Top

Home / Accountants

Accountants

Vacature ondernemende accountant
Informatie aanvragen

Ben je toe aan ondernemerschap?

Ondernemerschap bij oamkb

Mensen echt helpen, zoals jij dat wilt, vanuit waar jij dat wilt en met wie jij dat wilt. Dat is de vrijheid van ondernemen.

 

Wil je met meer gevoel van zekerheid over jouw toekomstige inkomsten als ondernemer, dan helpt de oamkb formule jou de drempel over. Bovendien kun je als oamkb Tribe Member het werk doen dat je wilt doen en jouw oamkb-collega’s aan het werk zetten voor werk dat je niet wilt doen. De kracht van de automatische online administratie in combinatie met de kracht van een netwerk van financieel professionals, maakt dat jouw klanten van jouw diensten gebruik willen maken, nu en in de toekomst.

Oamkb zorgt voor jouw marketing, ICT, dat je jouw PE-punten kunt halen en voorop blijft in vakinformatie.

Functieomschrijving

Als accountant bij oamkb kijk je niet achteruit, met een jaartelaatrekening, maar vooruit. Je stelt prognoses op, spart over ambities met jouw klanten en zorgt dat ze alles bij de hand hebben om hun ambities waar te maken. Als accountant weet jij als geen ander waar een administratie aan moet voldoen, en je waardevolle informatie uit die administratie haalt. Je zorgt voor Business Intelligence, zodat jouw klanten de beste beslissingen kunnen nemen.

 

De administratie zelf kun je uitbesteden als je wilt. Tevens weet jij precies te signaleren wanneer jouw klanten een expert nodig hebben op een ander gebied. Het mooie van deze werkzaamheden als oamkb member is dat je op deze manier veel met de menselijke kant van de onderneming bezig bent. Jouw klanten vertrouwen jou. Ze zijn blij dat jij ze bij staat bij al hun belangrijke beslissingen.

 

Groeiformule

Als accountant AA of RA dan kun je werk krijgen via jouw oamkb-collega’s. Dat levert interessante omzet op. Daarnaast bouw jij aan je eigen bedrijf. Ben je eenmaal opgestart en heb je de eerste klanten binnen, dan groei je met minimaal 20% per jaar. Dat komt omdat jouw klanten zo tevreden zijn, dat zij zelf nieuwe klanten aanbrengen. Dit is gebleken in de 10 jaar dat de formule al loopt.

 

Samen met jouw formulecoach plan je de strategie om de omzet te halen die je voor ogen hebt. Jullie sparren regelmatig over de voortgang. Je krijgt ondersteuning en hulp waar nodig. Zo weet je dat jij een professioneel bedrijf goed, en zeker opzet, waarin jij helemaal tot je recht komt.

De voordelen bij oamkb

Vrijheid & Zekerheid

De vrijheid van ondernemerschap met de zekerheid van de bewezen formule

Blijf je ontwikkelen

Je blijft je ontwikkelen, zowel binnen jouw vakgebied als op het gebied van ondernemen

Uitstraling landelijke organisatie

Als ‘eenpitter’ direct de uitstralen van een landelijke organisatie

Futureproof ondernemen

Gericht op de ondernemerskant van de administratie

Wat onze partners zeggen

De club

Ons doel is dat jij een succesvol bedrijf opzet; dat jij straks ook met 20% per jaagroeit, dat je jouw werk echt leuk vindt; en genoeg tijd overhoudt voor je klanten (en jezelf).

Alle partners bij oamkb zijn ooit een keer voor zichzelf begonnen en weten nog heel goed hoe dat aan het begin was. Bij ons vind je daarom begrip, advies en ondersteuning, maar bovenal een hoop gezelligheid. De cultuur bij oamkb is dat je elkaar helpt groeien.

Regelmatig zeggen nieuwe partners: ‘Je stapt in een warm bad’. Dat vinden we ook belangrijk, want het is al uitdagend genoeg om voor jezelf te beginnen.

 

Ga naar de pagina over de Tribe Vibe, en zie waarom de oamkb Tribe Members de sfeer binnen oamkb zo genoemd hebben.

Feel the Tribe Vibe

Programma

Het opstarttraject bestaat uit een programma van 3 maanden, met meerdere terugkomdagen. Je doorloopt dit met een groepje van 3 tot 8 andere oamkb-starters. Tijdens het programma bouw jij stap voor stap jouw eigen bedrijf op. Het programma bestaat uit online cursussen, online trainingen en offline trainingen. Om een beeld te krijgen bij de praktijk, loop je stage. Hier kun je al je vragen stellen, want er wordt tijd voor jou vrijgemaakt.

Samen met jouw formulecoach stel je een strategisch plan op waar je aan blijft werken en regelmatig samen over spart.

Ook na de opstart kun je je aanmelden voor alle trainingen die worden gegeven en blijf je begeleid worden door de formulecoach. Via het interne communicatieplatform Yammer kun je antwoorden op je vragen krijgen van de specialisten binnen oamkb, zoals de salarisadministrateurs en de fiscalisten.

 

Op de pagina uitgebreide begeleiding + training lees je precies welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Bekijk de uitgebreide begeleiding + training

Investering

De eenmalige investering voor het volledige opstartprogramma is €15.000,- . Hierin zitten tevens alle opstartkosten zoals: een volledig ingerichte website, professionele huisstijl, actieve social media, professionele foto’s, visitekaartjes, eigen administratie en ICT inrichting. Van deze eenmalige investering wordt €600,- gereserveerd voor het inkopen van leads.

Meer over de investering

Entreefee accountants

Beschrijving Investering
Formule oamkb + software + Google + Kwaliteitsbewaking in digitaal kantoor (1 dag) € 900,-
ICT en administratie met Yuki (5 dagen en 1 terugkomdag) € 3.600,-
Ondernemerschap (1 dag) € 900,-
Praktijkdag (1 dag) € 900,-
Fiscaal Gemak (1 dag) € 900,-
ICT en entreefee, website en visitekaartjes Investering
Instapklaar online kantoor/entreefee inclusief website en visitekaartjes € 3000,-
Marketing Investering
Presenteren en offline netwerken (1 dag) € 900,-
Online netwerken (1 dag) € 900,-
Salesplan maken + ondernemerschap (2 x 1 dag) € 1200,-
Verkooptechnieken (2 x 1 dag) € 1200,-
Leads creditpakket € 600,-

Wanneer je onderdelen uit het opstartpakket niet nodig hebt, wordt het bedrag van dat onderdeel van jouw entreefee afgehaald.

Bijdrage na de opstart

We gaan ervan uit dat je 6 maanden nodig hebt, voor je echt opgestart bent. Dan ga je bijdragen aan de kosten van de organisatie. De kosten verbonden aan het aansluiten bij de oamkb Tribe zijn niet afhankelijk van je omzet: een maandelijkse fee van €460,- voor de organisatie; plus in het eerste jaar ná opstart €150,- voor de marketing; plus in het 2e jaar ná opstart €125,- voor de trainingen.

Financiering

Natuurlijk heeft niet iedereen het bedrag van de entreefee en de overbrugging van de opstartperiode op de plank liggen, dus helpen we je met de financiering. Dit doen we door middel van crowdfunding, dat heel snel geregeld is. Zo kun je gelijk beginnen.

Magazine met alle ins and outs

Download het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als accountant. Ben je na het lezen nog steeds enthousiast dan nodigen we heel je graag uit om de online informatiebijeenkomst bij te wonen.

Na de informatiebijeenkomst mag je een online assessment doen om te kijken wat je al in huis hebt als ondernemer en welke vaardigheden je nog moet bijleren. Wanneer wij de trainingen in huis hebben, om jou die aan te leren, is het voor ons een ‘go’. We bespreken dit in een persoonlijk gesprek. Is het voor jou ook een ‘go’, dan krijg je van ons berekeningen en een ondernemersplan van oamkb om naar jouw eigen ambities in te vullen.

 

Op basis daarvan heb je weer een 1 op 1 gesprek om jouw opzet door te lopen en aan te scherpen met de benchmarkgegevens die we van andere oamkb’ers hebben. Dan pas jij hem evt aan (naar zo realistisch mogelijk) en dan ga je bij een ervaren oamkb langs om te kijken hoe het achter de schermen is. Tot nu toe valt dit allemaal nog onder het orientatieprogramma dat helemaal vrijblijvend en kosteloos is.

 

Ben je dan nog steeds enthousiast, dan tekenen we de overeenkomst en starten we voor jou de crowdfundingaanvraag. Je kunt dat al starten met de trainingen zodra er een groepje start en als het geld van de crowdfunding binnen is, dan pas hoef je de fee te betalen.

 

Lees alles nog eens rustig na in het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als Tribe Member en download het magazine.

Magazine accountant

Meld je aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst

Zodra jij je aanmeldt krijg je de bevestiging in je mail. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om een try-out in te plannen.

 

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085-30 30 79

E. info@oamkb.nl

Ik meld me aan