Top

Belastingadvies Harderwijk

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Belastingadvies

Hoe helpen we je verder?

Als je op zoek bent naar een belastingadviseur in Harderwijk, dan ben je bij oamkb aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk profiteren van alle voordelen die een belastingadviseur te bieden heeft.

Wat is er mogelijk binnen de fiscale wetgeving?

De oamkb belastingadviseur kan ervoor zorgen dat je optimaal gebruikmaakt van alle mogelijkheden die de fiscale wetgeving biedt. Het is immers jouw recht om hier gebruik van te maken!

Belastingvoordeel voor MKB-ondernemers

Onze belastingadviseur weet precies welke belastingvoordelen er voor jou gelden en zorgen ervoor dat je optimaal gebruikmaakt van deze mogelijkheden, zodat je minder belasting betaalt.

Vervoer van de zaak

Een belastingadviseur van oamkb kan vanaf €168,- een berekening maken voor zowel een milieuvriendelijke als een gewone auto, of het nu gaat om een bestelauto of een privé-auto die ook zakelijk wordt gebruikt.

Accountancy en belastingadvies

Bij oamkb krijg je het beste van beide werelden! Als je eerste contactpersoon een accountant is, zal de fiscalist ingeschakeld worden en andersom. Op deze manier ben je verzekerd van optimale ondersteuning.

Voor MKB-ondenermers

Speciaal belastingadvies voor het MKB

In het MKB wordt belastingadvies verstrekt met als doel de besparing van belastingen voor jou te maximaliseren. Ervaren belastingadviseurs bieden hun expertise om te informeren over de mogelijkheden binnen de wet om de winst te verlagen, de meest gunstige constructie te kiezen en welke fiscale maatregelen jij en je MKB-bedrijf kunnen nemen.

In samenspraak met jou maken we gebruik van alle belastingvoordelen die beschikbaar zijn voor MKB-ondernemers, waardoor je gerust kunt zijn dat je zo min mogelijk belasting betaalt en geen problemen zult ondervinden. Onze oamkb Tribe Members werken nauw samen met onze belastingadviseurs om ervoor te zorgen dat je altijd het beste en meest voordelige belastingadvies krijgt.

  • Benut alle fiscale voordelen die beschikbaar zijn voor het MKB
  • Wij bieden het MKB een compleet pakket aan kennis en expertise, waaronder fiscale subsidies, hulp bij alle belastingaangiften, ondersteuning bij het aanvragen van betalingsregelingen, pensioenberekeningen, advies over belastingconstructies en hulp bij het kiezen van de meest voordelige auto van de zaak
  • De belastingadviseur in Harderwijk verdient zichzelf terug door belastingbesparingen voor jou te realiseren
  • Je kunt rustig gaan slapen, want je hebt geen problemen en zult geen boetes krijgen
  • Er wordt nauw samengewerkt tussen de administrateurs, accountants, bedrijfsadviseurs, bedrijfscoaches en belastingadviseurs van oamkb om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk belasting hoeft te betalen
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Barneveld – Harderwijk – Zutphen

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085 – 30 30 794

E. info@oamkb.nl