Top

Oamkb De Jong & Middelburg gaat verhuizen!

Je kent ons natuurlijk als administratiekantoor in Hilversum, het Gooi, Houten, Utrecht of Almere, maar binnenkort mogen wij hier ook Blaricum aan toevoegen! In het tweede kwartaal van 2022 gaan wij verhuizen naar Blaricum! In ons nieuwe pand, mogen wij als administratiekantoor hopelijk veel ondernemers uit Blaricum verwelkomen. Misschien jou wel?

Waar kun je ons nieuwe administratiekantoor vinden in Blaricum?

Administratiekantoor Blaricum Blaricum is momenteel druk bezig om nieuwe kantoorpanden te bouwen. Als oamkb De Jong & Middelburg zijn wij één van de gelukkige toekomstige eigenaren: wij hebben een prachtige, ruime locatie met fantastisch uitzicht op het water weten te bemachtigen waar wij jou graag gaan verwelkomen. Ons nieuwe kantoor is voorzien van ruime vergaderruimtes, waardoor wij in alle rust over jouw bedrijf en administratie kunnen spreken.

Wat kunnen wij voor jou als ondernemer betekenen?

Misschien is dit het eerste bericht van oamkb De Jong & Middelburg wat jij leest. Daarom stellen wij ons graag aan jou voor. Wij, Marco de Jong en Machiel Middelburg, zijn in 2017 onze samenwerking gestart. Voordat wij samen oamkb De Jong & Middelburg hebben opgericht, waren wij al enkele jaren actief in de financiële sector. Omdat wij binnen de financiële sector een andere achtergrond hadden, vullen wij elkaar mooi aan.

Wil je meer over ons weten? Lees gerust verder.

Waarom kiezen voor oamkb als administratiekantoor?

We begrijpen goed dat deze vraag bij jou speelt. Er is tenslotte een overschot aan administratiekantoren in Nederland. Wat ons onderscheidend maakt, is dat wij zijn aangesloten bij een groot netwerk van accountants, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs. Hierdoor hebben wij de kennis in huis die nodig is om jou verder te helpen.

Daarnaast staan wij bij oamkb De Jong & Middelburg voor persoonlijkheid. Bij ons ben je geen nummer, maar de ondernemer. Wij denken met je mee waar mogelijk en vinden het belangrijk om te weten wat er speelt.

Een ander voordeel is dat je bij ons niet voor onverwachte kosten komt te staan en dat jij 24/7 inzicht hebt in jouw administratie. Bij ons sluit je een maandabonnement af, waardoor jij precies weet waar je financieel aan toe bent. De administratie doen wij digitaal en is op ieder toegankelijk voor jou als ondernemer. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent met je bedrijf. Wel zo fijn ondernemen toch?

Hebben we je interesse?

Ben je benieuwd wat oamkb De Jong en Middelburg voor jou kan betekenen of wil je gewoon eens nader kennismaken om te kijken of het gevoel goed is? Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contactformulier of bel ons!