Top

Home / Bedrijfscoaches

Bedrijfscoaches

Vacature ondernemende bedrijfscoach
Informatie aanvragen

Ben je toe aan ondernemerschap?

Ondernemerschap bij oamkb

Ondernemerschap geeft je de vrijheid om jouw werk precies zo te doen als jij wilt. Je hebt de vrijheid om te werken wanneer je wilt, waar je wilt en met wie je wilt. Zo kun je zelf je werkdag indelen en die om je thuissituatie heen bouwen. Bovendien bouw je aan een bedrijf dat straks verkoopbaar is.

 

Tenminste als je het goed doet. Je wilt namelijk wel de goede adviezen aan jouw klanten kunnen geven. Je wilt ook controle hebben over jouw inkomsten.

 

Bouw daarom je onderneming in de bewezen formule van oamkb. Je bent zelfstandig, maar je bent niet alleen. Je kunt laagdrempelig bij collega’s vragen stellen, sparren en samenwerken. Daarbij word je ondersteund met marketing, ICT, opleidingen, in je ondernemerschap en met vakinformatie.

Functieomschrijving

Ben jij vooral geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer? Zie jij iemand graag groeien en wil jij daaraan bijdragen? Heb jij veel ervaring in het bedrijfsleven op management- en bestuursniveau? Dan is bedrijfscoaching op jouw lijf geschreven. Het verschil tussen coachen en adviseren is dat je bij coaching niet het antwoord geeft, maar ondernemers naar hun eigen beslissing begeleidt. Hier hebben we een 7-stappenplan voor ontwikkeld: In 7 stappen naar een beter bedrijf.

 

In dit traject is de theorie van de belangrijkste bedrijfskunde- en managementboeken omgezet in 7 praktische stappen. Deze stappen zorgen ervoor dat de ondernemer zijn bedrijf naar haar volle potentieel kan laten groeien. Jij begeleidt de ondernemer door deze stappen heen en trekt expertise aan, waar nodig. Jij zet jouw klanten in hun kracht en dat voelen ze. Zij waarderen jou heel erg om jouw persoonlijke betrokkenheid.

 

Groeiformule

In de eerste 3-6 maanden bouw je aan de hand van het opstarttraject jouw bedrijf op. Ben je eenmaal opgestart en heb je de eerste klanten binnen, dan groei je met minimaal 20% per jaar. Dat komt omdat jouw klanten zo tevreden zijn, dat zij zelf nieuwe klanten aanbrengen. Dit is gebleken in de 10 jaar dat de formule al loopt.

 

Samen met jouw formulecoach plan je de strategie om de omzet te halen die je voor ogen hebt. Jullie sparren regelmatig over de voortgang. Je krijgt ondersteuning en hulp waar nodig. Zo weet je dat jij een professioneel bedrijf goed, en zeker opzet, waarin jij helemaal tot je recht komt.

Oamkb horeca-adviseur

YouTube video

De voordelen bij oamkb

Vrijheid & Zekerheid

De vrijheid van ondernemerschap met de zekerheid van de bewezen formule

Blijf je ontwikkelen

Je blijft je ontwikkelen, zowel binnen jouw vakgebied als op het gebied van ondernemen

Landelijke uitstraling

Als ‘eenpitter’ direct de uitstralen van een landelijke organisatie

Futureproof ondernemen

Gericht op de ondernemerskant van de administratie

Wat onze partners zeggen

De club

Ons doel is dat jij een succesvol bedrijf opzet; dat jij straks ook met 20% per jaar groeit, dat je jouw werk echt leuk vindt; en genoeg tijd overhoudt voor je klanten (en jezelf).

Alle partners bij oamkb zijn ooit een keer voor zichzelf begonnen en weten nog heel goed hoe dat aan het begin was. Bij ons vind je daarom begrip, advies en ondersteuning, maar bovenal een hoop gezelligheid. De cultuur bij oamkb is dat je elkaar helpt groeien.

 

Regelmatig zeggen nieuwe partners: ‘Je stapt in een warm bad’. Dat vinden we ook belangrijk, want het is al uitdagend genoeg om voor jezelf te beginnen.

 

Ga naar de pagina over de Tribe Vibe, en zie waarom de oamkb Tribe Members de sfeer binnen oamkb zo genoemd hebben.

Feel the Tribe Vibe
Campagne werving 2023

Start nu je eigen oamkb vestiging Wij investeren 10.000,- in jouw bedrijf

In jouw oamkb vestiging lopen administraties automatisch zodat jij meer tijd overhoudt voor je klanten. Elke vraag kun je beantwoorden met behulp van je netwerk binnen oamkb. Je krijgt fikse kortingen op de ICT en support. Als adviseur van de toekomst word je wekelijks bijgespijkerd qua kennis. Met oamkb:

  • Is je marketing verzorgd, aan leads heb je geen gebrek
  • Krijg je ondersteuning in je ondernemerschap als starter en als doorgroeier
  • Deel en ontvang je kennis van je oamkb- collega´s

 

Meld je hier aan voor een informatiebijeenkomst

Programma

Het opstarttraject bestaat uit een programma van 3 maanden, met meerdere terugkomdagen. Je doorloopt dit met een groepje van 3 tot 8 andere oamkb-starters. Tijdens het programma bouw jij stap voor stap jouw eigen bedrijf op. Het programma bestaat uit online cursussen, online trainingen en offline trainingen. Om een beeld te krijgen bij de praktijk, loop je stage. Hier kun je al je vragen stellen, want er wordt tijd voor jou vrijgemaakt.

Samen met je formulecoach stel je een strategisch plan op waar je aan blijft werken en regelmatig samen over spart.

Ook na de opstart kun je je aanmelden voor alle trainingen die worden gegeven en blijf je begeleid worden door de formulecoach. Via het interne communicatieplatform Yammer kun je antwoorden op je vragen krijgen van de specialisten binnen oamkb, zoals de salarisadministrateurs en de fiscalisten.

 

Op de pagina uitgebreide begeleiding + training lees je precies welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Bekijk de uitgebreide begeleiding + training

Investering

De eenmalige investering voor het volledige opstartprogramma is €15.000,- . Hierin zitten tevens alle opstartkosten zoals: een volledig ingerichte website, professionele huisstijl, actieve social media, professionele foto’s, visitekaartjes, eigen administratie en ICT inrichting. Van deze eenmalige investering wordt €600,- gereserveerd voor het inkopen van leads.

Meer over de investering

Entreefee belastingadviseurs

Opleiding Investering
Formule oamkb + software + Google + Kwaliteitsbewaking in digitaal kantoor (1 dag) € 900,-
Ondernemerschap (1 dag) € 900,-
Bedrijfscoachingstechnieken (1 dag) € 900,-
In 7 stappen naar een beter bedrijf (10 dagen) € 6.000,-
ICT en entreefee, website en visitekaartjes Investering
Instapklaar online kantoor/entreefee inclusief website en visitekaartjes € 3000,-
Marketing Investering
Online netwerken (1 dag) € 900,-
Salesplan maken + ondernemerschap (2 x 1 dag) € 1200,-
Verkooptechnieken (2 x 1 dag) € 1200,-
Optioneel (extra bovenop entreefee) Investering

Individueel marketingtraject (3 stappen in 1 dag)

  • Doelen stellen, persoonlijke why en ideale doelgroep
  • Propositie ideale doelgroep
  • Concurrentie-analyse, positionering en marketingactiviteiten
€ 700,-
Tekst uitwerken voor de website (binnen 2 weken) € 100,-
Fiscale basistraining voor bedrijfsadviseurs (3 x 1 dag) € 1200,-

Bijdrage na de opstart

We gaan ervan uit dat je 6 maanden nodig hebt, voor je echt opgestart bent. Dan ga je bijdragen aan de kosten van de organisatie. De kosten verbonden aan het aansluiten bij de oamkb Tribe zijn niet afhankelijk van je omzet: een maandelijkse fee van €460,- voor de organisatie; plus in het eerste jaar ná opstart €150,- voor de marketing; plus in het 2e jaar ná opstart €125,- voor de trainingen.

Financiering

Natuurlijk heeft niet iedereen het bedrag van de entreefee en de overbrugging van de opstartperiode op de plank liggen, dus helpen we je met de financiering. Dit doen we door middel van crowdfunding, dat heel snel geregeld is. Zo kun je gelijk beginnen.

Magazine met alle ins and outs

Download het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als bedrijfscoach. Ben je na het lezen nog steeds enthousiast dan nodigen we heel je graag uit om de online informatiebijeenkomst bij te wonen.

Na de informatiebijeenkomst mag je een online assessment doen om te kijken wat je al in huis hebt als ondernemer en welke vaardigheden je nog moet bijleren. Wanneer wij de trainingen in huis hebben, om jou die aan te leren, is het voor ons een ‘go’. We bespreken dit in een persoonlijk gesprek. Is het voor jou ook een ‘go’, dan krijg je van ons berekeningen en een ondernemersplan van oamkb om naar jouw eigen ambities in te vullen.

Op basis daarvan heb je weer een 1 op 1 gesprek om jouw opzet door te lopen en aan te scherpen met de benchmarkgegevens die we van andere oamkb’ers hebben. Dan pas jij hem evt aan (naar zo realistisch mogelijk) en dan ga je bij een ervaren oamkb langs om te kijken hoe het achter de schermen is. Tot nu toe valt dit allemaal nog onder het orientatieprogramma dat helemaal vrijblijvend en kosteloos is.

Ben je dan nog steeds enthousiast, dan tekenen we de overeenkomst en starten we voor jou de crowdfundingaanvraag. Je kunt dat al starten met de trainingen zodra er een groepje start en als het geld van de crowdfunding binnen is, dan pas hoef je de fee te betalen.

 

Lees alles nog eens rustig na in het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als Tribe Member en download het magazine.

Magazine bedrijfscoach

Meld je aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst

Zodra jij je aanmeldt krijg je de bevestiging in je mail. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om een try-out in te plannen.

 

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085-30 30 79

E. info@oamkb.nl

Ik meld me aan