Top

Home / Ervaringen

Ervaringen van
onze franchisenemers

Wat onze Tribe Members zeggen
Informatie aanvragen

Ron Sierat

Ron is administrateur in de oamkb franchiseformule en heeft zijn werkweek precies zo ingedeeld zoals hij dat wil.

Machiel Middelburg

Machiel is bedrijfsadviseur en heeft samen met Marco de Jong een administratiekantoor in onze franchiseformule. Kijk hier wat hij zegt over zijn ervaring als franchisenemer;

Albert Kluyver

Albert is franchisenemer bij oamkb en specialist in financieringen. Hij heeft een schat aan kennis over alle soorten financieringen voor ondernemers: bij banken, crowdfunding, hypotheken, factuur financiering enzovoort. Hij is vooral goed in het vinden van combinaties van financieringen zodat het altijd voor elkaar komt.

YouTube video
YouTube video

Adri van der Heijden

Adri is bedrijfsadviseur en verzorgt ook administraties. Zo heeft hij een constante bron van inkomsten en hoeft hij niet steeds op zoek naar opdrachten.

Erik van Buren

Erik had al een goedlopend administratiekantoor. Hij heeft zich aangesloten als franchisenemer bij oamkb om niet meer alleen te ondernemen. Op het moment dat hij zijn franchise onderneming wil verkopen, zal oamkb dat voor hem verzorgen.

YouTube video
YouTube video

Henny Vernooy

Henny is een echte rekenaar en is vooral aangesloten als franchisenemer voor de voordelen van franchise qua inkoop kosten en samenwerking met andere franchisenemers.

YouTube video

Thomas de Jong

Thomas is administrateur en heeft de kosten van franchise goed afgewogen tegen de voordelen van franchise.

YouTube video
Informatie aanvragen

Bas van Kooten

Bas is bedrijfsadviseur en bedrijfscoach en is gespecialiseerd in de horeca. Hij doet zelf geen administraties, maar die laat hij door andere franchisenemers doen. Hij houdt zich alleen bezig met het ondersteunen van ondernemers in hun bedrijf.

YouTube video

Wat onze partners zeggen

Onze specialismen

download het magazine dat bij jou past

Liane Hintzen - oamkb Merces

Heb je een administratiekantoor of begin je die nu? Bij oamkb groei je snel door de administratie te automatiseren voor je eigen klanten.

Voor Administrateurs
Download magazine

Als fiscalist of belastingadviseur bij oamkb werf je eigen klanten en krijg je werk van je oamkb collega’s. Vakinhoudelijk loop je voorop!

Voor Belastingadviseurs
Download magazine
Accountant Ronald van Ijsselmuide

Bij oamkb kijk je als accountant niet terug in de tijd maar vooruit: je helpt MKB ondernemers hun doelen te behalen, in samenwerking met je oamkb collega´s.

Voor Accountants
Download magazine
Erik van Buren - oamkb Zeeland

Wil je MKB ondernemers succesvoller maken? Start dan als bedrijfsadviseur je eigen bedrijf en laat andere oamkb collega´s voor je werken en houdt circa 40-50% omzet over over hun werk, naast jouw omzet aan bedrijfsadvies.

voor Bedrijfsadviseurs
Download magazine

Gaat het jou om ondernemers zakelijk en persoonlijk te laten groeien? Start dan als oamkb bedrijfscoach en maak gebruik van het ‘In 7 stappen naar een beter bedrijf’. Samen met je oamkb collega´s bied je een volledig palet aan kennis.

Voor Bedrijfscoaches
Download magazine
Oamkb ervaringen franchisenemers

Enthousiast om franchisenemer bij oamkb te worden?

Wil je meer weten over de kosten van franchise en de voordelen van franchise? Wil je weten hoe je zelf je franchise onderneming inricht? Bij oamkb doen de franchisenemers wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn, met de klanten die ze wensen. In je franchise onderneming word je ondersteund op het het gebied van ondernemerschap, marketing & sales, ICT, training en opleiding en ben je samen sterk. En natuurlijk is de Tribe Vibe van de franchiseformule belangrijk want we hebben allemaal graag plezier in ons werk! Meld je nu aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst en kom alles te weten over franchisenemer worden bij oamkb.

Ik meld me aan