Top

Oamkb Barneveld – Harderwijk – Zutphen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Boekhouder Harderwijk van oamkb staat klaar om al je ondernemersvragen te beantwoorden!

Onze bedrijfsadviseurs, bedrijfscoaches en boekhouders bij oamkb Tribe for Growth zijn toegewijd aan het ondersteunen van jouw onderneming in Harderwijk. We werken samen met jou aan het verbeteren van verschillende aspecten binnen jouw bedrijf om succes te garanderen. Onze benaderbare experts staan voor je klaar en bieden alle nodige handvatten, waaronder administratie en bedrijfsvoering, om jouw onderneming op de juiste koers te brengen en te houden.

Zo werkt de boekhouder in Harderwijk:

In ons werk zijn we sterk gericht op online activiteiten, zowel op het gebied van communicatie als administratie. We houden gemakkelijk contact via mail, WhatsApp, video calls of telefoongesprekken. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om af te spreken op jouw locatie of bij ons op kantoor. Als boekhouder in Harderwijk ben ik goed thuis in verschillende softwareprogramma’s, zoals Yuki, Afas, Snelstart, E-boekhouden en Loon. Op deze manier kunnen we de software kiezen die het beste bij jouw bedrijf past en die je het meeste voordeel oplevert bij het vereenvoudigen van de administratie. Bovendien kan ik als onderdeel van het oamkb-netwerk gebruikmaken van de expertise van een landelijk netwerk van bedrijfsadviseurs, belastingadviseurs, accountants, salarisadministrateurs, HR-specialisten en financieringsadviseurs. Zo kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Onderscheidende werkwijze van de boekhouder in Harderwijk

Wij vervullen naast de rol van boekhouder in Harderwijk, ook de rollen van bedrijfsadviseur en bedrijfscoach, wat nog niet veel voorkomt in Nederland. Wij zijn innovators in hart en nieren en onze werkwijze weerspiegelt dit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nemen graag zelf beslissingen over onze bedrijfsvoering. We zien kansen en mogelijkheden die we willen benutten en hechten er veel waarde aan om zelf de leiding te hebben, om de dingen op onze eigen manier te doen en om groei te realiseren. Op deze manier kunnen we ook goed met de ondernemer meedenken.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een boekhouder in Harderwijk?

Willen jullie de afstand tussen jullie en jullie huidige accountants, bedrijfsadviseur of administratiekantoor verkleinen? Zijn jullie moe van facturen voor elk telefoontje en vinden jullie deze facturen te hoog en onduidelijk? Zijn jullie klaar met onaangename verrassingen? Zoek dan niet verder! Wij bieden een oplossing. Tegen een vast tarief zonder verrassingen, begeleiden wij jullie naar betere resultaten voor jullie onderneming.

Ons team

mkdf-team-image

Matteun Aarsen

Eigenaar
mkdf-team-image

Annely Aarsen

Yuki assistent
mkdf-team-image

Roy Bronkhorst

Yuki expert / administratie adviseur
mkdf-team-image

Henry Bronkhorst

Customer financial controller

Tarieven

Wij begrijpen dat onverwachte kosten op de factuur vervelend kunnen zijn. Om deze reden willen wij graag duidelijk maken wat je van ons kunt verwachten. Zo zijn er geen verrassingen!

 

Bij oamkb betaal je maandelijks een vast bedrag voor een volledig pakket van administratieve en fiscale diensten, inclusief kosten voor de initiële inrichting en instructies.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Barneveld – Harderwijk – Zutphen

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085 – 30 30 794

E. info@oamkb.nl