Top

Een boekhouder is er alleen voor de bonnetjes. Toch?

Nee, daar geloven wij niet in. In ieder geval niet bij oamkb De Jong & Middelburg. Uiteraard zorgen wij er bij ons administratiekantoor voor dat jouw administratie up to date en correct is, maar als boekhouders gaan wij verder dan dat. Als ondernemer kun je ons zien als jouw financieel consultant en bedrijfsadviseur. Wij kunnen jou namelijk ook adviseren op het gebied van ondernemen, wij zijn tenslotte zelf ook ondernemers. 

Waar kan een boekhouder jou over adviseren?

Als boekhouders kunnen wij, Marco en Machiel, jou toelichting geven op de financiën van jouw bedrijf. Wat zijn jouw cijfers en wat betekent dit voor jouw onderneming? Welke investering kun je doen en welke kun je beter laten? Door cijfers uit jouw administratie te combineren, kunnen wij advies uitbrengen of een investering een beheersbaar of onbeheersbaar risico is. 

Ondernemingsplan

Naast jou te adviseren over jouw huidige bedrijf en mogelijke investeringen hiervoor, kunnen wij jou ook adviseren wanneer jij een nieuw bedrijf wilt opstarten. Wij kunnen meedenken over jouw bedrijfsidee of helpen bij het opstellen van een ondernemingsplan. Door samen een brainstorm te doen, zetten wij jouw idee nog scherper neer om daarmee de kans op succes te vergroten. Daarbij helpen wij jou bij het opstellen van begrotingen, zodat jij als ondernemer inzicht heb in de verschillende scenario’s. 

Hulp nodig?

Wanneer je vragen hebt over jouw financiën of iets anders over jouw onderneming, schroom dan niet om aan de bel te trekken bij jouw boekhouder. Wij, jouw boekhouders, hebben kennis over meer dan enkel financiën. Mede omdat wij zelf ondernemers zijn en daarom dagelijks bezig zijn met de verschillende facetten van ondernemerschap. Daarbij hebben we bij oamkb De Jong & Middelburg een uitgebreid professioneel netwerk. Dus is het iets wat wij niet kunnen oplossen? Dan kunnen wij jou een betrouwbare specialist aanraden, zodat jij verder kunt met ondernemen.