Top

Oamkb Bedrijfsadvies Amsterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bedrijfsadministratie in Amsterdam waar je écht iets aan hebt

Mijn naam is Frans Seijkens. Samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Amsterdam. We begeleiden ondernemers en ondersteunen hen in de dagelijkse bedrijfsvoering door de administratie maximaal te automatiseren en te digitaliseren. Bespreek jouw uitdaging nu met oamkb en bel ons nu, één van onze bedrijfsadviseurs helpt je graag verder!

Mijn naam is Frans Seijkens, partner bij oamkb Bedrijfsadvies Amsterdam. Als ervaren ondernemer weet ik hoe belangrijk overzicht in de financiële situatie is. Het geeft rust en zorgt ervoor dat je een betere ondernemer bent en wellicht zelfs een leuker mens. Bij ons heb je 24/7 up to date inzicht, en met Visionplanner maken we de komende periodes inzichtelijk . Verrassend eenvoudig en betaalbaar. Investeer in jezelf, je bedrijf en in onze samenwerking en bel voor een afspraak.

Online adviseur Bedrijfsadvies Amsterdam altijd bereikbaar

Als lid van oamkb, een netwerk op nationaal niveau bestaande uit onder meer administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, ben ik pro-actief, laagdrempelig en betrokken. Klanten kunnen mij altijd benaderen voor advies. Hiervoor ben ik op meerdere manieren bereikbaar: telefoon, e-mail, social media, app, Google Hangout.

Een adviseur waar je wat aan hebt

Ik kan helpen je zakelijke en daardoor ook je privé doelen te verwezenlijken. We laten de software een groot gedeelte van de administratie doen, Wij verzorgen alle fiscale zaken, aangiftes en jaarrekeningen voor een vaste maandprijs, dus geen onverwachte kosten. Daarnaast help ik je op bedrijfsmatig terrein waar je behoefte aan hebt en investeer als het past.

Kopje koffie?

Als online bedrijfsadviseur bij oamkb Bedrijfsadvies Amsterdam houd ik van de snelheid en toegankelijkheid die daarbij hoort. Natuurlijk maak ik ook graag persoonlijk kennis. Dan spreken we af voor een kopje koffie op een tijd en een plaats die jou het beste uitkomt. Dat mag ook na kantoortijd! Ben je op zoek naar iemand om samen mee te brainstormen in Amsterdam – Weesp? Dan ben je bij oamkb Bedrijfsadvies Amsterdam aan het juiste adres! Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Persoonlijke aanpak met een groot vangnet

Als ondernemer spreek ik dezelfde taal als mijn klanten. Het liefst werk ik met ondernemers groot of klein die een eigen visie hebben en graag willen groeien. Professionals die begrijpen dat een up-to-date administratie noodzakelijk is en dat ze daar zelf zo weinig mogelijk tijd in moeten stoppen. Ondernemers die daarnaast  een commerciële adviseur zoeken die creatief is in het vinden van oplossingen en pro-actief is.

Alle administratieve en fiscale vraagstukken worden binnen de expertise van een landelijke organisatie als het oamkb opgelost. Gesteund door pakweg 100 collega´s die ieder hun expertise hebben in accountancy, salarisadministratie, financieringen en op fiscaal gebied. Zo is er voor elke vraag een antwoord te vinden en is de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening verzekerd. Daarnaast hebben wij binnen oamkb ook nog branchespecifieke specialisten waar wij altijd een beroep op kunnen doen.

Uitproberen

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik jou kan helpen? Wij bieden nu de mogelijkheid om het geheel gratis en vrijblijvend uit te proberen. Meld je daarom nu aan via het formulier en ontdek wat ik voor je kan betekenen. Je bespaart dan per direct kostbare tijd en je krijgt inzicht in de volledige financiële status van je bedrijf. Daarnaast help ik je wegwijs te maken met de software die wij gebruiken. Uiteraard doe ik de verplichte aangiftes en ik assisteer je bij het opstellen van de financiële doelstellingen en de keuzes die daarbij horen. Probeer het daarom vandaag nog uit door je aan te melden via ons formulier. Meer dan 2.700 tevreden MKB-ondernemers hebben deze keuze al gemaakt.

Ons team

mkdf-team-image

Frans Seijkens

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Frans Seijkens - oamkb Bedrijfsadvies Amsterdam

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Bedrijfsadvies Amsterdam

Herengracht 213

1016 BG Amsterdam

 

T. 020 – 82 00 646

E. frans.seijkens@oamkb.nl

 

    Contact