Top

Accountant Barneveld

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountancy

Hoe zijn we je van dienst?

Bij oamkb geniet je van alle voordelen die accountancy te bieden heeft:

Jaarlijks financieel overzicht inclusief samenstellingsverklaring, opgesteld door een accountant met AA of RA-certificering

Hoewel een jaarrekening opgesteld door een accountant meestal niet verplicht is voor het MKB, biedt deze wel meer zekerheid.

Wat doet de accountant ten op zichte van een boekhouder?

Een boekhouder is bezig met de algemene administratie terwijl een accountant in Barneveld een specialist is in het opstellen van jaarrekeningen en accountantsverklaringen. Een accountant is van essentieel belang wanneer er complexere zaken spelen in je bedrijf. Door een accountant in te schakelen, ben je verzekerd van de kwaliteit van je cijfers.

Due Dilligence

Bij de aankoop en verkoop van een MKB-bedrijf kan een accountant verifiëren of de verstrekte informatie accuraat en volledig is, wat zorgt voor zekerheid tijdens het transactieproces.

Overige zaken waar de accountant mee kan helpen

Je kunt bijvoorbeeld een subsidieverklaring, prognoseverklaring, SGR-verklaring, assurancerapport voor inleners, NIWO-verklaring, bewindvoerdersverklaring of financiële productieverantwoording (voor de WMO en Jeugdwet) verkrijgen tegen een betaalbaar tarief en gegarandeerd van goede kwaliteit.

Voor MKB’ers

Accountancy in Barneveld speciaal voor MKB-ondernemers

Door een accountant in Barneveld opgestelde jaarrekeningen bieden mede-aandeelhouders, banken en andere belanghebbenden meer inzicht en zekerheid over de juistheid en volledigheid van de financiële cijfers. Een accountant moet voldoen aan strikte kwaliteitseisen en voortdurende scholingsvereisten, en wordt bovendien regelmatig gecontroleerd door de beroepsorganisatie. Voor MKB-bedrijven die bijvoorbeeld deelnemingen hebben, een geconsolideerde jaarrekening nodig hebben of regelmatig een accountantsverklaring nodig hebben, is het verstandig om een accountant in te schakelen.

Als je zekerheid wilt over de juistheid van je jaarcijfers, kun je het beste een accountant raadplegen. Een accountant garandeert kwaliteit en zorgt ervoor dat je jaarrekening meer informatie bevat dan wat wettelijk vereist is. Door het combineren van een vereiste accountantsverklaring met online administratie, kun je de kosten van de accountantsverklaring laag houden.

  • De accountants bij oamkb hebben zich gespecialiseerd in het MKB
  • Bij het kopen of verkopen van je bedrijf, kan een accountant met een due diligence-onderzoek zorgen voor zekerheid omtrent de waardebepaling
  • Accountants zijn beter gekwalificeerd om ingewikkelde zaken aan te pakken dan boekhouders
  • Oamkb’s accountants verstrekken alle vereiste accountantsverklaringen tegen een redelijke prijs
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Barneveld – Harderwijk – Zutphen

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085 – 30 30 794

E. info@oamkb.nl