Top

Oamkb Alkmaar

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ik help ondernemers nog beter te ondernemen!

Ik ben Cor Valenteijn, oprichter en eigenaar van oamkb Alkmaar. Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de logistiek, heb ik een brede kennis in huis om MKB ondernemers van gedegen advies te kunnen voorzien.

Ondernemen is het mooiste wat er is. De administratie die daarbij hoort is noodzakelijk maar kan makkelijker en leuker. Mijn naam is Cor Valenteijn. Ik neem de administratie uit handen en zorg ervoor dat je 24/7 je cijfers kunt inzien op je telefoon of laptop, zodat je goed je bedrijf kunt besturen. Daarbij heb ik veel ervaring in het bedrijfsleven en sparren we daarom regelmatig over jouw bedrijf. Waar wil je naartoe in de toekomst, wat wil je verbeteren en hoe kan ik je daarbij helpen?

Ik ben eigenaar van administratiekantoor en bedrijfsadvies oamkb Alkmaar. Ik sta online én offline voor je klaar, zodat je altijd een sparringpartner hebt. Samen weten we meer dan alleen. Ik werk graag met ondernemers die vooruit denken, en hun organisatie structureel willen verbeteren. We hebben hierbij de cijfers actueel en als prognose in de hand. Neem vandaag nog contact op  en we kijken samen naar de toekomst van jouw bedrijf.

Prettig om kennis te maken

Ik ben een administrateur en bedrijfsadviseur die een ruime kennis heeft opgedaan bij diverse bedrijven binnen het MKB. Niet alleen op het gebied van administratie, maar ook in de verkoop bijvoorbeeld. Dankzij deze brede ervaring kan ik mij goed inleven in alle facetten van de organisatie. Een deel van mijn ervaring heb ik opgedaan in de logistiek, waaronder gevaarlijke stoffen en douanezaken. Ik ben binnen oamkb Alkmaar als zelfstandig ondernemer actief en kan mij als administrateur en bedrijfsadviseur goed inleven jouw wensen en behoeften.

Altijd je administratie up-to-date, bedrijfsadvies waaronder financieringen

Ondernemers houden zich graag bezig met waar ze goed in zijn. Boekhouding,  administratie en belastingaangiften horen daar in de meeste gevallen niet bij. Ik ben jouw lokale administrateur en bedrijfsadviseur die jouw taal spreekt en alle zorgen van over administratie en belastingaangiften uit handen neemt. Zo bent je altijd op tijd om bij te sturen in je bedrijf: jij bent in control.

Dit zijn de werkzaamheden die ik jou als MKB ondernemer kan bieden:

 • Bedrijfsadvies: de cijfers vanuit de online administratie zet ik om naar stuurbare informatie gericht op groei en winst
 • Online administratie: tijd én geldbesparing door een geautomatiseerde, altijd up-to-date administratie
 • Financieringen: van aankopen tot investeringen, voor een financiering begeleid ik je aanvraag van A tot Z

Ik werk zowel voor starters als voor gevestigde ondernemers. Je kunt een gesprekspartner en bedrijfsadviseur verwachten die oplossingsgericht is en pragmatisch. Ik ben een administrateur en bedrijfsadviseur die de lat voor zichzelf hoog legt en altijd streeft naar verbetering. Het is prettig om een gesprekspartner te hebben die weet hoe het is om een bedrijf van de grond af aan op te bouwen.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak  met mij, Cor Valenteijn, voor een kennismakingsgesprek.

Vaste maandprijs: altijd zekerheid

Ik spreek altijd een vaste maandprijs af en als er extra werk is, dan overleg ik met jou. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Online bereikbaar en persoonlijk contact

Ik werk online maar hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Bij jou op je bedrijf of bij mij overleggen we regelmatig. Hoe kan ik jou geld besparen met belastingadvies, hoe kunnen we nog meer tijd besparen op de administratie, wat zijn je plannen voor de komende tijd, waar loop je tegenaan? Mailen, bellen, appen, videocalls of een persoonlijke afspraak zitten in de vaste maandprijs, zodat jij altijd snel kan overleggen over wat er op dat moment speelt.

Samenwerking met specialisten

Binnen oamkb heb ik beschikking over elke specialist die je nodig zou kunnen hebben: belastingadviseurs voor complexe zaken, accountants en bedrijfscoaches. Zo krijg je op elke vraag antwoord.

Kies voor mij, Cor Valenteijn van oamkb Alkmaar, jouw lokale administratiekantoor met bedrijfsadvies zodat jij nog beter kunt ondernemen.

Ons team

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Maandabonnement Prijs per maand v.a.
Maandabonnementen eenmanszaak en VOF € 145,00
VOF met 2 vennoten € 170,00
BV tot 5 fte € 265,00
BV 5 - 10 fte € 395,00
BV meer dan 10 fte € 495,00
Holding, Stamrecht BV € 145,00
Corona calculator

De Gratis Corona Calculator

Rekenen = weten

 

Bekijk campagne

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

 • Fiets van de Zaak

  Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10% zakelijk wordt gebruikt. Denk hierbij aan ...

 • Creatieve ideeën van ondernemers met moed

  De kartrekkers van de economie zitten niet bij de pakken neer ondanks dat de regering alleen medici in het OMT heeft en MKB ondernemers hun omzet zien dalen, va...

 • Elektrische auto van de zaak

  Elektrische auto’s zoals de Tesla, Nissan Leaf en Opel Ampera-e hebben een uitstoot van 0 gram CO2 per kilometer. Om een schoner wagenpark te bevorderen, ...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Cor Valenteijn

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Alkmaar

Dorpsweg 24A

1676 GC Twisk

 

T. 06 -53 94 61 01

E. cor.valenteijn@oamkb.nl

Contact