Top

Home / Belastingadviseurs

Belastingadviseur met
voordelen franchise

Vacature ondernemende belastingadviseur
Informatie aanvragen

Ben je toe aan ondernemerschap als belastingadviseur

Ondernemerschap bij oamkb

Mensen echt helpen, zoals jij dat wilt, vanuit waar jij dat wilt en met wie jij dat wilt. Dat is de vrijheid van ondernemen.

 

Oamkb zorgt voor jouw marketing als belastingadviseur, ICT en opleidingen zodat je breed mee kunt denken met ondernemers. De meeste belastingadviseurs bij oamkb zijn lid van het RB waar zij hun vakinformatie vandaan halen. De opleidingen van oamkb zijn erop gericht om je tot een bredere gesprekspartner van je klanten te ontwikkelen zodat je alle facetten van het ondernemerschap goed begrijpt. Als jij een specialisatie hebt kun je ook trainingen geven aan andere franchisenemers.

Voordelen van franchise

Elke MKB ondernemer verdient waar hij recht op heeft. Jij weet precies wat dat is. Jij helpt zowel jouw eigen klanten als de klanten van jouw oamkb collega’s aan informatie. Je verzorgt de communicatie met de belastingdienst. De administratie van jouw eigen klanten kun je uitbesteden aan oamkb-collega’s. Met de oamkb accountants kun je een team vormen om het optimale advies te kunnen geven bij bedrijfsovernames, fusies en het omzetten van VOF naar BV bijvoorbeeld. Jouw klanten help je tevens door andere expertise binnen oamkb in te schakelen waar nodig. Jij levert jouw klanten vaak meer geld op dan je kost. En dat wordt enorm gewaardeerd!

Franchiseformule voor groei

Ben je fiscalist of belastingadviseur dan kun je veel werk krijgen via jouw oamkb collega franchisenemers. Dat levert interessante omzet op. Daarnaast bouw jij aan je eigen franchise onderneming. Ben je eenmaal opgestart en heb je de eerste klanten binnen, dan groei je met minimaal 20% per jaar. Dat komt omdat jouw klanten zo tevreden zijn, dat zij zelf nieuwe klanten aanbrengen. Dit is gebleken in de 10 jaar dat de franchiseformule al loopt.

De voordelen van franchise

Vrijheid & Zekerheid

De vrijheid van ondernemerschap met de zekerheid van de bewezen franchiseformule

Collega's

Veel belastingadvies via collega-oamkb franchisenemers

Blijf je ontwikkelen

Je blijft je ontwikkelen, zowel binnen jouw vakgebied als op het gebied van ondernemen

Wat onze partners zeggen

De club

De oamkb Tribe heeft de eigenschappen van een club: je werkt aan je eigen doelen vanuit dezelfde ‘vlag’ en helpt elkaar met groeien. Door de vele trainingen, teambuildingsdagen en het interne communicatieplatform weten de oamkb Tribe Members jou te vinden voor jouw expertise. Jouw marketing en sales als belastingadviseur vinden zowel binnen oamkb als extern plaats. Andersom kun jij jouw collega franchisenemers ook aan het werk zetten voor het werk dat je wilt delegeren. Zo ben je volledig zelfstandig ondernemer, maar heb je toch ook echt collega’s om je heen. Ga naar de pagina over de Tribe Vibe, en zie waarom de oamkb Tribe Members de sfeer binnen oamkb zo genoemd hebben.

Bekijk de Tribe Vibe
Campagne werving 2023

Start nu je eigen oamkb vestiging Wij investeren 10.000,- in jouw bedrijf

In jouw oamkb vestiging lopen administraties automatisch zodat jij meer tijd overhoudt voor je klanten. Elke vraag kun je beantwoorden met behulp van je netwerk binnen oamkb. Je krijgt fikse kortingen op de ICT en support. Als adviseur van de toekomst word je wekelijks bijgespijkerd qua kennis. Met oamkb:

  • Is je marketing verzorgd, aan leads heb je geen gebrek
  • Krijg je ondersteuning in je ondernemerschap als starter en als doorgroeier
  • Deel en ontvang je kennis van je oamkb- collega´s

 

Meld je hier aan voor een informatiebijeenkomst

Programma

Het opstarttraject bestaat uit een programma van 3 maanden, met meerdere terugkomdagen. Je doorloopt dit met een groepje van 3 tot 8 andere startende oamkb franchisenemers.

Tijdens het opstartprogramma bouw jij stap voor stap jouw eigen bedrijf op. Het programma bestaat uit online cursussen, online trainingen en offline trainingen. Samen met je formulecoach stel je een strategisch plan op waar je aan blijft werken en regelmatig samen over overlegt.

 

Ook na de opstart kun je je aanmelden voor alle trainingen die worden gegeven en blijf je begeleid worden door de formulecoach. Via het interne communicatieplatform kun je antwoorden op je vragen krijgen van de specialisten binnen oamkb, zoals de salarisadministrateurs en de fiscalisten. Wanneer je zelf fiscalist bent kun je meedraaien in het team fiscalisten en zelf ook betaalde trainingen geven en vragen beantwoorden op het interne communicatieplatform.

 

Op de pagina uitgebreide begeleiding + training lees je precies welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Bekijk de uitgebreide begeleiding + training

Investering

De eenmalige investering voor het volledige opstartprogramma is €15.000,- . Hierin zitten tevens alle opstartkosten zoals: een volledig ingerichte website, professionele huisstijl, actieve social media, professionele foto’s, visitekaartjes, eigen administratie en ICT inrichting. Van deze eenmalige investering wordt €600,- gereserveerd voor het inkopen van leads.

Meer over de investering

Opstartfee belastingadviseurs

Beschrijving Investering
Formule oamkb + software + Google + Kwaliteitsbewaking in digitaal kantoor (1 dag) € 900,-
ICT en administratie met Yuki (5 dagen en 1 terugkomdag) € 3.600,-
Ondernemerschap (1 dag) € 900,-
Praktijkdag (1 dag) € 900,-
Fiscaal Gemak (1 dag) € 900,-
ICT en entreefee, website en visitekaartjes Investering
Instapklaar online kantoor/entreefee inclusief website en visitekaartjes € 3000,-
Marketing Investering
Presenteren en offline netwerken (1 dag) € 900,-
Online netwerken (1 dag) € 900,-
Salesplan maken + ondernemerschap (2 x 1 dag) € 1200,-
Verkooptechnieken (2 x 1 dag) € 1200,-
Leads creditpakket € 600,-

Bijdrage na de opstart

We gaan ervan uit dat je 6 maanden nodig hebt, voor je echt opgestart bent. Dan ga je bijdragen aan de kosten van de franchise organisatie. De kosten verbonden aan het aansluiten bij de oamkb Tribe zijn niet afhankelijk van je omzet: een maandelijkse fee van €490,- voor de organisatie; plus in het eerste jaar ná opstart €150,- voor de marketing; plus in het 2e jaar ná opstart €125,- voor de trainingen. Een bestaand belastingadvies en administratiekantoor weet dat de kortingen op de ICT door gezamenlijke inkoop, al doorgaans tegenover de organisatiefee staan.

Financiering

Natuurlijk heeft niet iedereen het bedrag van de opstartfee en de overbrugging van de opstartperiode op de plank liggen, dus helpen we je met de financiering. Dit doen we door middel van crowdfunding, dat heel snel geregeld is. Zo kun je gelijk beginnen.

Magazine met alle ins and outs

Download het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als belastingadviseur. Ben je na het lezen nog steeds enthousiast dan nodigen we heel je graag uit om de informatiebijeenkomst bij te wonen.

Na de informatiebijeenkomst mag je een online assessment doen om te kijken wat je al in huis hebt als ondernemer en welke vaardigheden je nog moet bijleren. Wanneer wij de uitslag in huis hebben en de basis is goed, is het voor ons een ‘go’. Een assessment is voor jezelf ook goed om te doen, om te kijken of je geschikt bent voor het ondernemerschap. We bespreken dit in een persoonlijk gesprek. Hierna krijg je van ons berekeningen en een ondernemersplan van oamkb om naar jouw eigen ambities in te vullen.

Op basis daarvan heb je weer een 1 op 1 gesprek om jouw opzet door te lopen en aan te scherpen met de benchmarkgegevens die we van andere oamkb’ers hebben. Dan pas jij hem evt aan (naar zo realistisch mogelijk) en dan ga je bij een ervaren oamkb langs om te kijken hoe het achter de schermen is. Tot nu toe valt dit allemaal nog onder het oriëntatieprogramma dat helemaal vrijblijvend en kosteloos is.

 

Op basis daarvan heb je weer een 1 op 1 gesprek om jouw opzet door te lopen en aan te scherpen met de benchmarkgegevens die we van andere oamkb franchisenemers hebben. Dan pas jij hem evt aan (naar zo realistisch mogelijk) en je kuntcontact opnemen met andere belastingadviseurs en fiscalisten onder de franchisenemers om te vragen hoe het bevalt. Tot nu toe valt dit allemaal nog onder het oriëntatieprogramma dat helemaal vrijblijvend en kosteloos is.

 

Ben je dan nog steeds enthousiast, dan tekenen we de overeenkomst en starten we voor jou eventueel de crowdfundingaanvraag. Je kunt dat al starten met de trainingen zodra er een groepje start en als het geld van de crowdfunding binnen is, dan pas hoef je de fee te betalen.

 

Lees alles nog eens rustig na in het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als Tribe Member en download het magazine.

Magazine belastingadviseur

Meld je aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst

Zodra jij je aanmeldt krijg je de bevestiging in je mail. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om een try-out in te plannen.

 

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085-30 30 79

E. info@oamkb.nl

Ik meld me aan