Top

Home / Online informatiebijeenkomsten

Online
informatiebijeenkomst
bijwonen

het uitgebreide oriëntatieprogramma
Aanmelden

Online informatiebijeenkomst

Voor je je aansluit bij oamkb als Tribe Member doorloop je het uitgebreide oriëntatieprogramma. Hier zit geen prijs aan verbonden en is helemaal vrijblijvend. Je bent nergens toe verplicht. Ons doel is dat jij en jouw thuisfront er helemaal achter staan bij de opstart van jouw bedrijf.

Wat houdt de online informatiebijeenkomst in?

We ontmoeten elkaar online via Google Meet op de afgesproken datum en tijd. Iedereen die geïnteresseerd is, is aangemeld en neemt deel. We doorlopen het businessmodel en wat ervoor nodig is om succesvol te zijn als oamkb Tribe Member. Er is voldoende ruimte voor vragen tussendoor en achteraf. Wij zijn ook heel benieuwd wat jouw ambities zijn. Zo leren we elkaar persoonlijk wat beter kennen.

Wanneer vinden de eerstvolgende online informatiebijeenkomsten plaats?

Een keer per maand is er een online informatiebijeenkomst. Kun je die datum net niet, en heb je haast met beslissen, dan kun je ook contact opnemen voor een tussentijdse online meeting. Het voordeel van het deelnemen aan de informatiebijeenkomst is dat je de andere geïnteresseerden ook leert kennen. Bovendien is het assessment dat je daarna volgt op onze kosten. Als je hem zelf moet betalen is dat €100,- (excl. btw).

Aanmelden
René van Helden - Horst aan de Maas - Melderslo

Vrijblijvend oriëntatieprogramma

Om je te oriënteren op aansluiten bij oamkb als Tribe Member gunnen we jou alle tijd. Al zijn er mensen die al binnen 3 weken zijn aangesloten. Als eerste heb je deze website uiteraard helemaal uitgeplozen. Alles wat we te vertellen hebben, kun je op deze website vinden. We houden van openheid en het scheppen van de juiste verwachtingen. We doen niet aan verrassingen.

Dan volg je de online informatiebijeenkomst, de eerste persoonlijke kennismaking. Wil je de volgende stap zetten, dan maak je een online assessment. Dit toetst de vaardigheden die je al in huis hebt en welke je nog moet trainen. Dit is een go/no go, ook voor ons. We kijken namelijk of jij de eigenschappen hebt die je bij ons succesvol maken. Als dat zo is, weten we dat we jou succesvol kunnen maken, anders gaan wij niet verder. Voor jou is dit ook fijn om te weten en het helpt je in je volgende beslissingen.

Heb je een ‘go’ na jouw assessment dan krijg je van ons rekenmodellen opgestuurd en het template voor je ondernemersplan via oamkb. Dit vul je zelf in. Vervolgens bespreken we al je vragen in een 1 op 1 gesprek totdat jij een goed realistisch plan krijgt.

 

Ben je nog steeds enthousiast dan bespreken we de overeenkomst. Bij een online informatiebijeenkomst heb je alle onderdelen van de overeenkomst al gehoord, er zijn geen verrassingen. Hierna kun je de overeenkomst op je gemak doorlezen voordat je tekent en al je vragen en opmerkingen op de mail zetten. Wij antwoorden je in normaal Nederlands terug zodat je de antwoorden bij de overeenkomst kunt bewaren.

 

De overeenkomst geldt 5 jaar om je de tijd te geven en je te begeleiden om succesvol te worden. Mocht je eerder willen stoppen dan hebben we daar ook heldere afspraken over zodat je nergens aan vastzit.

 

We vragen de crowdfunding voor je aan en je kunt gelijk deelnemen aan de opstarttrainingen als je wilt. Je kunt ook later starten als dat beter uitkomt. Je betaalt de entreefee pas als het geld van de crowdfunding op jouw rekening staat.

 

Zo stellen we alles in het werk om jou een vliegende start te geven van jouw eigen bedrijf, met de unieke formule van oamkb. Op naar jouw eigen succesvolle bedrijf!

Ik wil me aanmelden

Wat onze partners zeggen

bas-van-kooten-header

Gratis

Aan onze online informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor het hele oriëntatieprogramma zoals we dat aanbieden vragen we geen geld (op het assessment na, als je niet bij de online informatiebijeenkomst kunt zijn). Er zijn ook geen verplichtingen aan verbonden. Voel je niet verplicht of bezwaard, ook niet als je vlak voor het tekenen zou beslissen niet verder te gaan. Wij vinden het belangrijk dat je alle ruimte voelt om een goede beslissing te nemen. Kies je om aan te sluiten, dan doe je dat met heel je hoofd, hart en buik zodat je tevreden bent dat je deze stap genomen hebt! Ons doel is: jou helpen een succesvolle onderneming op te bouwen, dat aan verkoopwaarde stijgt en waar jij jarenlang plezier van hebt.

Online Informatiebijeenkomst bijwonen

Nadat jij je aanmeldt, nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085-30-3079

E. info@oamkb.nl