Top

Bedrijfsadvies Harderwijk

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Bedrijfsadvies

Hoe kunnen we je helpen?

Bij oamkb geniet je van alle voordelen van bedrijfsadvies Harderwijk:

Specialisten in jouw branche

Specialisten op het gebied van Horeca, Automotive, Retail, Zorg en Uitgeverijen zijn experts die alle kennis hebben over jouw bedrijf en branche.

Herstructurering en overname

Experts op het gebied van bedrijfsherstel en groei, fusies en overnames, herstructurering en reorganisatie, bedrijfsoverdracht en bedrijfsbeëindiging.

Expert in HR & salarisadministratie

Een expert in personeelszaken, HR en salarisadministratie kan je beter van dienst zijn.

Advies over financieringen

Als je overweegt om een aankoop of investering te doen voor je bedrijf, is het verstandig om een financieringsadviseur in te schakelen die je kan begeleiden bij het aanvragen van een financiering, van begin tot eind.

Hulp op juridisch vlak

Bedrijfsjuristen beschermen ondernemers tegen onnodige risico’s en bieden informatie over algemene voorwaarden, privacyverklaringen, opdrachtovereenkomsten en de AVG.

Voor MKB-ondernemers

Bedrijfsadvies voor het MKB

Bij oamkb vind je experts die gespecialiseerd zijn in jouw branche of op het gebied van HR, salarissen, financieringen, juridische zaken en begeleiding bij overnames. Als ondernemer heb je hier alles wat je nodig hebt. Onze bedrijfsadviseurs werken nauw samen met andere leden van ons team, waardoor je altijd kunt rekenen op deskundig bedrijfsadvies.

Specialisten uit verschillende branches, waaronder Horeca, Automotive, Retail, Zorg (zoals mondzorg/tandarts, huisarts, medisch specialist en fysiotherapie) en Uitgeverij, kunnen jouw bedrijf helpen groeien. Experts op het gebied van groei, overnames en herstructurering, kunnen jou begeleiden bij het nemen van belangrijke stappen. Daarnaast kan een HR-specialist je helpen bij het opzetten van een zelfsturend en zelfstandig team.

 

Financieringsadviseurs zorgen ervoor dat jouw verzoek om financiering wordt goedgekeurd, terwijl juristen jouw contracten controleren:

  • Bij oamkb krijg je antwoord op al jouw vragen
  • Onze ervaren bedrijfsadviseurs en specialisten werken actief samen op alle vereiste gebieden om jouw bedrijf vooruit te helpen
  • Er zijn branche specialisten beschikbaar die veel ervaring hebben en jou extra kennis over de branche kunnen bieden
  • We maken duidelijke afspraken vooraf over advieswerkzaamheden om onverwachte facturen te voorkomen
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Barneveld – Harderwijk – Zutphen

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085 – 30 30 794

E. info@oamkb.nl