Top

Vacature – (Senior) administratief account manager

 

Wie zijn wij?

Oamkb (online administraties en financieel advies voor het Midden- en Klein Bedrijf) is een landelijke organisatie met bijna tachtig vestigingen. Ons kantoor is in Blaricum!  Wat ons behalve de naam verbindt, is dat wij allen, net als onze klanten, zelf MKB-ondernemer zijn. En ervan overtuigd zijn dat ondernemen voor iedereen bereikbaar is. Óók zonder veel verstand van financiën; iedereen in Nederland moet succesvol kunnen ondernemen. En als een ondernemer ergens kennis te kort komt, zijn wij er voor hem of haar! Met bedrijfskundigen, adviseurs, administrateurs, accountants, fiscalisten, etc. onder onze oamkb-paraplu zijn er maar weinig vragen waar we geen antwoord op hebben! Kijk eens op onze website: www.dejongmiddelburg.nl

Onze klanten waarderen dat en geven ons een klanttevredenheidsscore van gemiddeld 9,3! Dat is in de wereld van accountants en administratiekantoren ongekend hoog, en dat willen we graag zo houden. Onze top-klanttevredenheid komt niet voort uit onze state-of-the-art software of foutloze administratievoering, maar uit de gedrevenheid van al onze collega’s, die elke dag opnieuw ondernemers willen helpen succesvol te zijn in hun business. En daar moet je als onze nieuwe collega (HBO werk- en denk niveau en het liefst met werkervaring) wel bij passen natuurlijk; de lat ligt dus eigenlijk best hoog!

 

Wat ga je doen?

Na een inwerkperiode krijg jij je eigen klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Nadat een ondernemer voor ons heeft gekozen zorg jij ervoor dat hun financiële administratie wordt opgezet in onze systemen en je controleert of onze boekhoudsoftware haar werk doet (boeken van o.a. alle facturen en het controleren van de BTW aangiften). Alles wat niet automatisch verwerkt wordt, pak jij op. Je optimaliseert dagelijks de software en de financiële administratie zodat deze na enkele maanden bijna volledig automatisch verloopt. Je hebt zelf ook rechtstreeks contact met klanten. Als je daar nog niet zo bedreven in bent leren wij je dat wel, no worries! Klanten komen dan al gauw met al hun vragen bij jou. Je zult er versteld van staan hoe snel je straks zelfstandig oplossingen kunt aandragen. Uiteraard kun je terugvallen op ervaren collega’s, maar we verwachten wel dat je eerst zelf zoekt naar een oplossing die vervolgens bespreekt.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een goed contract. Veel vrijheid: dat betekent 40 uur per week die je na je inwerkperiode zelf mag indelen. Dagje thuiswerken? Elke dag naar de sportschool? Onder werktijd? Dat kan, dan werk je je planning en deadlines lekker in de avonduren af! Zo krijg je vanzelf een tevreden klantenkring en heb je daarmee een belangrijke bijdrage aan de groei van OAMKB De Jong & Middelburg. Je werkt daar hard voor dus krijg je ook een passende vergoeding. Om ervoor te zorgen dat ook jij blijft groeien neem je elke maand deel aan de (on/offline) opleidingen die we landelijk organiseren. Uiteraard zijn laptop, een telefoon, en een reiskostenvergoeding goed geregeld. Je krijgt bovendien een extra bijdrage die je naar eigen inzicht kunt gebruiken; voor je pensioen of voor je volgende vakantie.

 

Hoe gaan we verder?

Wil jij snel bij ons aan de slag? Reageer dan snel! Wij bellen je voor een telefonisch interview. Bevalt ons dat allebei? dan spreken we af bij ons op kantoor. Nog steeds enthousiast? Dan ontvang je een aanbod en ga je een dag meelopen om te zien wat het werk echt inhoudt. Als je er daarna van overtuigd bent dat dit De Stap is die je moet maken ben je van harte welkom!

Oamkb De Jong & Middelburg in Blaricum (vanaf 1 juni 2022 als onze nieuwe pand wordt opgeleverd). Nu zitten we nog tijdelijk in Huizen.

Marco de Jong

06-53527912   

marco.dejong@oamkb.nl

Machiel Middelburg

06-23362630   

machiel.middelburg@oamkb.nl