Top

Oamkb Barneveld – Harderwijk – Zutphen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

De boekhouder in Harderwijk van oamkb staat klaar om al je ondernemersvragen te beantwoorden!

Mijn naam is Matteun Aarsen en ik ben jouw bedrijfsadviseur, bedrijfscoach en boekhouder in Harderwijk. Als bedrijfsadviseur en coach werk ik niet alleen aan het geven van advies, maar ook aan het samen verbeteren van zaken binnen jouw bedrijf. Samen kunnen we werken aan onder andere de administratie en bedrijfsvoering om jouw onderneming succesvol te maken. Ik ben benaderbaar en werk op een toegankelijke manier om jou alle handvatten te bieden die je nodig hebt.

Zo werkt de boekhouder in Harderwijk:

In ons werk zijn we sterk gericht op online activiteiten, zowel op het gebied van communicatie als administratie. We houden gemakkelijk contact via mail, WhatsApp, video calls of telefoongesprekken. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om af te spreken op jouw locatie of bij ons op kantoor. Als boekhouder in Harderwijk ben ik goed thuis in verschillende softwareprogramma’s, zoals Yuki, Afas, Snelstart, E-boekhouden en Loon. Op deze manier kunnen we de software kiezen die het beste bij jouw bedrijf past en die je het meeste voordeel oplevert bij het vereenvoudigen van de administratie. Bovendien kan ik als onderdeel van het oamkb-netwerk gebruikmaken van de expertise van een landelijk netwerk van bedrijfsadviseurs, belastingadviseurs, accountants, salarisadministrateurs, HR-specialisten en financieringsadviseurs. Zo kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Onderscheidende werkwijze van de boekhouder in Harderwijk

Ik vervul naast de rol van boekhouder in Harderwijk, ook de rol van bedrijfsadviseur en bedrijfscoach, wat nog niet veel voorkomt in Nederland. Ik ben een innovator in hart en nieren en mijn werkwijze weerspiegelt dit. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neem graag zelf beslissingen over mijn bedrijfsvoering. Ik zie kansen en mogelijkheden die ik wil benutten en hecht er veel waarde aan om zelf de leiding te hebben, om de dingen op mijn eigen manier te doen en om groei te realiseren. Op deze manier kan ik ook goed met de ondernemer meedenken.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een boekhouder in Harderwijk?

Wil je de afstand tussen jou en jouw huidige accountants, bedrijfsadviseur of administratiekantoor verkleinen? Ben je moe van facturen voor elk telefoontje en vind je deze facturen te hoog en onduidelijk? Ben je klaar met onaangename verrassingen? Zoek dan niet verder! Wij bieden een oplossing. Tegen een vast tarief zonder verrassingen, begeleid ik jou naar betere resultaten voor jouw onderneming.

Ons team

mkdf-team-image

Matteun Aarsen

Eigenaar
mkdf-team-image

Annely Aarsen

Yuki assistent
mkdf-team-image

Roy Bronkhorst

Yuki expert / administratie adviseur
mkdf-team-image

Henry Bronkhorst

Customer financial controller

Tarieven

Wij begrijpen dat onverwachte kosten op de factuur vervelend kunnen zijn. Om deze reden willen wij graag duidelijk maken wat je van ons kunt verwachten. Zo zijn er geen verrassingen!

 

Bij oamkb betaal je maandelijks een vast bedrag voor een volledig pakket van administratieve en fiscale diensten, inclusief kosten voor de initiële inrichting en instructies.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoach

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Matteun Aarsen - oamkb Barneveld - Harderwijk - Zutphen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Barneveld – Harderwijk – Zutphen

Esvelderweg 30

3774 PD Kootwijkerbroek

 

T. 06 – 24977045

T. 085 – 0805577

E. matteun.aarsen@oamkb.nl

    Contact