Top

Vacature: Boekhouding en meer…

Werken is heel leuk, en wordt nog leuker als je het om je privé-leven heen kunt doen! Je wilt vooral zelf bepalen wanneer je wat doet. Wil je wat leuks met je kinderen gaan doen, of heb je een privé-afspraak gepland…? Dan werk je daar gewoon omheen!
Jij hebt zin in je eigen verantwoordelijkheid: want die kan je aan! Je vindt het leuk om je eigen agenda te bepalen. Je weet wat er gedaan moet worden en wanneer het af moet zijn: dus aan jou hoe je het regelt. Dat vertrouwen geven wij.

 

Wij zijn een enthousiast, professioneel en ambitieus administratie en accountantskantoor met tevens de nodige advieswerkzaamheden. We geloven in effectiviteit en efficiëntie: dus we besteden veel aandacht aan procesoptimalisatie en automatisering: waar we kunnen willen we tijd besparen!

 

Wat nemen we wél extreem serieus? Het serviceniveau naar onze ‘klanten’, of beter gezegd relaties. Onze toegevoegde waarde zit niet in een perfecte administratie voeren voor een relatie: dat kunnen anderen (vast) ook. Onze meerwaarde zit in de rol die we innemen als financiële rechterhand. Met gevraagd én ongevraagd advies. Daarom hebben we ook alleen maar leuke relaties waar we graag tijd aan besteden. Want dat maakt het werk pas leuk!

 

Ons kantoor groeit hard, erg hard. Dus om dit unieke serviceniveau vast te kunnen houden hebben we meer hersenen nodig. Wil je met plezier werken op een enorm flexibele manier met een paar gezellige ondernemers? Laten we dan vrijblijvend een kop koffie (thee mag ook…) drinken en kijken of er een klik is.

Assistent Accountant

Als je minstens één jaar werkervaring hebt hoeven we je niet uit te leggen waar je werk uit bestaat. Waar we graag mee te maken krijgen is een leuke collega die niet alleen heel goed jaarekeningen kan opstellen en dergelijke. Maar die ook mee kan denken en sparren over verbeteringen in onze service, en met onze relaties over hun onderneming! En die natuurlijk een gezellige collega is als je op kantoor wilt werken.
Het betreft een full time positie en je zult voor ons kantoor aan de slag gaan. Locatie is niet relevant, we hebben een hele leuke en gezellige werkplek in Arnhem, maar we zijn tenslotte een online organisatie!

 

We werken anders, dus ga ons niet lastig vallen met een motivatiebrief en uitgebreid C.V. Zonde van jou en onze tijd. Pak gewoon je telefoon en bel ons. Dan kunnen we elkaar even een beetje leren kennen en wordt het een leuk gesprek: dan gaan we een afspraak inplannen voor dat drankje!

 

We maken graag kennis met je dus bel ons!

 

oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o. te Arnhem

Fred Westland
06 31679048
Fred.westland@oamkb.nl

 

Gerjan Woldendorp
06 22197390
gerjan.woldendorp@oamkb.nl