Top

Home / Laagdrempelig ondernemen

Laagdrempelig
ondernemen

Jouw eigen onderneming met de zekerheid
van een bewezen concept
Informatie aanvragen

Franchisenemer worden bij unieke franchiseformule

De combinatie van de automatische online administratie en professioneel bedrijfsadvies op elk vlak vanuit oamkb, is de franchiseformule. Het unieke in de franchiseformule, dat ben jij met het netwerk van oamkb achter jou. Jij brengt jouw kennis, kunde en ervaring bij jouw klanten binnen. En jij hebt alle kennis, kunde en ervaring van jouw oamkb-collega’s bij de hand. Hier help jij jouw klanten meer mee dan welk ander bedrijf ooit zou kunnen. De cultuur binnen oamkb is van het samenwerken, elkaar vooruit helpen en kennis delen.

 

Met deze franchiseformule haal jij ook een klanttevredenheid van ruim boven de 9. Mensen die jou een 8, 9 of 10 geven aan klanttevredenheid, treden op als jouw ambassadeurs. Zij brengen vanzelf weer nieuwe klanten aan. Daardoor groei jij ‘automatisch’ met minimaal 20% per jaar.

 

Voor MKB ondernemers ben jij de vraagbaak, de sparringpartner, de steun en toeverlaat, degene op wie ze vertrouwen. Zij gaan met jou een persoonlijke, langdurige relatie aan. Het wederzijdse commitment maakt dat jouw franchise onderneming een stabiel klantenbestand houdt en kan groeien.

 

Jij creëert zo het bedrijf dat je wilt; jij wordt de ondernemer die je wilt zijn en je kiest de klanten die bij je passen.

Ondersteuning in ondernemerschap

Doe je waar je goed in bent en leer je waar je goed in wilt worden? Besteed je zaken uit die een ander sneller of beter kan? Dan groei je het snelste tot een goedlopend bedrijf. Daarom krijg je van ons ICT, marketing en ondersteuning in het ondernemerschap. Je krijgt daarbij sales ondersteuning en alle trainingen die je nodig hebt. Tijdens de trainingen ben je direct bezig met de opbouw van je bedrijf. We begeleiden Tribe Members als sinds 2010 naar een succesvol bedrijf. Je kunt bouwen op jarenlange kennis en ervaring in het succesvol opbouwen van je bedrijf.

Daarnaast heb je alle benodigde expertise bij de hand van jouw oamkb-collega’s in de online administratie, accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies en bedrijfscoaching. Wil je ook franchisenemer worden?

Samen sta je sterk

Wat jij voor jouw klanten doet, doen wij ook voor jou. Samen met de formulecoach neem je je strategisch plan door voor het behalen van jouw ondernemersdoelen als franchisenemer. Wat wil je bereiken en wat ga je hiervoor inzetten om te slagen?

 

Samen kijken jullie minimaal twee keer per jaar, of meer naar behoefte, naar jouw cijfers. Jullie vergelijken de begroting met de werkelijke resultaten en bespreken de afwijkingen. Geen begroting wordt ooit precies werkelijkheid, dus is het interessant om te ontdekken aan welke ‘knoppen’ jij van jouw franchise onderneming kunt draaien om jouw resultaten (nog verder) te verbeteren. Het werken in jouw eigen franchise onderneming zal je steeds makkelijker afgaan.

 

Wat jij leert in je eigen eigen franchise onderneming, kun je ook weer gebruiken bij jouw klanten. Zo heb je zelf steeds meer te bieden en krijg je al snel ‘ondernemers onder elkaar’ gesprekken.

 

Door te blijven meten en te sparren, houd je vinger aan de pols van jouw financiële gezondheid als franchisenemer. Je bent nu optimaal in control en dat is belangrijk voor jou en vast ook voor jouw thuisfront.

Campagne werving 2023

Start nu je eigen oamkb vestiging Wij investeren 10.000,- in jouw bedrijf

In jouw oamkb vestiging lopen administraties automatisch zodat jij meer tijd overhoudt voor je klanten. Elke vraag kun je beantwoorden met behulp van je netwerk binnen oamkb. Je krijgt fikse kortingen op de ICT en support. Als adviseur van de toekomst word je wekelijks bijgespijkerd qua kennis. Met oamkb:

  • Is je marketing verzorgd, aan leads heb je geen gebrek
  • Krijg je ondersteuning in je ondernemerschap als starter en als doorgroeier
  • Deel en ontvang je kennis van je oamkb- collega´s

 

Meld je hier aan voor een informatiebijeenkomst

Wat onze partners zeggen

Bedrijfscoaching voor jou

Heb je meer hulp nodig bij het genereren van omzet, heb je een groeiambitie of groei je juist zo hard dat je hulp nodig hebt bij de inrichting van die groei? Dan kun je het interne bedrijfscoachingstraject volgen met de formulecoach aan de hand van het 7 stappenplan: In 7 stappen naar een beter bedrijf.

 

De stappen hebben een chronologische volgorde, te beginnen bij het stellen van doelen, vervolgens het genereren van meer omzet zodat je in stap 3 systemen kunt aanschaffen, die je bij stap 4 inzet voor het team dat voor je werkt. In stap 5 ga je aan je bedrijf werken (i.p.v. in je bedrijf), in stap 6 meten en bijsturen en in stap 7 de waarde van je bedrijf verhogen.

De stappen bestaan elk uit cursussen, opdrachten, toetsen en coachingsgesprekken. Je hoeft niet elke stap te doorlopen, als jouw franchise onderneming dat niet nodig heeft. Je kunt de stappen ook in een andere volgorde volgen als dat beter bij jouw bedrijf past.

 

Het interne bedrijfscoachingstraject kost behoorlijk wat tijd en is daarom niet standaard in het opstarttraject opgenomen. Heb je hier interesse in, dan kun je dit bespreken met jouw formulecoach.

Oamkb begeleidt je van A tot Z

Als je franchisenemer wil worden bij oamkb kun je stage lopen bij een andere franchisenemer, een ervaren Tribe Member. Je loopt een paar dagen mee, ziet het hele proces en kunt al jouw vragen en overwegingen kwijt. Oamkb betaalt deze ervaren franchisenemer hiervoor. Daarom kunnen zij ook echt tijd voor je maken en jouw vragen beantwoorden.

 

Uiteraard werkt iedereen op zijn eigen manier. Het stage lopen helpt je om te bedenken hoe jij het wel en niet wilt doen. Het geeft je ook een goede kijk op het soort klanten, waar zij tegenaan lopen en waar zij oamkb voor benaderen.

 

Bovendien is dit alvast ervaring waaruit je kunt putten tijdens je eerste klantgesprekken. Hoe beter je je een beeld kunt vormen over hoe de samenwerking tussen jou en jouw potentiële klant verloopt, hoe beter je iemand kunt informeren en overtuigen. Zo begeleiden we je van A tot Z tot een succesvolle franchise onderneming.

Hoe word je franchisenemer?

Onze specialismen

download het magazine dat bij jou past

Liane Hintzen - oamkb Merces

Heb je een administratiekantoor of begin je die nu? Bij oamkb groei je snel door de administratie te automatiseren voor je eigen klanten.

Voor Administrateurs
Download magazine

Als fiscalist of belastingadviseur bij oamkb werf je eigen klanten en krijg je werk van je oamkb collega’s. Vakinhoudelijk loop je voorop!

Voor Belastingadviseurs
Download magazine
Accountant Ronald van Ijsselmuide

Bij oamkb kijk je als accountant niet terug in de tijd maar vooruit: je helpt MKB ondernemers hun doelen te behalen, in samenwerking met je oamkb collega´s.

Voor Accountants
Download magazine
Erik van Buren - oamkb Zeeland

Wil je MKB ondernemers succesvoller maken? Start dan als bedrijfsadviseur je eigen bedrijf en laat andere oamkb collega´s voor je werken en houdt circa 40-50% omzet over over hun werk, naast jouw omzet aan bedrijfsadvies.

voor Bedrijfsadviseurs
Download magazine

Gaat het jou om ondernemers zakelijk en persoonlijk te laten groeien? Start dan als oamkb bedrijfscoach en maak gebruik van het ‘In 7 stappen naar een beter bedrijf’. Samen met je oamkb collega´s bied je een volledig palet aan kennis.

Voor Bedrijfscoaches
Download magazine
Laagdrempelig ondernemen

Heb jij het gevoel dat oamkb echt bij jou past en wil je ons persoonlijk leren kennen?

Geef je dan op voor de online informatiebijeenkomst. Hierin diepen we het businessmodel verder uit en kun jij al je vragen stellen en je overwegingen delen.

Ik wil me aanmelden

Wil jij weten of franchisenemer worden bij je past
Doe hier de quiz, het duurt maar 1 minuut