Top

Home / Accountants

Accountants met
voordelen van franchise

Vacature ondernemende accountant
Informatie aanvragen

Ben je toe aan ondernemerschap als accountant?

Ondernemerschap bij franchiseformule oamkb

 

Mensen echt helpen, zoals jij dat wilt, vanuit waar jij dat wilt en met wie jij dat wilt. Dat is de vrijheid van ondernemen.

 

Wil je met meer gevoel van zekerheid over jouw toekomstige inkomsten als ondernemer, dan helpt de oamkb franchiseformule jou de drempel over. Bovendien kun je als oamkb Tribe Member het werk doen dat je wilt doen en jouw oamkb-collega franchisenemers aan het werk zetten om werk uit te besteden dat je niet wil of kunt doen. De kracht van de automatische online administratie in combinatie met de kracht van een netwerk van administrateurs, belastingadviseurs (fiscalisten), bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, maakt dat jouw klanten van jouw diensten gebruik willen maken, nu en in de toekomst.

 

Oamkb zorgt voor jouw verkoopkracht, ICT, dat je jouw PE-punten kunt halen en voorop blijft in vakinformatie. van ondernemen.

Voordelen van franchise

Als accountant bij oamkb kijk je niet achteruit, met een jaartelaatrekening, maar vooruit. Je zorgt voor 24/7 inzicht in de cijfers dankzij de opleiding die je krijgt in het opstartprogramma, je stelt prognoses op, spart over ambities met jouw klanten en zorgt dat ze alles bij de hand hebben om hun ambities waar te maken. Als accountant weet jij als geen ander waar een administratie aan moet voldoen, en je waardevolle informatie uit die administratie haalt. Je zorgt ervoor dat jouw klanten de beste beslissingen kunnen nemen. In de training en opleidingen van oamkb zit alles wat een ondernemer zou moeten weten. Hierdoor word je een (nog) betere adviseur van je klanten.

 

De administratie zelf kun je uitbesteden als je wilt of je neemt mensen in dienst, want aanvragen hiervoor hebben wij genoeg. Ook weet jij precies te signaleren wanneer jouw klanten een expert nodig hebben op een ander gebied. Het mooie van deze werkzaamheden als oamkb Member is dat je op deze manier veel met de menselijke kant van de onderneming bezig bent. Jouw klanten vertrouwen jou. Ze zijn blij dat jij ze bij staat bij al hun belangrijke beslissingen.

Franchiseformule voor groei

Als accountant AA of RA dan kun je werk krijgen via jouw oamkb-collega franchisenemers. Dat levert interessante omzet op. Daarnaast bouw jij aan je eigen franchise onderneming. Ben je eenmaal opgestart en heb je de eerste klanten binnen, dan groei je met minimaal 20% per jaar. Dat komt omdat jouw klanten zo tevreden zijn, dat zij zelf nieuwe klanten aanbrengen. Dit is gebleken in de 10 jaar dat de franchiseformule al loopt.

 

Samen met jouw formulecoach plan je de strategie om de omzet te halen die je voor ogen hebt. Jullie sparren regelmatig over de voortgang. Je krijgt ondersteuning en hulp waar nodig. Zo weet je dat jij een professioneel bedrijf goed, en zeker opzet, waarin jij helemaal tot je recht komt.

De voordelen bij oamkb

Vrijheid & Zekerheid

De vrijheid van ondernemerschap met de zekerheid van de bewezen franchiseformule

Collega specialisten

Je kunt alles bieden wat een groot accountantskantoor te bieden heeft

Uitstraling landelijke organisatie

Als ‘eenpitter’ direct de uitstralen van een landelijke organisatie

Futureproof ondernemen

Jij wordt de adviseur van de onderneming door meer kennis van bedrijfsadvies en minder tijd te besteden aan administratie en jaarrekeningen

Wat onze partners zeggen

Onze club

Ons doel is dat jij een succesvolle franchiseonderneming opzet; dat jij straks ook met 20% per jaar groeit, dat je jouw werk echt leuk vindt; en genoeg tijd overhoudt voor je klanten (en jezelf).

 

Alle franchisenemers bij oamkb zijn ooit een keer voor zichzelf begonnen en weten nog heel goed hoe dat aan het begin was. Bij ons vind je daarom begrip, advies en ondersteuning, maar bovenal een hoop gezelligheid. De cultuur bij oamkb is dat je elkaar helpt groeien.

 

Regelmatig zeggen nieuwe Members: ‘Je stapt in een warm bad’. Dat vinden we ook belangrijk, want het is al uitdagend genoeg om voor jezelf te beginnen. Hoe goed is het dan om het betreden pad van de franchiseformule te nemen!

 

Ga naar de pagina over de Tribe Vibe, en zie waarom de oamkb Tribe Members de sfeer binnen oamkb zo genoemd hebben.

Campagne werving 2023

Start nu je eigen oamkb vestiging Wij investeren 10.000,- in jouw bedrijf

In jouw oamkb vestiging lopen administraties automatisch zodat jij meer tijd overhoudt voor je klanten. Elke vraag kun je beantwoorden met behulp van je netwerk binnen oamkb. Je krijgt fikse kortingen op de ICT en support. Als adviseur van de toekomst word je wekelijks bijgespijkerd qua kennis. Met oamkb:

  • Is je marketing verzorgd, aan leads heb je geen gebrek
  • Krijg je ondersteuning in je ondernemerschap als starter en als doorgroeier
  • Deel en ontvang je kennis van je oamkb- collega´s

 

Meld je hier aan voor een informatiebijeenkomst

Opstartprogramma

Het opstarttraject bestaat uit een programma van 3 maanden, met meerdere terugkomdagen. Je doorloopt dit met een groepje van 3 tot 8 andere startende franchisenemers. Tijdens het opstartprogramma bouw jij stap voor stap jouw eigen franchise onderneming op. Het opstartprogramma bestaat uit online cursussen, online trainingen en offline trainingen. Alles wat je als ondernemer nodig hebt zit hierin en pas je meteen toe. Tijdens het opstartprogramma zet je je franchise onderneming op. Samen met jouw formulecoach stel je een strategisch plan op waar je aan blijft werken en regelmatig samen doorneemt. Bij oamkb zorgen we ervoor dat je van A tot Z ondersteund wordt in je franchise onderneming.

 

Ook na de opstart kun je je aanmelden voor alle trainingen die worden gegeven en blijf je begeleid worden door de formulecoach. Via het interne communicatieplatform kun je antwoorden op je vragen krijgen van de de fiscalisten en je collega franchisenemers.

 

Op de pagina uitgebreide begeleiding + training lees je precies welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Investering

De eenmalige investering voor het volledige opstartprogramma is €15.000,- . Hierin zitten tevens alle opstartkosten zoals: een volledig ingerichte website, professionele huisstijl, actieve social media, professionele foto’s, visitekaartjes, eigen administratie en ICT inrichting. Van deze eenmalige investering wordt €600,- gereserveerd voor het inkopen van leads.

Meer over de investering

Opstartfee accountants

Beschrijving Investering
Formule oamkb + software + Google + Kwaliteitsbewaking in digitaal kantoor (1 dag) € 900,-
ICT en administratie met Yuki (5 dagen en 1 terugkomdag) € 3.600,-
Ondernemerschap (1 dag) € 900,-
Praktijkdag (1 dag) € 900,-
Fiscaal Gemak (1 dag) € 900,-
ICT en entreefee, website en visitekaartjes Investering
Instapklaar online kantoor/entreefee inclusief website en visitekaartjes € 3000,-
Marketing Investering
Presenteren en offline netwerken (1 dag) € 900,-
Online netwerken (1 dag) € 900,-
Salesplan maken + ondernemerschap (2 x 1 dag) € 1200,-
Verkooptechnieken (2 x 1 dag) € 1200,-
Leads creditpakket € 600,-

Wanneer je onderdelen uit het opstartpakket niet nodig hebt, wordt het bedrag van dat onderdeel van jouw entreefee afgehaald.

Bijdrage na de opstart

We gaan ervan uit dat je 6 maanden nodig hebt, voor je echt opgestart bent. In die tijd kun je nog uitwerken bij je oude accountantskantoor of werkgever, of direct aan de slag gaan met het werven van klanten. Dan ga je bijdragen aan de kosten van de organisatie. De kosten verbonden aan het aansluiten bij de oamkb Tribe zijn niet afhankelijk van je omzet: een maandelijkse fee van €490,- voor de organisatie; plus in het eerste jaar ná opstart €150,- voor de marketing; plus in het 2e jaar ná opstart €125,- voor de trainingen. Een bestaand accountantskantoor weet dat de kortingen op de ICT door gezamenlijke inkoop, al doorgaans tegenover de organisatiefee staan.

Financiering

Natuurlijk heeft niet iedereen het bedrag van de opstartfee en de overbrugging van de opstartperiode op de plank liggen, dus helpen we je met de financiering. Dit doen we door middel van crowdfunding, dat heel snel geregeld is. Zo kun je gelijk beginnen.

Johannes Heideveld - Accountant oamkb Nijmegen - Oosterhout

Magazine met alle ins and outs

Download het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als accountant. Ben je na het lezen nog steeds enthousiast dan nodigen we heel je graag uit om de informatiebijeenkomst bij te wonen.

 

Na de informatiebijeenkomst mag je een online assessment doen om te kijken wat je al in huis hebt als ondernemer en welke vaardigheden je nog moet bijleren.

 

We bespreken dit in een persoonlijk gesprek. Is het voor ons een ‘go’, dan krijg je van ons berekeningen en een ondernemersplan van oamkb om naar jouw eigen ambities in te vullen.

 

Op basis daarvan heb je weer een 1 op 1 gesprek om jouw opzet door te lopen en aan te scherpen met de benchmarkgegevens die we van andere oamkb’ franchisenemers hebben. Dan pas jij hem evt aan (zo realistisch mogelijk) .Tot nu toe valt dit allemaal nog onder het oriëntatieprogramma dat helemaal vrijblijvend en kosteloos is.

 

Ben je dan nog steeds enthousiast, dan tekenen we de overeenkomst en starten we voor jou evt de crowdfundingaanvraag. Je kunt dat al starten met de trainingen zodra er een groepje start en als het geld van de crowdfunding binnen is, dan pas hoef je de fee te betalen.

 

Lees alles nog eens rustig na in het magazine met alle ins and outs over het aansluiten bij oamkb als Tribe Member en download het magazine.

Meld je aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst

Zodra jij je aanmeldt krijg je de bevestiging in je mail. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om een try-out in te plannen.

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085-30 30 79

E. info@oamkb.nl

Ik meld me aan