Top

Oamkb Amsterdam – Culemborg

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Tijd voor ondernemen bij oamkb Amsterdam – Culemborg

Ik ben Hans ter Haar ik help ondernemers weer tijd te maken voor hun passie: ondernemen. Dit doe ik vanuit ons administratiekantoor in Culemborg. Je administratie kan namelijk tot 70% geautomatiseerd worden. Wij zorgen ervoor dat je hierbij een goed zicht krijgt op de cijfers van je onderneming. Zo is je administratie geen last meer, maar een bron van informatie om op te stúren. Nieuwsgierig geworden? Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie!

Ik ben Hans ter Haar, bedrijfsadviseur en eigenaar bij oamkb Amsterdam – Culemborg. Als ondernemer weet ik dat de boekhouding een tijdrovende klus kan zijn. Daarom neem ik de administratie graag uit handen van MKB ondernemers, zodat er weer tijd over is voor belangrijke zaken; ondernemen!

Altijd bereikbaar voor klanten

Als lid van oamkb maak ik deel uit van een netwerk op nationaal niveau bestaande uit administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Naast bedrijfsadvies op maat bied ik mijn klanten ook betrokkenheid en bereikbaarheid. Klanten kunnen mij altijd benaderen voor advies. Hiervoor ben ik op meerdere manieren bereikbaar: telefoon, e-mail, social media, app, Google Hangout.

Administratie waar je wat aan hebt

De online administratie wordt tot wel 70% geautomatiseerd. Hierdoor blijft er tijd over om samen naar jouw bedrijfsdoelen te kijken en de doelstellingen te verwezenlijken. Jouw administratie is 24/7 inzichtelijk en altijd up-to-date. Hierdoor kunnen we sturen op jouw cijfers, op tijd. En omdat ik een transparante werkwijze hanteer bied ik de online administratie, advies en contactmomenten voor een vast tarief in een maandabonnement. Zo weet je waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Kopje koffie?

Ik ben als bedrijfsadviseur actief in de regio´s Culemborg en Amsterdam. Ik houd van de snelheid en toegankelijkheid van online en digitaal werken. Natuurlijk maak ik ook graag persoonlijk kennis. Voor mij is persoonlijk contact erg belangrijk. Ik spreek dan ook graag af voor een kopje koffie op een tijd en een plaats die jou het beste uitkomt. Dat mag ook na kantoortijd! Ben je op zoek naar iemand om samen mee te brainstormen? Dan ben je bij oamkb Amsterdam – Culemborg aan het juiste adres! Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Ons team

mkdf-team-image

Hans ter Haar

Eigenaar
mkdf-team-image

Jolanda Spruijt

Financieel Professional
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Hans ter Haar

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Amsterdam – Culemborg

Oostersingel 1A

4101 GE Culemborg

 

T. 06 – 53 73 31 67

E. hans.terhaar@oamkb.nl

 

    Contact