Top

Home / Administrateurs

Administrateurs

Word ook administrateur bij oamkb
Informatie aanvragen

Ben je toe aan ondernemerschap?

Ondernemerschap bij oamkb

Ondernemerschap geeft je de vrijheid om jouw werk precies zo te doen als jij wilt. Je hebt de vrijheid om te werken wanneer je wilt, waar je wilt en met wie je wilt. Zo kun je zelf je werkdag indelen en die om je thuissituatie heen bouwen. Bovendien bouw je aan een bedrijf dat straks verkoopbaar is.

 

Tenminste als je het goed doet. Je wilt namelijk wel de goede adviezen aan jouw klanten kunnen geven. Je wilt ook controle hebben over jouw inkomsten.

 

Bouw daarom je onderneming in de bewezen formule van oamkb. Je bent zelfstandig, maar je bent niet alleen. Je kunt laagdrempelig bij collega’s vragen stellen, sparren en samenwerken. Daarbij word je ondersteund met marketing, ICT, opleidingen, in je ondernemerschap en met vakinformatie.

Functieomschrijving

Er zijn nog steeds heel veel ondernemers met een ouderwets ingericht administratie. Jij zorgt dat klanten een administratie krijgen die online is en voor 70% automatisch verloopt. Dit doe je voor jouw eigen klanten, maar dit kan ook voor de klanten van oamkb-collega’s. Jij bent degene die de administratie controleert en de facturen en bonnetjes invoert die de software niet herkent. Jaarwerk is daarna een fluitje van een cent.

 

Daarbij houd je tijd over om met je klanten te kijken naar hun ambities. Hierin weet jij precies wanneer je een expert moet inschakelen die jouw klant tijdelijk verder helpt. Hier verdien jij zelf ook aan, dus het is een win-win-win. Jij bent de administrateur die alle expertise kan bieden van een groot bedrijf. Je bent vertrouwenspersoon en groeit mee met jouw klanten. Dat schept een band die blijvend is.

 

De kracht van de automatische online administratie in combinatie met de kracht van een netwerk van financieel professionals, maakt dat jouw klanten van jouw diensten gebruik willen maken, nu en in de toekomst.

Groeiformule

Als ‘eenpitter’ heb je direct de uitstraling van een landelijk kantoor. Je hebt alle expertise bij de hand die jouw klanten maar nodig mochten hebben. Zo weet je zeker dat jij jouw klanten het beste advies geeft.

Onze formule is gebaseerd op het feit dat in de nabije toekomst 100% van de administratie geautomatiseerd zal zijn. Hierdoor zal het werk van de boekhouder geheel of grotendeels komen te vervallen. Dat betekent echter niet dat ondernemers zonder inzicht in cijfers en advies kan! Onze formule gaat daarom uit van het voordeel van de automatisering en de kracht van financial professionals die de menselijke kant van het ondernemerschap aanspreken.

 

De formule van oamkb is tevens gericht op groei: wanneer jij de formule volgt, groei jij na jouw opstart met minimaal 20% per jaar. Dit komt omdat jouw klanten jou met minimaal een 9 beoordelen en dan brengen zij zelf weer nieuwe klanten aan. Wil je harder groeien, dan hebben we hier de interne marketing- en bedrijfscoachingtrajecten voor.

De voordelen bij oamkb

Futureproof ondernemen

Gericht op de ondernemerskant van de administratie

vrijheid & zekerheid

De vrijheid van ondernemerschap met de zekerheid van de bewezen formule

UITSTRALING LANDELIJKE ORGANISATIE

Als ‘eenpitter’ direct de uitstralen van een landelijke organisatie

Collega's

Laagdrempelig vragen stellen aan je collega’s

Oamkb’er aan het woord

YouTube video

Wat onze partners zeggen

De club!

Ons doel is dat jij een succesvol bedrijf opzet; dat jij straks ook met 20% per jaar groeit, dat je jouw werk echt leuk vindt; en genoeg tijd overhoudt voor je klanten (en jezelf).

Alle partners bij oamkb zijn ooit een keer voor zichzelf begonnen en weten nog heel goed hoe dat aan het begin was. Bij ons vind je daarom begrip, advies en ondersteuning, maar bovenal een hoop gezelligheid. De cultuur bij oamkb is dat je elkaar helpt groeien.

Regelmatig zeggen nieuwe partners: ‘Je stapt in een warm bad’. Dat vinden we ook belangrijk, want het is al uitdagend genoeg om voor jezelf te beginnen.

Feel the Tribe Vibe

Programma

We leren je het automatiseren (al tot 70%), en je wordt opgeleid in het geven van bedrijfsadvies.

Het opstarttraject bestaat uit een programma van 3 maanden, met meerdere terugkomdagen. Je doorloopt dit met een groepje van 3 tot 8 andere oamkb-starters. Tijdens het programma bouw jij stap voor stap jouw eigen bedrijf op. Het programma bestaat uit online cursussen, online trainingen en offline trainingen. Om een beeld te krijgen bij de praktijk, loop je stage. Hier kun je al je vragen stellen, want er wordt tijd voor jou vrijgemaakt.

 

Samen met jouw formulecoach stel je een strategisch plan op waar je aan blijft werken en regelmatig samen over spart.

 

Ook na de opstart kun je je aanmelden voor alle trainingen die worden gegeven en blijf je begeleid worden door de formulecoach. Via het interne communicatieplatform Yammer kun je antwoorden op je vragen krijgen van de specialisten binnen oamkb, zoals de salarisadministrateurs en de fiscalisten.

 

Op de pagina uitgebreide begeleiding + training lees je precies welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Bekijk de uitgebreide begeleiding + training

Investering

De eenmalige investering voor het volledige opstartprogramma is €15.000,- . Hierin zitten tevens alle opstartkosten zoals: een volledig ingerichte website, professionele huisstijl, actieve social media, professionele foto’s, visitekaartjes, eigen administratie en ICT inrichting. Van deze eenmalige investering wordt €600,- gereserveerd voor het inkopen van leads.

Meer over de investering

Entreefee administrateurs

 

Beschrijving Investering
Formule oamkb + software + Google + Kwaliteitsbewaking in digitaal kantoor (1 dag) € 900,-
ICT en administratie met Yuki (5 dagen en 1 terugkomdag) € 3.600,-
Ondernemerschap (1 dag) € 900,-
Praktijkdag (1 dag) € 900,-
Fiscaal Gemak (1 dag) € 900,-
ICT en entreefee, website en visitekaartjes Investering
Instapklaar online kantoor/entreefee inclusief website en visitekaartjes € 3000,-
Marketing Investering
Presenteren en offline netwerken (1 dag) € 900,-
Online netwerken (1 dag) € 900,-
Salesplan maken + ondernemerschap (2 x 1 dag) € 1200,-
Verkooptechnieken (2 x 1 dag) € 1200,-
Leads creditpakket € 600,-

Wanneer je onderdelen uit het opstartpakket niet nodig hebt, wordt het bedrag van dat onderdeel van jouw entreefee afgehaald.

Meer over de investering

Bijdrage na de opstart

We gaan ervan uit dat je 6 maanden nodig hebt, voor je echt opgestart bent. Dan ga je bijdragen aan de kosten van de organisatie. De kosten verbonden aan het aansluiten bij de oamkb Tribe zijn niet afhankelijk van je omzet: een maandelijkse fee van €460,- voor de organisatie; plus in het eerste jaar ná opstart €150,- voor de marketing; plus in het 2e jaar ná opstart €125,- voor de trainingen.

Financiering

Natuurlijk heeft niet iedereen het bedrag van de entreefee en de overbrugging van de opstartperiode op de plank liggen, dus helpen we je met de financiering. Dit doen we door middel van crowdfunding, dat heel snel geregeld is. Zo kun je gelijk beginnen.

Magazine met alle ins and outs

Download het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als administrateur. Ben je na het lezen nog steeds enthousiast dan nodigen we heel je graag uit om de online informatiebijeenkomst bij te wonen.

We leren je het automatiseren (al tot 70%), en je wordt opgeleid in het geven van bedrijfsadvies.

Na de informatiebijeenkomst mag je een online assessment doen om te kijken wat je al in huis hebt als ondernemer en welke vaardigheden je nog moet bijleren. Wanneer wij de trainingen in huis hebben, om jou die aan te leren, is het voor ons een ‘go’. We bespreken dit in een persoonlijk gesprek. Is het voor jou ook een ‘go’, dan krijg je van ons berekeningen en een ondernemersplan van oamkb om naar jouw eigen ambities in te vullen.

 

Op basis daarvan heb je weer een 1 op 1 gesprek om jouw opzet door te lopen en aan te scherpen met de benchmarkgegevens die we van andere oamkb’ers hebben. Dan pas jij hem evt aan (naar zo realistisch mogelijk) en ga je bij een ervaren oamkb langs om te kijken hoe het achter de schermen is. Tot nu toe valt dit allemaal nog onder het orientatieprogramma dat helemaal vrijblijvend en kosteloos is.

 

Ben je nog steeds enthousiast, dan tekenen we de overeenkomst en starten we voor jou de crowdfundingaanvraag. Je kunt al starten met de trainingen zodra er een groepje start en als het geld van de crowdfunding binnen is, dan pas hoef je de fee te betalen.

 

Lees alles nog eens rustig na in het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als Tribe Member en download het magazine.

Magazine administrateur

Meld je aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst

Zodra jij je aanmeldt krijg je de bevestiging in je mail. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om een try-out in te plannen.

 

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085-30 30 79

E. info@oamkb.nl

Ik meld me aan