalbespreking hangt af van de complexiteit van jouw bedrijf. In sommige gevallen kan het zijn dat we alleen constateren dat jouw administratie vlekkeloos verloopt en dat je zelf weinig vragen hebt over jouw bedrijf. In dat geval sturen we je een e-mail om te laten weten dat we geen bijzonderheden hebben om te bespreken. Bij ons bedrijfsadvies in Heesch streven we ernaar om jou zo efficiënt en effectief mogelijk te ondersteunen bij jouw zakelijke activiteiten.

 

Bedrijfsadvies Heesch om jouw bedrijf (nog) beter te laten lopen

Bij ons bedrijfsadvies in Heesch begrijpen we dat er vaak meer speelt binnen jouw bedrijf dan alleen de administratie. Mogelijk heb je bijvoorbeeld vragen over jouw personeel, fiscale kwesties, uitleg van de cijfers of toekomstplannen. Hiervoor zijn onze ondernemingsgesprekken bedoeld. Als jouw oamkb-adviseur van mening is dat het nodig is, kan hij of zij een specialist op een bepaald gebied voorstellen om jou te helpen. Bij ons is het uitgangspunt dat een specialist jou meer moet opleveren dan wat het kost. Onze bedrijfsadviesdiensten in Heesch zijn er om jou te helpen bij het oplossen van diverse zakelijke uitdagingen en het behalen van jouw doelen.

 

Een soepele administratie die weinig tijd kost

Bij ons bedrijfsadvies in Heesch is het ons doel om jouw administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we meer tijd om naar jouw onderneming te kijken en te werken aan het verbeteren van jouw financiële resultaten. Naast het bespreken van de cijfers, kunnen we tijdens onze contactmomenten ook samenwerken om manieren te vinden om de administratie voor jou en ons gemakkelijker te maken. Op deze manier besparen we jou niet alleen geld, maar ook tijd. Onze oamkb-adviseurs staan klaar om jou te helpen bij het verbeteren van jouw zakelijke processen en het behalen van jouw doelen.