Top

Home / Tribe Vibe

Tribe Vibe

Samenwerking, elkaar vooruit helpen en kennis delen
Informatie aanvragen

Welkom bij de club

Bij oamkb heerst echt een clubgevoel. Dit komt omdat we veel met elkaar samenwerken en elkaar helpen en stimuleren. Om dit te vieren wordt elk jaar de oamkb Uitblinker uitgereikt aan oamkb Tribe Member waar het meeste op gestemd is.

 

Nieuwe Tribe Members beschrijven hun aansluiting vaak als een warm bad: je onderneemt samen en hebt alle vrijheid voor jezelf als ondernemer. De cultuur en oorsprong van de formule gaat over samenwerking, elkaar vooruit helpen en kennis delen.

 

Deze positieve energie is tijdens de teambuildingsdagen in Valencia door de Tribe Members spontaan de Tribe Vibe genoemd.

Landelijke bijeenkomsten

Minimaal 4x per jaar komen we bij elkaar met alle Tribe Members. In Nederland 3x een dag en 1x 4 dagen in een zonnig oord. Zo zien we elkaar in ieder geval elk kwartaal. De dagen in Nederland vinden steeds op een andere locatie plaats. We zien elkaar ook bij de online trainingen en de offline trainingen. De offline trainingen plaats vinden plaats in Ede, hier vind je ook de organisatie-ondersteuners van oamkb: de ICT, marketing en coördinatie van de trainingen en teambuildingsdagen.

 

De teabuildingsdagen bestaan altijd uit een deel dat gaat over de organisatie en een deel waarin de Tribe Members elkaar beter leren kennen op een interessante manier. Zo draagt een ieder bij aan de groei van oamkb: onze missie is om elke MKB ondernemer in Nederland vooruit te helpen met zijn/haar bedrijf. Andersom dragen oamkb en de andere Tribe Members bij aan de groei van jouw bedrijf.

 

Elk jaar gaan we een aantal dagen naar Spanje of Portugal waar we samen beslissen over de invulling van de doorlopende trainingen en over de strategie van komend jaar. Iedereen heeft inspraak. Er wordt ook enorm veel gelachen en ervaringen gedeeld. Hier ontstaan ook samenwerkingsverbanden.

Kwaliteit waarborgen

Tijdens de aanmeldingsprocedure, dat voor potentiële toetreders een vrijblijvend oriëntatie programma is, leren we de kandidaten goed kennen. We vragen een assessment te doen waarin ondernemerschap, relatiebeheer en communicatie de belangrijkste onderdelen zijn.

 

Tijdens het opstarttraject volgt elke nieuwe oamkb Member cursussen waarin toetsen zitten die je met minimaal een 8 moet afronden om vragen te kunnen stellen bij de bijbehorende training. Zo houden we de trainingen van een hoog niveau. De trainingen worden met een 8+ gewaardeerd.

Na de opstart zijn er interne kwaliteitstoetsingen door één van onze accountants voor de financiële tak. Hij geeft tevens adviezen voor verbetering, zodat iedereen blijft voldoen aan de oamkb-standaard voor een goedlopend bedrijfsadvieskantoor met tevreden klanten.

Uitgebreide begeleiding + training

10 jarig bestaan oamkb

Faciliteiten samenwerking

Omdat de unieke formule van oamkb draait om het bieden van alle expertise die jouw klant maar nodig mocht hebben, worden samenwerkingen binnen oamkb ook echt gestimuleerd.

We hebben het interne communicatieplatform Yammer waarop je al je vragen kunt stellen aan de verschillende experts. Alle vragen en antwoorden die al voorbij zijn gekomen, zijn goed gecategoriseerd zodat je toegang hebt tot een enorme kennisbank.

Actuele thema’s worden in online meets behandeld bijvoorbeeld door de fiscalisten, zodat je jouw klanten voor bent en pro-actief advies kunt geven.

Je kunt op Yammer alle vragen stellen aan je collega-Tribe Members. Je zal altijd antwoord krijgen of een uitnodiging om even samen te bellen.

 

Financieel is het interessant om andere oamkb Tribe Members met expertise in te schakelen, omdat je zelf minimaal 40% van de omzet overhoudt. Stap je met een voor meer oamkb Members samen in een BV met de motivatie om door te groeien naar een groter kantoor, dan hoeven jullie slechts 1x de maandfee te betalen.

Wat onze partners zeggen

Onze specialismen

download het magazine dat bij jou past

Heb je een administratiekantoor of begin je die nu? Bij oamkb groei je snel door de administratie te automatiseren voor je eigen klanten.

Voor Administrateurs
Download magazine

Als fiscalist of belastingadviseur bij oamkb werf je eigen klanten en krijg je werk van je oamkb collega’s. Vakinhoudelijk loop je voorop!

Voor Belastingadviseurs
Download magazine
Accountant Ronald van Ijsselmuide

Bij oamkb kijk je als accountant niet terug in de tijd maar vooruit: je helpt MKB ondernemers hun doelen te behalen, in samenwerking met je oamkb collega´s.

Voor Accountants
Download magazine

Wil je MKB ondernemers succesvoller maken? Start dan als bedrijfsadviseur je eigen bedrijf en laat andere oamkb collega´s voor je werken en houdt circa 40-50% omzet over over hun werk, naast jouw omzet aan bedrijfsadvies.

voor Bedrijfsadviseurs
Download magazine

Gaat het jou om ondernemers zakelijk en persoonlijk te laten groeien? Start dan als oamkb bedrijfscoach en maak gebruik van het ‘In 7 stappen naar een beter bedrijf’. Samen met je oamkb collega´s bied je een volledig palet aan kennis.

Voor Bedrijfscoaches
Download magazine
informatiebijeenkomst-pascale-petiet

Zie jij je al zitten tussen onze tribe members en wil jij ook de Tribe Vibe voelen?

Meld je dan aan voor de eerstvolgende online informatiebijeenkomst. Dat is de eerste stap van het vrijblijvende oriëntatieprogramma op weg naar oamkb membership.

Ik wil me aanmelden