Top

Home / Belastingadviseurs gezocht

Belastingadviseurs gezocht

  • Ondernemers hebben je keihard nodig
  • Eigen bedrijf starten met uitgebreid programma
  • 120 experts als collega
  • Hulp bij financiering startkapitaal
Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst

Begin je eigen bedrijf bij onze Tribe

Heb je altijd al de ambitie gehad om voor jezelf te beginnen? Dan is dit je kans! Bij oamkb begin jij je eigen bedrijf in de bewezen franchiseformule. Binnen 3 maanden heb jij een volle portefeuille!

Word ook een succesvolle ZZP’er bij oamkb. We helpen jou je eigen bedrijf op te zetten en we helpen je aan financiering voor jouw startkapitaal. Wacht niet langer, want het MKB heeft je nodig.

Vacature ondernemende belastingadviseur

 

Onze klanten staan om jou te springen!

Mensen echt helpen, zoals jij dat wilt, vanuit waar jij dat wilt en met wie jij dat wilt. Dat is de vrijheid van ondernemen.  Wil je met meer gevoel van zekerheid over jouw toekomstige inkomsten als ondernemer, dan helpt de oamkb formule jou de drempel over. Bovendien kun je als oamkb Tribe member het werk doen dat je wilt doen en jouw oamkb-collega’s aan het werk zetten voor werk dat je niet wilt doen.  Oamkb zorgt voor jouw marketing, ICT, dat je jouw PE-punten kunt halen en voorop blijft in vakinformatie.

 

Functieomschrijving

Elke MKB ondernemer verdient waar hij recht op heeft. Jij weet precies wat dat is. Jij helpt zowel jouw eigen klanten als de klanten van jouw oamkb collega’s aan informatie. Je verzorgt de communicatie met de belastingdienst. De administratie van jouw eigen klanten kun je uitbesteden aan oamkb-collega’s. Met de oamkb accountants kun je een team vormen om het optimale advies te kunnen geven bij bedrijfsovernames, fusies en het omzetten van VOF naar BV bijvoorbeeld. Jouw klanten help je tevens door andere expertise binnen oamkb in te schakelen waar nodig. Jij levert jouw klanten vaak meer geld op dan je kost. En dat wordt enorm gewaardeerd!

 

Groeiformule

Ben je fiscalist of belastingadviseur dan kun je veel werk krijgen via jouw oamkb-collega’s. Dat levert interessante omzet op. Daarnaast bouw jij aan je eigen bedrijf. Ben je eenmaal opgestart en heb je de eerste klanten binnen, dan groei je met minimaal 20% per jaar. Dat komt omdat jouw klanten zo tevreden zijn, dat zij zelf nieuwe klanten aanbrengen. Dit is gebleken in de 10 jaar dat de formule al loopt. Samen met de formule coordinator plan je de strategie om de omzet te halen die je voor ogen hebt. Jullie sparren regelmatig over de voortgang. Je krijgt ondersteuning en hulp waar nodig. Zo weet je dat jij een professioneel bedrijf goed, en zeker opzet, waarin jij helemaal tot je recht komt.

 

Voordelen

  • De vrijheid van ondernemerschap met de zekerheid van de bewezen formule
  • Veel interne omzet via de andere oamkb members
  • Je blijft je ontwikkelen, zowel binnen jouw vakgebied als op het gebied van ondernemen

 

De club

De oamkb Tribe heeft de eigenschappen van een club: je werkt aan je eigen doelen vanuit dezelfde ‘vlag’ en helpt elkaar met groeien. Door de vele trainingen, teambuildingsdagen en het interne communicatieplatform Yammer weten de oamkb Tribe members jou te vinden voor jouw expertise. Andersom kun jij jouw collega-ondernemers ook aan het werk zetten voor het werk dat je wilt delegeren. Zo ben je volledig zelfstandig ondernemer, maar heb je toch ook echt collega’s om je heen.  Ga naar de pagina over de Tribe Vibe, en zie waarom de oamkb Tribe Members de sfeer binnen oamkb zo genoemd hebben.

 

Ontdek hoe het businessmodel van oamkb ook voor jou werkt

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

YouTube video

Online informatie bijeenkomst bijwonen

Jouw toekomstige collega-belastingadviseurs

mkdf-team-image

Arend Pasma

oamkb Amersfoort - Eemland

“Ten opzichte van het werken voor een accountantskantoor vind ik het met name fijn dat ik mijn eigen klantenportefeuille beheer en niet meer afhankelijk ben van accountants en boekhouders. Eigenlijk is het bij mij nu omgedraaid: ik schakel de boekhouder in, in plaats van andersom.

Werken voor oamkb levert ook mij een mooie interne omzet op aan fiscaal werk. Daarnaast vind ik het fijn om toch een soort van collega’s te hebben. En ik ervaar de wederzijdse samenwerking als zeer prettig. Je kunt altijd wel iemand raadplegen voor een kwestie waar mijn kennis tekort schiet.”

mkdf-team-image

Roger Prins

oamkb Amersfoort

“Ik heb nu de vrijheid om te kiezen welke werkzaamheden ik wel en niet wil doen. Ik heb een eigen klantenportefeuille en ben dus minder afhankelijk van accountants voor aanlevering van werk. Bovendien zit ik altijd zelf aan tafel met de klant om mijn advies te bespreken.

Wat ik fijn vind aan het werken binnen oamkb is dat je al een interne omzet realiseert op fiscaal gebied. Daarnaast wordt marketing en innovatie uit handen genomen. Het hebben van collega’s waarmee je zaken kunt bespreken vind ik ook prettig.”

mkdf-team-image

Frans van der Huizen

oamkb Arnhem

“Ik stap in mijn auto en kom bij allerlei bedrijven binnen. Dat vind ik erg leuk en afwisselend.”

Fiscalisten aan het woord

YouTube video