Top

Home / Online informatiebijeenkomsten

Online
informatiebijeenkomst
bijwonen

het uitgebreide oriëntatieprogramma
Aanmelden

Online of live informatiebijeenkomst bijwonen

Nadat jij je aanmeldt, nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085-30-3079

E. info@oamkb.nlOnline informatiebijeenkomst

Voor je je aansluit bij oamkb als Tribe Member doorloop je het uitgebreide oriëntatieprogramma. Hier zit geen prijs aan verbonden en is helemaal vrijblijvend. Je bent nergens toe verplicht. Ons doel is dat jij en jouw thuisfront er helemaal achter staan bij de opstart van jouw bedrijf.

Aanmelden

Wat houdt de online informatiebijeenkomst in?

We ontmoeten elkaar online via Google Meet of live in Ede op de afgesproken datum en tijd. Iedereen die geïnteresseerd is, is aangemeld en neemt deel. We doorlopen het businessmodel en wat ervoor nodig is om succesvol te zijn als oamkb Tribe Member. Er is voldoende ruimte voor vragen tussendoor en achteraf. Wij zijn ook heel benieuwd wat jouw ambities zijn. Zo leren we elkaar persoonlijk wat beter kennen.

Wanneer vinden de informatiebijeenkomsten plaats?

Elke maand is er een informatiebijeenkomst, de meeste zijn online. Een keer per kwartaal is die live in Ede. Kun je die datum net niet, en heb je haast met beslissen, dan kun je ook contact opnemen voor een tussentijdse online meeting. Het voordeel van het deelnemen aan de informatiebijeenkomst is dat je de andere geïnteresseerden ook leert kennen. Bovendien is het assessment dat je daarna volgt op onze kosten. Als je hem zelf moet betalen is dat €100,- (excl. btw).

Tribe members en klanten vertellen over oamkb

YouTube video
René van Helden - Horst aan de Maas - Melderslo

Vrijblijvend oriëntatieprogramma

Om je te oriënteren op aansluiten bij oamkb als franchisenemer / Tribe Member gunnen we jou alle tijd. Al zijn er mensen die al binnen 3 weken zijn gestart met hun franchise onderneming. Als eerste heb je deze website uiteraard helemaal uitgeplozen. Alles wat we te vertellen hebben, kun je op deze website vinden. We houden van openheid in de franchise formule en het scheppen van de juiste verwachtingen. We doen niet aan verrassingen. Ook hebben we de veelgestelde vragen over de franchiseformule voor je op een rij gezet.

 

Dan volg je de online of live informatiebijeenkomst, de eerste persoonlijke kennismaking. Wil je de volgende stap zetten, dan maak je een online assessment. Dit toetst de vaardigheden die je al in huis hebt en welke je nog moet trainen. Dit is een go/no go, ook voor ons. We kijken namelijk of jij de eigenschappen hebt die je bij ons succesvol maken. Als dat zo is, weten we dat we jou succesvol kunnen maken, anders gaan wij niet verder. Voor jou is dit ook fijn om te weten en het helpt je in je volgende beslissingen.

 

Heb je een ‘go’ na jouw assessment dan krijg je van ons rekenmodellen opgestuurd en het template voor je ondernemersplan via oamkb. Dit vul je zelf in. Je krijgt een bespreking van het assessment met een gespecialiseerde collega van ons. Vervolgens bespreken we al je vragen in een 1 op 1 gesprek over het rekenmodel totdat jij een goed realistisch plan krijgt.

 

Ben je nog steeds enthousiast dan bespreken we de overeenkomst met de franchiseformule. Bij de informatiebijeenkomst heb je alle onderdelen van de overeenkomst voor franchisenemers al gehoord, er zijn geen verrassingen. De franchiseovereenkomst is opgesteld in samenwerking met de franchiseraad, dus met de vertegenwoordigers van de franchisenemers in de franchiseformule. Hierna kun je de franchise overeenkomst op je gemak doorlezen voordat je tekent en al je vragen en opmerkingen op de mail zetten. Wij antwoorden je in normaal Nederlands terug omdat een franchiseovereenkomst een juridisch document is, zodat je de praktische antwoorden bij de overeenkomst kunt bewaren.

 

De franchiseovereenkomst geldt 5 jaar om je de tijd te geven en je te begeleiden naar een succesvolle franchise onderneming. Mocht je eerder willen stoppen dan hebben we daar ook heldere afspraken over zodat je nergens aan vastzit.

 

We vragen de crowdfunding voor je aan en je kunt gelijk deelnemen aan de opstarttrainingen als je wilt. Je kunt ook later starten met je franchise onderneming, als dat beter uitkomt. Je betaalt de opstartfee pas als het geld van de crowdfunding op jouw rekening staat.

 

Zo stellen we alles in het werk om jou een vliegende start te geven van jouw eigen franchise onderneming, met de unieke franchiseformule van oamkb. Op naar jouw eigen succesvolle bedrijf!

Ik wil me aanmelden

Wat onze partners zeggen

bas-van-kooten-header

Gratis Assessment

Aan onze online informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Als je serieuze interesse hebt kun je na de informatiebijeenkomst gratis het assessment doen. Je krijgt dan de link thuisgestuurd en je doet er ongeveer een uur over om het assessment in te vullen. Voor het hele oriëntatieprogramma voor potentiële franchisenemers zoals we dat aanbieden vragen we geen geld (op het assessment na, als je niet bij de online informatiebijeenkomst kunt zijn, deze kost 150,-). Er zijn ook geen verplichtingen aan verbonden. Voel je niet verplicht of bezwaard, ook niet als je vlak voor het tekenen zou beslissen niet verder te gaan. Wij vinden het belangrijk dat je alle ruimte voelt om een goede beslissing te nemen. Kies je om aan te sluiten als franchisenemer, dan doe je dat met heel je hoofd, hart en buik zodat je tevreden bent dat je deze stap genomen hebt! Ons doel is: jou helpen een succesvolle franchise onderneming op te bouwen, die aan verkoopwaarde stijgt en waar jij jarenlang plezier van hebt.