Top

Oamkb Bedrijfsadvies Heesch

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bedrijfsadvies Heesch – Uden helpt je als ondernemer vooruit!

Ik ben Adri van der Heijden en samen met mijn oamkb-team help ik MKB ondernemers naar een hoger plan. Ons administratiekantoor in Heesch maakt administraties overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor kun je als ondernemer gerichter sturen en ben je in staat betere beslissingen te nemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie!

Voor veel ondernemers is de financiële administratie niet de favoriete bezigheid, en dat is nog zacht uitgedrukt. Ondernemen zou veel interessanter zijn zonder de administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Toch kan het veel eenvoudiger, zonder onnodig veel tijd te besteden aan de administratie. Door de administratie op een betere wijze in te richten ontstaat er meer ruimte om samen met jouw persoonlijke bedrijfsadviseur te kijken naar het lange termijn perspectief van de onderneming.

Mijn naam is Adri van der Heijden, ik ben bedrijfsadviseur voor de regio Heesch – Uden – Veghel. Ik help ondernemers om hun administratie op orde te krijgen en deze toekomstbestendig te maken. Daarnaast denk ik graag mee in de strategiebepaling en de implementatie daarvan. Ik werk het liefst voor MKB bedrijven met personeel, daar kan ik mijn expertise optimaal inzetten en goed bedrijfsadvies geven.

Ondernemers onder elkaar

Veel ondernemers worden opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken en kunnen vaak niet voldoende tijd en aandacht vrijmaken voor een strategische planning en eens goed kijken naar de continuïteit en groei van de onderneming. Als gedreven en energieke bedrijfsadviseur, financieel en interim manager, weet ik wat bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn. Ik werk graag samen met ondernemers die vooruit willen, en openstaan voor verbeteringen in de organisatie en gedegen bedrijfsadvies. Het is prettig als je een gesprekspartner tegenover je hebt die ook ondernemer is, iemand die zich kan inleven in de klant vanuit kennis en ervaring. Daarbij is het niet de bedoeling dat je als ondernemer steeds obstakels tegenkomt zoals de bekende ‘uurtje-factuurtje’ mentaliteit. Daarom spreken we altijd een vaste prijs af, zodat je weet waar je aan toe bent.

Tijd over om te besteden aan het ondernemerschap

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent en bezig zijn met wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem je, als bedrijfsadviseur, deze zorg graag uit handen. Ik weet vanuit persoonlijke ervaring dat ondernemers niet van verrassingen houden, maar behoefte hebben aan een open en transparante communicatie. Daarom werk ik bijvoorbeeld op basis van een vast tarief, zodat klanten niet ineens tegen onverwacht hoge kosten aanlopen. Ook hebben mijn klanten altijd inzicht in hun gegevens en stuur ik regelmatig een update. En wat misschien nog belangrijker is: omdat ik zelf ook ondernemer ben, kan ik proactief meedenken over strategie bepaling en de implementatie daarvan.

Online visie met een persoonlijke aanpak

Ik ben als bedrijfsadviseur actief in de regio Heesch – Uden – Veghel. Net zo graag als via de digitale middelen, ontmoet ik mijn klanten in persoon. Dat kan op jouw bedrijf of op het mijne als oamkb bedrijfsadviseur. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte kunnen overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Als je op zoek bent naar maatwerk bedrijfsadvies, een toekomstgerichte administratie, informatie over financieringen en meer, dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen voor een adviesgesprek.

Ons team

mkdf-team-image

Adri van der Heijden

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Huizen

Fiscalist
mkdf-team-image

Roy Argyrakis

Salarisadministrateur
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Bedrijfsadvies Heesch

John F. Kennedystraat 117

5384 GC Heesch

 

T. 06 – 2956 5502

E. adri.vanderheijden@oamkb.nl

 

    Contact