Top

Home / Centrale ICT

Centrale ICT

altijd en overal bij de cijfers
van jouw klanten kunnen
Informatie aanvragen

Het gemak van automatisering

Machiel Middelburg - oamkb De Jong & Middelburg

Online administraties

Doordat alle administraties online ingericht zijn, kun jij altijd en overal bij de cijfers van jouw klanten. Je klant kan zijn cijfers via laptop of app ook 24/7 inzien. Bellen ze jou in nood of haast, jij kunt er altijd voor ze zijn.

Doordat de administratie al tot 70% helemaal automatisch kan verlopen, weet je dat er geen menselijk fouten insluipen en dat de cijfers altijd up-to-date zijn. Hierdoor kun je jouw klanten meteen het juiste advies geven.

Jouw eigen administratie verloopt natuurlijk ook voor 70% automatisch. Dat geeft jou meer tijd om aan jouw bedrijf te werken.

En, doet ‘hij’ even niet wat jij wilt, dan schieten onze ICT ondersteuners je gelijk te hulp. Gemak dient de mens!

Informatie aanvragen

Wat onze partners zeggen

Belastingaangiften een jaarcijfers

In het systeem dat oamkb gebruikt worden de cijfers uit de administratie ingelezen. Aangiften en jaarcijfers maken, zijn hierdoor een fluitje van een cent. Jouw klant heeft het hele jaar door al inzicht in de cijfers. Het jaarwerk is daarom alleen een vastlegging: het kost je weinig tijd.

Bedrijfscoaching

De bedrijfscoaches gebruiken voor elke klant een apart afgeschermde overgeving in de oamkb academy. Hierin kun je theorie delen, de voortgang bijhouden en de klant toetsen laten maken. Hierdoor heb je een beter gesprek en kun je de theorie snel toepasbaar maken op het bedrijf van je klant. Dit zorgt ervoor dat het bedrijfscoachingstraject laagdrempelig en betaalbaar is voor MKB-ondernemers.

Inkoopkracht

Omdat we alle ICT centraal inkopen, profiteer je van grote kwantiteitskortingen. De grotere oamkb kantoren halen hun maandelijkse fee er alleen al uit door alle kortingen op de software.

 

De software kopen we in via stichting ICT oamkb. Deze stichting heeft geen winstoogmerk, dat betekent dat alle Tribe Members profiteren van de gezamenlijke inkoop. Je neemt alleen af wat je nodig hebt.

 

Bovendien zijn we een belangrijke partij voor veel leveranciers waardoor we vaak ook onze wensen kunnen laten doorvoeren.

Administratiekantoor beginnen

Onze specialismen

download het magazine dat bij jou past

Liane Hintzen - oamkb Merces

Heb je een administratiekantoor of begin je die nu? Bij oamkb groei je snel door de administratie te automatiseren voor je eigen klanten.

Voor Administrateurs
Download magazine

Als fiscalist of belastingadviseur bij oamkb werf je eigen klanten en krijg je werk van je oamkb collega’s. Vakinhoudelijk loop je voorop!

Voor Belastingadviseurs
Download magazine
Accountant Ronald van Ijsselmuide

Bij oamkb kijk je als accountant niet terug in de tijd maar vooruit: je helpt MKB ondernemers hun doelen te behalen, in samenwerking met je oamkb collega´s.

Voor Accountants
Download magazine
Erik van Buren - oamkb Zeeland

Wil je MKB ondernemers succesvoller maken? Start dan als bedrijfsadviseur je eigen bedrijf en laat andere oamkb collega´s voor je werken en houdt circa 40-50% omzet over over hun werk, naast jouw omzet aan bedrijfsadvies.

voor Bedrijfsadviseurs
Download magazine

Gaat het jou om ondernemers zakelijk en persoonlijk te laten groeien? Start dan als oamkb bedrijfscoach en maak gebruik van het ‘In 7 stappen naar een beter bedrijf’. Samen met je oamkb collega´s bied je een volledig palet aan kennis.

Voor Bedrijfscoaches
Download magazine

Oamkb’er aan het woord

YouTube video
informatiebijeenkomst-pascale-petiet

Enthousiast om partner bij oamkb te worden?

Wil jij weten hoe het is om voorop in de markt te lopen op ICT gebied, zonder dat je er zelf vanalles voor hoeft uit te zoeken? Leer ons via Google-Meet persoonlijk kennen in de eerstvolgende online informatiebijeenkomst. We helpen je overigens bij het installeren en checken van de instellingen in een korte try-out, voorafgaand aan de bijeenkomst.

Ik meld me aan